Dlaczego tak bardzo podoba wam sie ten serial że aż piszą o nim w gazetach? Dla mnie to kolejny latynos, w którym główni bohaterowie ciągle się rozchodzą i schodzą i zapewne w 999 odcinku 99 serii będą razem (albo i nie). Ciągle chodzą wymalowani (już w amerykańskich serialach jest to bardziej zbliżone do codziennego wizerunku). Zdarzają im się sytuacje które są nie prawdziwe, nawet nie podobne do tych z codziennego życia. Wszystko jest ustawianie, sztuczne i te ciągłe zdrady.. o matko...
Ile osób mnie zjedzie?
Każdy ma swój gust i ogląda co chce, akurat ten serial podoba się wielu osobom i nikt nie każe ci go ogladać.
Każdy ma swój gust i ogląda co chce, akurat ten serial podoba się wielu osobom i nikt nie każe ci go ogladać.
nie zjadę cię,ale wiesz każdy ma inny gust:innym sie podoba bardzo jak mi a tobie nie,ale uważam,ze jeśli chodzi o młodzież to jest bardzo podobne to tego co sie dzieje w codziennym życiu u młodzieży...
żeby cus oceniac nie wystarczy obejrzec 1 odcinka bo moze akurat tam nic sie ciekawego ie dzieje mówie o odcinku ale w każdym odc jest jakaś akcja. Obejrzyj ich wiecej a potem oceniaj. No ale cóz każdy ma swój gust chociaz ja ogólnie wole Zbuntowanych niz inna telenowele.
Zgadzam się z tobą 'karolcia' mi po pierwszym odcinku sie nie spodobał ale zaczęłam oglądać i teraz jestem wielką fanką tego serialu
Witam ten serial jest zajebisty ja obejrzałem kilka odcinków i mi sie tak spodobał, że nie mogę spac po nocach.
Tylko ze ja w każdej wolnej chwili to włączam i po 5 min wyłączam! (A to dlatego że koleżanka ma bzika na ich punkcie) Cały czas staram się to obejrzeć i ... ziewam albo zasypiam ;)
Ten film jest bardzo wciągający i na pewno nie nudny ;) mi sie on bardzo podoba oglądam codziennie to hehe ;) pzdr
Ja uważam, że "Zbuntowani' są cudowni. Denerwują mnie uprzedzenia typu bo latynoskie to od razu główno, ale cóż nie każdy może coś lubić:)Mam znajomą, która też tak uważała, ale ogląda każdy odcinek "Zbuntowanych", nigdy bym się po niej tego nie spodziewała, ale fajnie, że ktoś taki jak ona nawet docenia ten film:)
Cleo - widzę że masz w avku Emmę z H2O :)
Bardzo fajny serial i uważam że jest o wiele lepszy od Zbuntowanych! Dziewczyny są naturalne, nie umalowane jak gwiazdki Hollywood, ale jak zwykłe nastolatki, takie jak my.
Mają ciekawe, ale REALNE przygody!
I to są różnice między Zbuntownymi a H2O.
Popatrzcie choćby na plakat Zbuntowanych. Ta dziewczyna z tyłu na czarno ubrana przypomina mi Tolę z Blog27. Druga - czerwone włosy... Żal mi ich.
Nie wszystko co latino to gówno, wręcz przeciwnie :P
Choć muszę przyznać, że sama oglądam serial wyłącznie ze względu na RBD. Jestem fanka od dawna i cieszę się, że przez telenowele Polska może ich poznać. Na razie robimy małe kroki, ale liczę na to, ze RBDmanio ogranie nasz kraj :P
A Rebelde jest jakie jest, momentami cholernie idiotyczne, ale można się pośmiać XD Rozumiem, że każdy ma odmienne zdanie, ale niektórzy powinni nauczyć się szacunku.
BTW. Rebelde i RBD jest warte bardzo wiele :P Samą telenowelą zarabiają do dziś dzień, a do tego dochodzą miliony zarabiane na płytach, koncertach czy też kontraktach reklamowych :P Mimo, że latino mają więcej udogodnień niż polskie gwiazdki. Cenie ich za to, że potrafili się wybić z takiego Meksyku ,nie tylko do Ameryki Płd., ale także do Europy czy Azji.
Ciara - muszę to skomentować XD
H20 to REALNY serial? Co jest realnego w dziewczynach zamieniających się w syreny? XD W Rebelde nigdy się z czymś podobnym nie spotkałam.
Oceniani serialu po plakacie jest co najmniej śmieszne. Tak naprawdę sam plakat mało ma wspólnego z serialem.
A ta dziewczyna z tyłu (Maite Perroni), to akurat najbardziej naturalna dziewczyna z całego serialu/zespołu. To jak wyszła na plakacie to akurat nie jej wina XD O jej wizerunku zdecydował stylista, a ona nie miała nic do powiedzenia. Choć ja akurat nie widzę w niej nic z Toli. Śmieszą mnie takie rzeczy, bo RBD naprawdę daleko do emo, Toli czy Blogów 27. To właśnie tacy EMO-pozerzy ich nienawidzą XD
RBD to 22-25 letni ludzie, którzy mają dobrze poukładane w głowie.
A tak w ogóle, co jest złego w bordowych włosach ? XD Sam Garnier chciał aby zafarbowała włosy na ten kolor i została twarzą ich firmy, a ona na to przystała. Ja zapewne zrobiłabym to samo XD
Nie wiem po co ja się męczę XD Po prostu wiem coś na ich temat i muszę zaprotestować, jeżeli ktoś wyrabia sobie (błędną) opinie po czymś tak głupim jak plakat. Ich wizerunek jest zupełnie inny. Nie chce abyś ich polubiła, ale musiałam na to odpowiedzieć :P
Mimo to, pozdrawiam serdecznie =)
jejku do tej opinii powyżej : zobacz sobie na oznaczenie serialu !!! to jest fantastyczny film dla młodzieży !!! ale jako dziewczyny mają normalne problemy i nie malują się na czerwono !!!! Ciara < masz zupełną rację . h2o jest dużo lepsze od zbuntowanych !
Ja uważam inaczej to jak one się ubierają i malują to już nie od nich zależy.A zresztą nie ocenia się czegoś po pozorach.Skoro ci się nie podoba ten serial to się tu nie udzielaj!!!
Ja założyłam ten temat i jżeli mi się coś nie podoba to miałam siedzieć cicho? Ty tez możesz się nie udzielać. Cleo jak najbardziej może.
Well, H2O akurat mnie nie interesuję, więc mogłam nie wiedzieć jakiego jest gatunku. O samym serialu wiem niewiele, tak jak wy o Rebelde :P
Widziałam kilka sekund H2O i natychmiast przełączyłam, bo takie rzeczy niestety mnie nie bawią. Wyrobiłam sobie opinie w taki sam sposób.
A co do tego udzielania to każdy może się udzielać, ale można to zrobić w kulturalny sposób.
,,to , że się malują to jest ich sprawa '' >>>> raczej nie zbyt ich , bo niektórzy na to patrzą , a poza tym to na pewno nie jest to realne skoro ich ,,szkoła'' wygląda jak hotel Paris Hilton , a ,,makijaż'' jak u największej gwiazdy rocka !!! wątpię czy jakiemukolwiek normalnemu nastolatkowi rodzice pozwoliliby na coś takiego !
To zależy jakich ma sie rodziców.A ta szkoła tak wygląda ponieważ jest dla dzieci znanych i bogatych ludzi.To jest serial i tam jest wszystko możliwe.
To jest serial, a seriale zazwyczaj są mocno przerysowane. Jakoś w amerykańskin teen dramas, nastolatkowie malują sie tak samo, ale nikomu to nie przeszkadza. Choć nie sądzę, aby w Rebelde wszystkie dziewczyny tak mocno się malowały, nie oceniajmy serialu przez dwie bohaterki XD
A mnie się bardzo podoba kolor włosów Dulce Marii, sama chciałabym sobie włosy ufarbować na taki kolor:) Każda z dziewczyn ma swój styl i odrębny wizerunek i podoba mi się tak jak jest.
Każdy ma swój gust innym podoba sie taki jak ma RBD a innym zupełnie inny. Nie widzę powodu żeby kogoś obrażać że ma właśnie taki gust!
Klaudusia - nikt tu się nie chce kłócić. Uszanuję to że każdy ma takie zdanie jakie ma, ale nie tak ostro. Jeżeli jesteś fanką Zbuntowanych to uszanuj to że niektórzy nie są ich fanami. I nie mam nic do innych wypowiadających się tu osób ale Ty jesteś chyba tak zakochana w tym serialu ze przesadzasz!
Nie jestem zakochana tylko po prostu lubie go ogladać i wcale nie przsadzam ja tylko pisze ,że ona nie musi tu pisać skoro jej ten serial się nie podoba.I wcale nie jestem ostra tylko pisze to co myślę.Rozumiem że każdy ma własne zdanie.A to że bronie tego serialu to tylko dlatego bo nie lubię gdy ludzie oceniają coś po pozorach.
Ale zauważ że inne dziewczyny piszą normalnie a Ty jedna się rzucasz jakby za to była jakaś nagroda!
no właśnie !!! sama piszesz , że szanujesz nasze zdanie a twoje wpisy , wyglądają jak byś nie szanowała . zrozum , że ja i Ciara mamy inne poglądy na ten temat !
w tym h2o sa niby realne przygody?!
jesli myslisz ze ralne jest zamienienie sie chlowieka w yrene to powodzenia ;/
Dokładnie. Nie to co Zbuntowani. Dziś obejrzałam jeden odcinek - przyznam ciekawe, ale:
* Są ubrani jakby byli największymi gwiazdami hollywood (jakaś kwoka chodziła po domu w sukience i bluzce niczym z karnawału w Rio De Janerio)
* Tak samo makijaż (niech pogodzą się z tym, ze nie są i nie będą gwiazdami!)
* Ci cali RBD 'uprowadzili' prowadzącego program. Buhahah! Która z Was by tak zrobiła? Bop ja nigdy. Zresztą facet nie był by taki głupi. I co? Jego wina że nie zapisali się do programu? Nie! Więc po cholerę chcieli tam wystąpić?!
* Serial zaczyna się bosko! Dwie pary siedzą na motocyklu i się całują (buhahaha kto tak niby w realnym świecie robi?) , potem są pokazane (niestety grube) nogi 3 dziewczyn. Chyba domyślacie się jakich... Okej, nie muszą być super chude itp itd... Ale po co to pokazują?
* Gra aktorska - do kitu... Już na samym początku to zauważyłam i niech nikt nie pisze że to nie prawda, bo nie znacie się na kinie. Taka jest prawda... Każdy głupi wam to powie :)
* Ta cała Roberta weszła sobie ot tak do Lennego Krawitza (biedny chłopak...) i jeszcze dał jej gitarę. Uważacie że to realne? Wątpię... Ale będziecie jej bronić. Wkońcu to wasza idolka! ;)
No to by było na tyle. Ile mamy punktów hmm... 6/1 :( Uuu... Znalazłam aż 6 negatywów i tylko 1 pozytyw... :( Zjedźcie mnie teraz xD
dokładnie !!! ja obejrzałam i nie zaciekawiło mnie to , bo przysnęłam !!!! nie wiem jak to da się oglądać . nie wiem dla kogo jest ten serial , ale to niezbyt się da oglądać .
To że tamta się tak ubiera to dlatego że jest piosenkarką.Po drugie każdy maluje się jak chce i akurat mi podobaja mi się ich makijaże.Porwali go dlatego że bardzo im zależy na nagraniu płyty, a to tylko serial więc wszystko możliwe.Ten początek jest specjalnie nagrany i te dziewczyny wcale nie są grube z wyjatkiem jednej.Gra aktorska moim zdaniem jest dobra.To że weszła to raczej nie realne poniewaz raczej przed drzwiami stałaby ochrona ale wiadomo to tylko serial.
"Po drugie każdy maluje się jak chce i akurat mi podobaja mi się ich makijaże."- Widziałaś kiedyś na ulicy taką dziewczynę, która by była pomalowana jak one? Ja nie. A to dlatego że z makijażem przesadzają. Żadna laska się tak nie maluje a one tak bo... mają stylistów.
"Porwali go dlatego że bardzo im zależy na nagraniu płyty," - i co z tego? Wiesz ilu osobom zależy na nagraniu płyty i nic nie mogą zrobić? A Zbuntowani co? Mają jakieś odmienne prawa?
"a to tylko serial więc wszystko możliwe" - Lubisz nierealne rzeczy? Obejrz sobie Strefę 11 ;)
"Ten początek jest specjalnie nagrany" - Ty myślisz że ja nie wiem jak się nagrywa początek? Chodzi mi o to że ten serial cały jest sztuczny!
"i te dziewczyny wcale nie są grube z wyjatkiem jednej." - są :) Uwierz mi
"Gra aktorska moim zdaniem jest dobra." - szacuneczek ^^
"To że weszła to raczej nie realne poniewaz raczej przed drzwiami stałaby ochrona ale wiadomo to tylko serial." - no właśnie... Serial... Wszystko realne... A nie uważasz że trochę przesadzają? Może niech stworzą serial o idealnej dziewczynie której wszystko i wszędzie wolno? Na pewno będzie mega ciekawy!
I dlaczego oni są 'Zbuntowani' ? ;/
Jeszcze jeden czyli drugi plus to ten blondyn ;) W H2O niestety nie ma takich chłopaków, ale z drugiej strony to dobrze - nie wszyscy są idealni, tak jak w Zbuntowanych.
W zbuntowanych i nigdzie indziej nie ma ideałów.Zbuntowani są bo się buntuja przeciwko rodzicom ,nauyczycielom i tam innym rzeczom.Niektóre rzeczy sa za bardzo przerysowane.Tak jak z tym porwaniem albo i wejściem do Lennego ale dzieki temu odcinek jest ciekawy i się na nim nie zasypia z nudów.
czytając wypowiedzi Ciary zauważyłam jedną,że rzekomo dziewczyny z Rebelde są grube, owszem jest jedna aktorka z wyraźną otyłością,ale reszta ma normalne figury i szczerze mówiąc uważam,że nazwanie ex-anorektyczki Anahi,która gra jedną z głównych ról grubą to przesada, dla mnie osoba o wzroście metr sześćdziesiąt z kawałkiem i wadze ok 45-47 kilo jest chuda.
http://www.dfinitivo.com/wp-content/uploads/2007/05/rebelde-munecas.jpg coś dla Was xD
A tak na poważnie to w serialu podobają mi się włosy Roberty (nie tyle włosy co poziome pasemka, bo włosy ma trochę za bardzo proste jak na mój gust, ładniej jej było w kręconych) - wie ktoś może jak je zrobiła?
I ten cały blondyn co śpiewa "Tu Amore" (leciało na Vivie). Może nie jest ładny ale jak się kogoś lubi to tak sie wydaje. Ma w sosie to coś ;)
A po trzecie to Roberta nie jest najładniejsza (trochę jakby... chłopska, nie obraźcie się), jak dla mnie najładniejsza jest ta blondynka, potem ta druga z zespołu a na końcu Roberta.
Moim zdaniem Roberta jest najladniejsza bo nie jest taka jak wszystkie:) ale twoje zdanie ;d a widzialas Roberte po przemianie ?
Moim Zdaniem najladniejsza Roberta potem Mia a na koncu Lupita xd;d
A apropo H2o OBEJRZALAM 1 ODCINEK ..I POWIEM TAK JEDNA WIELKA BAJECZKA!
a Ty uwazasz ze rebelde jest takie nierealne to juz sama nie wiem o co ci chodzi , w Zbuntowanych nikt nie jest serena itp tylko poprostu pokazane sa zyciowe problemy , i spelnianie maarzen xd przez nastolatkow xd; xd :))
Oh laleczki Barbie XD RBD wykorzystują swoja popularność i ich wizerunek jest prawie na wszystkim :P
Ale muszę się z tobą zgodzić w dwóch kwestach XD
Ten blondy (Christian) to zdecydowanie największy plus zespołu, uwielbiam go XD
A co do Dulce, także muszę się zgodzić. Ja akurat nie rozumie czemu większość tak się nią zachwyca, dla mnie jest za ostra.. U mnie na pierwszym miejscy jest Maite, to naprawdę piękna i naturalna dziewczyna, potem Anahi, a na końcu Dulce.
Moim zdaniem Dulce nie jest najładniejsza.W filmie gra taka zwariowaną za bardzo pewna siebie ale jest nawet fajna.Najładniejsza jest Anahi później Mite i na końcu Dulce.A co do Christiana to tez uważam,że nie jest ładny ale ma coś takiego w sobie.
Kazdy ma swoj gust ja wole dziewczyny ostre i takie ktore wiedza czego chca xd:)) ale anahi i maite tez strasznie lubie ;d Kazda jest inna i na swoj sposob wspaniala;d
"Ten blondy (Christian) to zdecydowanie największy plus zespołu, uwielbiam go XD " Chodziło mi o tego pedałka ;) Bo naprawdę on jest gejem. Ale za to fajnym :)