PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10050187}
6,3 1,2 tys. ocen
6,3 10 1 1163
Beast Games
powrót do forum programu Beast Games

ekspozycja chciwości i wyścig szczurów organizowany przez bogacza, który staje się jeszcze bogatszy...

ocenił(a) program na 7
dongwidon

No i co w tym złego? Żyjemy w na tyle wolnych czasach, że ani nikt nie miał przymusu się tam zgłaszać, ani nikt nie ma przymusu tego oglądać. A jeśli ktoś wybiera inaczej to nadal jego wybór więc...

dongwidon

Właśnie oglądam pierwszy odcinek, najbardziej bawi mnie ten polski dubbing w tym wszystkim;) wyłączam w cholerę,a amerykanie niech całego swojego gówna do Europy nie pchają.

ocenił(a) program na 5
ekwi

Wiesz, że jest możliwość obejrzenia z napisami? Czy czytanie już co niektórych przerasta? Ja tam się spoko bawiłem podczas tych dwóch odcinków.

Bad_Maestro

Ojej, nie wpadłem na to. Na pewno podniesie to poziom tej produkcji. Ale dziękuję za radę koneserze rozrywek na poziomie :D bądź szczęśliwy i wesołych świąt bracie mniejszy

ekwi

oj oj , random z filmwebu pogrozil Amerykanom. ponoc Trump pisze juz do Ciebie maila. no, ale ja tam mam full obraz cebuli. kto w ogole odpala lektor w czymkolwiek :D :D ktos kto z angielskiego zna YES NO BYE

dongwidon

Za pieniadze i to mniejsze ludzie potrafia zabic drugiego czlowieka.Wiec po co taka rozkmina.To jest oczywiste.Show must go On.

menda76

Ludzie potrafią zabić drugiego człowieka nawet za darmo. Co to zmienia?

It's not that deep ;)

menda76

po to, że to jest portal do wyrażania opinii...dzięki temu wiesz, że Twoja konformistyczna postawa nie jest jedyną istniejącą...

ocenił(a) program na 6
dongwidon

oczywiście jest to typowy produkt amerykańskiego chciwego kapitalizmu i materializmu zarazem ale jako widowisko całkiem spoko, trzeba przyznać że zrobili to z ogromnym rozmachem