Co byście chcieli by sie w nich pojawiło? Możecie PODAWAC COKOLWIEK!
Ja bym chciał Japonię.
W grze była obszerna notka w wątku fabularnym z tą niemową tam było wszystko napisane co twórcy planują dlatego najprawdopodobniej będziemy mieli western czyli kowbojów (tego się spodziewałem bo pirackiej części) oraz Ninja twórcy zastanawiali się też nad zombi ale to były chyba żarty ;-) choć myśleli o połączeniu tego z voodoo które było poruszone w przygodach Avelin.Ogólnie twórcy zapowiedzieli że najprawdopodobniej w 100% nie poruszą wątków XX wieku.A tak przy okazji ja strzelam że kolejny AC będzie westernowy gdyż w tej notce był takowy Asasyn tam ukazany z kapelusikiem i całym wdziankiem wyglądało to ciekawie ;-).
A ja szczerze jestem pewien że nie poruszą sami pisali że samochody i cała ta nowoczesność nie miała by seansu i pisali coś tam że ten ich sprzecior od wspomnień nie udźwignąłby tego,dlatego XX wieku raczej nie będą ruszać.Jeśli starali się to w grze wytłumaczyć czemu w tej grze ta firma tego wieku nie poruszy to raczej robili to celowo byśmy wiedzieli co oni planują i czego możemy się spodziewać.A kowboje będą na 1000% jestem tego pewien tylko nie wiem czy teraz czy potem bo możliwe że teraz udamy się do Azji.