PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605968}
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24525
Assassin's Creed
powrót do forum gry Assassin's Creed

Od kiedy?

ocenił(a) grę na 10

Dodaje się gry na filmweb???

ocenił(a) grę na 6
Abdul

od niedawna

ocenił(a) grę na 10
Little_Jacob

Wyczytałem, że userzy nie mogą jeszcze dodawać gier być może w przyszłości będzie to możliwe

ocenił(a) grę na 6
Abdul

Już można

ocenił(a) grę na 10
Abdul

Sam jestem w szoku, nie wiem po co rozszerzyli w ten sposób portal... Egranizacje to by jeszcze przeszło, ale nic więcej...

ocenił(a) grę na 8
Pain_God

Też tego nie rozumiem. Nie miej jednak lepiej prowadzić tego typu wątek na forum ogólnym.

ocenił(a) grę na 9
ZupkaChinska

mnie to cieszy :D

użytkownik usunięty
Pain_God

mi to pasuje ;)

Abdul

już lepiej by książki dali!

danioterix

Dobry pomysł ! Popieram w 100% :)

ocenił(a) grę na 10
nencik

Książki tak, ale na osobnym nowym portalu, a nie wszystko tutaj wpieprzać...

Pain_God

No tak, ale jakiś zaprzyjaźniony portal, polecany przez filmweb, to by szybko zdobył popularność ;)

ocenił(a) grę na 10
nencik

No niech założą własny, mają forsę na rozruch i wszystko czego potrzeba...

ocenił(a) grę na 10
danioterix

Z książkami portal by się przydał nie ma w necie nic takiego :(

ocenił(a) grę na 7
Abdul

Biblionetka jest.

ocenił(a) grę na 7
Abdul

i lubimyczytać.pl ale niestety nic porównywalnego do filmwebu, zwłaszcza jeśli chodzi o wygodę obsługi i wielkość bazy danych...

ocenił(a) grę na 6
Abdul

Nie rozumiem czemu się tak dziwicie, teraz coraz więcej jest dubbingowanych gier jest przez znanych aktorów więc połączenie gier i filmów jest jak najbardziej trafne. Aktorzy używają głosów do dubbingowania gier tak czyli można powiedzieć, iż występowali w danej grze, proste. Zobaczcie sobie chociaż obsadę gier, równie dobrze nie dodawali by bajek na FW ponieważ aktorzy podkładają tam tylko swoje głosy. Świetny pomysł mi się bardzo podoba a konkretne recenzje i tym podobne rzeczy szuka i tak na portalach "growych" wiec nie czaje skąd to oburzenie.