PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684014}
7,7 6,6 tys. ocen
7,7 10 1 6556
FIFA 14
powrót do forum gry FIFA 14

Okładka

ocenił(a) grę na 10

Mam nadzieję że będą również inne jej wersje, a nie tylko ta z Messim.

użytkownik usunięty
dirt16

Lepiej wrzuć na luz, bo ci padną nadgarstki.

Rockman92

"Kiedyś był Messi lepszy ale od 2 lat jest gorszy od Ronaldo"

Co się w tym czasie zmieniło, że Ronaldo stał się lepszy?

ocenił(a) grę na 8
Skymaster

bo u Ronaldo jest widoczny progres a u Messiego odwrotnie. Właśnie skończyłem oglądać mecz Atletico - Barca. Bardzo nudny a Messi nawet piłki nie liznął, truchtał jak trampkarz po murawie. Mógłbyś go zastąpić , nie było by różnicy. A w przypadku Ronaldo jak ostatnio z Osasuną to mimo słabego meczu był widoczny na boisku , szarpał, wykorzystywał swoją szybkość, zaliczył asystę mimo, że ogólnie nie szło mu w tym meczu.

Rockman92

Co ty porównujesz Osasunę z Atletico? 1 drużynę w tabeli z 16? Nie bądź śmieszny. Porównuj raczej ten mecz z meczem Real-Atletico 0:1 i powiedz mi co tam robił Ronaldo.

użytkownik usunięty
Rockman92

To prawda. Messi się wypstrykał. Dziś grał po kontuzji przeciwko Atletico. Grał bardzo słabo. Obserwuję CR7 od wielu lat. On akurat bardzo się zmienił po przejściu do Realu. Co rok jest lepszy, a ma 28 lat.

ocenił(a) grę na 8

właśnie tak samo myślę.

ocenił(a) grę na 7
Rockman92

Widzę, że zatkało bo nie odpowiadasz, a może nie wiesz co odpowiedzieć?

użytkownik usunięty
dirt16

Straszny złośliwiec. Pewnie sam jesteś niewysoki i kobiety nie zwracają na ciebie uwagi.

ocenił(a) grę na 7

To pytanie było do niego, nie do ciebie. Jesteś jego psem obronnym, że się tak wtrącasz? Na to wygląda.

użytkownik usunięty
dirt16

Piszę, bo w Polsce jest wolność słowa.

ocenił(a) grę na 7

Wolność słowa jest, ale wtrącanie się w czyjąś rozmowę jest prymitywne, chyba, że jesteś jego psem obronnym który szczeka gdy czuje, że do jego Pana zwracają się w niemiły sposób.

użytkownik usunięty
dirt16

To nie pokoje privi, więc zluzuj. Dołączać można się do każdej wypowiedzi i wyrażać swoje poglądy. Psem... Dobre.

ocenił(a) grę na 8
Skymaster

buahaha Lewandowski ten... ochłapiarz.... widzę znasz się na futbolu, nie ma co...:)

użytkownik usunięty
Rockman92

Lewandowski to drewno.

ocenił(a) grę na 8
Skymaster

3 LM z rzędu, pozdro człowieczku, gdzie jest teraz twoja wielka Barcelona? hahahhhaha

ocenił(a) grę na 8
Skymaster

nie mam pytań:

http://static.fangol.pl/content/8/2/7/82786f1d01233c679156519062768cc7-554.jpg

ocenił(a) grę na 10
nexylevel96

Najlepszy piłkarz ?? :D hehe jak ja go zobacze w telewizorze to pilotem rąbne :D a ty gadasz że jest najlepszy hahaha ale się uśmiałem :) takie pedałki jak one mogą być najlepsze? no niewiem czy wogule zasługują być piłkarzem a ty gadasz że jest najlepszy :D normalnie szkoda pisać o nim bo mnie będzie ręka bolała :D

ocenił(a) grę na 9
szymek1232

Może piszmy po polsku?

ocenił(a) grę na 8
szymek1232

troll detected

ocenił(a) grę na 8
Skymaster

I co Messi pokazał? ahahah że jest miękką fają. Znowu zawodzi i ważnym meczu. Najlepszy kur*a piłkarz świata buahahah.

A Ronaldo? Cyk hat triczek przeciwko Hiszpanii. Nikt jeszcze nie strzelił hat tricka Hiszpanom.

Pozdro człowieczku xD

ocenił(a) grę na 7
nexylevel96

Neymar, zgadzam się.

ocenił(a) grę na 8
dirt16

ahahahahaha z kelnerami znów przegrali.. weź, jak można kibicować takiemu żenującemu klubowi? hahahahahaha. Mileczenie liczę jako przyznanie że Real jest lepszy.

ocenił(a) grę na 7
nexylevel96

Widzę, że fala hejtu się sypie bo Ronaldo.

mejor910

HAHHA Neymar na okładce? przecież to słabiak.

ocenił(a) grę na 10
Pawlovsky

Ja mam FIFE12 to mam z Rooneyem i Wilsherem.

ocenił(a) grę na 9
nexylevel96

Mogliby przywrócić Wayne Rooney'a na okładkę ;)

ocenił(a) grę na 8
nexylevel96

To kup pes 2014 i przestań jęczyć bo komuś opakowanie przeszkadza na które nawet nie muszi patrzeć.

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

Chodzi o to, że Messi jest już od kilku lat. Nie mam ochoty patrzeć na gębę tego oszusta.

ocenił(a) grę na 8

a mi się wydaje że jest od fify 13

ocenił(a) grę na 7

To przyklej do pudełka swoje zdjęcie, będziesz miał większego oszusta. :D

ocenił(a) grę na 7
nexylevel96

Kup Fife 14, ściągnij sobie z internetu okładkę PES 14, włącz Photoshopa, wytnij napis "Pro evolution soccer 2014", zastąp go napisem "FIFA 14" i wydrukuj. Potem ściągnij z pudełka Fify 14 oryginalną okładkę i zastąp ją tą własnoręcznie wydrukowaną. I problem z głowy.

ocenił(a) grę na 1
nexylevel96

ja bym chcial z wawrzyniakiem jak strzela z przewrotki

ocenił(a) grę na 7
pharaoh1

A ja bym chciał z Rasiakiem jak przewraca się na piłce.

ocenił(a) grę na 1
dirt16

o rasiaku tez myslalem ale juz o nim wielu zapomnialo natomiast wawrzyniak wciaz zadziwia talentem :)

użytkownik usunięty
nexylevel96

Ja już rzygam na widok Messiego na okładce. To już chyba czwarty rok z rzędu. Mogliby dać Iniestę, Modricia, Pirlo lub nawet Cruyffa.

ocenił(a) grę na 7

Cruyffa? Wolałbym Bońka albo Maradonę.

użytkownik usunięty
dirt16

Przecież Boniek jest rudy i w dodatku Polak.

ocenił(a) grę na 7

Ale był światowej klasy piłkarzem, grał w takim słynnym klubie jak Juventus i jest w Klasycznej XI Fify. Zasługuje na miejsce na okładce.

użytkownik usunięty
dirt16

To ty tak po mnie pojechałeś z powodu tego argentyńskiego kurdupla.

ocenił(a) grę na 7

Każdy dostaje to na co zasługuje, hejterze.

użytkownik usunięty
dirt16

Brakuje jednego przecinka. Popraw się, dojrzały użytkowniku internetu.

ocenił(a) grę na 7

Dziękuję, mistrzu ortografii.

ocenił(a) grę na 8
dirt16

Boli dupa po mecze z Realem S.? hahahaha Ale wam dali nauczkę. Miło było patrzeć na to lanie:) Real mistrzem. To już pewne. I od dawna to przewidywałem. Hala Madrid. Klękajcie przed królami;)

ocenił(a) grę na 7
Rockman92

Teraz po każdej porażce Barcy będziesz tak pisał? My przynajmniej pokonaliśmy City i to na ich własnym stadionie. A wy w tym sezonie z kim silnym wygraliście? Aha, z nikim. Brawo frajerzy.

ocenił(a) grę na 7
Rockman92

Pewnie Ciebie boli dupa po zwycięstwie Barcy z City i teraz musiałeś sobie ulżyć, co za frajerstwo. :D

ocenił(a) grę na 7
Rockman92

Tylko takim czymś możecie się poszczycić
Real Madryt: pogromcy wielkiego Elche. :D
Hahahahahahahahaha

ocenił(a) grę na 7
Rockman92

Z resztą to my rozjechaliśmy was jak gnój po polu 26 października 2013 roku, więc kto przed kim klęka? :D
VeB

ocenił(a) grę na 7
Rockman92

Aha, i kiedy żeluś ostatni raz strzelił gola (nie licząc tych z karnych)? :D

użytkownik usunięty
dirt16

Od żelusia to się odczep. To teraz najlepszy piłkarz świata.

ocenił(a) grę na 8
dirt16

już zapomniałeś 5 :0 w dwumeczu z Atletico pajacu? Rozjechaliście nas? 2:1 u siebie i bez karnego na Ronaldo. Rzeczywiście pogrom! Jebie mnie to że Ronaldo nie strzelił. I tak 3 mecze miał przerwy w lidze. Jak nie on strzela to kto inny np dziś Bale zasadził z 30 metrów bombę od poprzeczki.Poezja. Zobacz sobie zresztą który klub ma najwięcej strzelonych goli w lidze haha. Wiedziałem że te gogusie z Barcy w końcu zgubią punkty. 3:1 hahaha. Prawie 4:1 gdyby nie słupek. Wiedziałem że Barca jest coraz słabsza i będzie lecieć na ryj do dołu. PS.Real nie przegrał od października tamtego roku meczu. Jakieś pytania?