"Kiedyś był Messi lepszy ale od 2 lat jest gorszy od Ronaldo"
Co się w tym czasie zmieniło, że Ronaldo stał się lepszy?
bo u Ronaldo jest widoczny progres a u Messiego odwrotnie. Właśnie skończyłem oglądać mecz Atletico - Barca. Bardzo nudny a Messi nawet piłki nie liznął, truchtał jak trampkarz po murawie. Mógłbyś go zastąpić , nie było by różnicy. A w przypadku Ronaldo jak ostatnio z Osasuną to mimo słabego meczu był widoczny na boisku , szarpał, wykorzystywał swoją szybkość, zaliczył asystę mimo, że ogólnie nie szło mu w tym meczu.
Co ty porównujesz Osasunę z Atletico? 1 drużynę w tabeli z 16? Nie bądź śmieszny. Porównuj raczej ten mecz z meczem Real-Atletico 0:1 i powiedz mi co tam robił Ronaldo.
To prawda. Messi się wypstrykał. Dziś grał po kontuzji przeciwko Atletico. Grał bardzo słabo. Obserwuję CR7 od wielu lat. On akurat bardzo się zmienił po przejściu do Realu. Co rok jest lepszy, a ma 28 lat.
Straszny złośliwiec. Pewnie sam jesteś niewysoki i kobiety nie zwracają na ciebie uwagi.
To pytanie było do niego, nie do ciebie. Jesteś jego psem obronnym, że się tak wtrącasz? Na to wygląda.
Wolność słowa jest, ale wtrącanie się w czyjąś rozmowę jest prymitywne, chyba, że jesteś jego psem obronnym który szczeka gdy czuje, że do jego Pana zwracają się w niemiły sposób.
To nie pokoje privi, więc zluzuj. Dołączać można się do każdej wypowiedzi i wyrażać swoje poglądy. Psem... Dobre.
buahaha Lewandowski ten... ochłapiarz.... widzę znasz się na futbolu, nie ma co...:)
3 LM z rzędu, pozdro człowieczku, gdzie jest teraz twoja wielka Barcelona? hahahhhaha
nie mam pytań:
http://static.fangol.pl/content/8/2/7/82786f1d01233c679156519062768cc7-554.jpg
Najlepszy piłkarz ?? :D hehe jak ja go zobacze w telewizorze to pilotem rąbne :D a ty gadasz że jest najlepszy hahaha ale się uśmiałem :) takie pedałki jak one mogą być najlepsze? no niewiem czy wogule zasługują być piłkarzem a ty gadasz że jest najlepszy :D normalnie szkoda pisać o nim bo mnie będzie ręka bolała :D
I co Messi pokazał? ahahah że jest miękką fają. Znowu zawodzi i ważnym meczu. Najlepszy kur*a piłkarz świata buahahah.
A Ronaldo? Cyk hat triczek przeciwko Hiszpanii. Nikt jeszcze nie strzelił hat tricka Hiszpanom.
Pozdro człowieczku xD
ahahahahaha z kelnerami znów przegrali.. weź, jak można kibicować takiemu żenującemu klubowi? hahahahahaha. Mileczenie liczę jako przyznanie że Real jest lepszy.
To kup pes 2014 i przestań jęczyć bo komuś opakowanie przeszkadza na które nawet nie muszi patrzeć.
Chodzi o to, że Messi jest już od kilku lat. Nie mam ochoty patrzeć na gębę tego oszusta.
Kup Fife 14, ściągnij sobie z internetu okładkę PES 14, włącz Photoshopa, wytnij napis "Pro evolution soccer 2014", zastąp go napisem "FIFA 14" i wydrukuj. Potem ściągnij z pudełka Fify 14 oryginalną okładkę i zastąp ją tą własnoręcznie wydrukowaną. I problem z głowy.
o rasiaku tez myslalem ale juz o nim wielu zapomnialo natomiast wawrzyniak wciaz zadziwia talentem :)
Ja już rzygam na widok Messiego na okładce. To już chyba czwarty rok z rzędu. Mogliby dać Iniestę, Modricia, Pirlo lub nawet Cruyffa.
Ale był światowej klasy piłkarzem, grał w takim słynnym klubie jak Juventus i jest w Klasycznej XI Fify. Zasługuje na miejsce na okładce.
Boli dupa po mecze z Realem S.? hahahaha Ale wam dali nauczkę. Miło było patrzeć na to lanie:) Real mistrzem. To już pewne. I od dawna to przewidywałem. Hala Madrid. Klękajcie przed królami;)
Teraz po każdej porażce Barcy będziesz tak pisał? My przynajmniej pokonaliśmy City i to na ich własnym stadionie. A wy w tym sezonie z kim silnym wygraliście? Aha, z nikim. Brawo frajerzy.
Pewnie Ciebie boli dupa po zwycięstwie Barcy z City i teraz musiałeś sobie ulżyć, co za frajerstwo. :D
Tylko takim czymś możecie się poszczycić
Real Madryt: pogromcy wielkiego Elche. :D
Hahahahahahahahaha
Z resztą to my rozjechaliśmy was jak gnój po polu 26 października 2013 roku, więc kto przed kim klęka? :D
VeB
już zapomniałeś 5 :0 w dwumeczu z Atletico pajacu? Rozjechaliście nas? 2:1 u siebie i bez karnego na Ronaldo. Rzeczywiście pogrom! Jebie mnie to że Ronaldo nie strzelił. I tak 3 mecze miał przerwy w lidze. Jak nie on strzela to kto inny np dziś Bale zasadził z 30 metrów bombę od poprzeczki.Poezja. Zobacz sobie zresztą który klub ma najwięcej strzelonych goli w lidze haha. Wiedziałem że te gogusie z Barcy w końcu zgubią punkty. 3:1 hahaha. Prawie 4:1 gdyby nie słupek. Wiedziałem że Barca jest coraz słabsza i będzie lecieć na ryj do dołu. PS.Real nie przegrał od października tamtego roku meczu. Jakieś pytania?