7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24645
Assassin's Creed
powrót do forum gry Assassin's Creed

jak w temacie , co mnie czeka? póki co gram 2 godziny i....szału nie ma. Gra wydaje sie trudna, mało zrozumiała, na dodatek gram w wersji angiejskiej więc nie wszystko kumam, jest jakieś spolszczenie luć napisy angielskie na xboxa 360?
Jak oceniam wogóle assassins
mój ranking
1. dla mnie część III
2. część II
3. Brotherhood
4. Revelations
5. Black Flag

postanowiłam poznac początek, ma tylu zwolenników że to najlepsza z assassins część....nie zawiodę się? jest jakis poradnik tak dla zrozumienia wszystkiego z wersji angielskiej?

ocenił(a) grę na 9
ankha74

jest nawet dubbing polski do tej gry z Szycem i Olbrychskim, chociaż nie wiem czy na xbox, a po angielsku tez grałem. Według mnie to fabularnie i klimatem ta gra to arcydzieło. Gameplay już nie koniecznie, najlepiej się gra w dwójkę, trzeba to przyznać. Ogólnie mój ranking wygląda tak:
1. AC 1
2. AC 2
3. AC 3
4.AC Black Flag
5.AC Brotherhood.
6.AC Liberation HD, grałem na xboxie
7.AC revelations

ostatnie miejsce dlatego że naciągali to na siłę, i Brotherhood i revelations, a szczególnie to drugie które jest w ogóle beznadziejne.

fightClub

dzieki za odpowiedź dubbingu Polskiego to ja nie zdierżę w żadnej grze, (naciełam się na wiedźminie) myślałam oo napisach polskich lub angielskich na xbox, masz rację co do revelations kicha straszna. czemu black flag tak wysoko? może jest co ś w tej grze czego ja nie widzę?