PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714150}
7,5 4,9 tys. ocen
7,5 10 1 4948
FIFA 15
powrót do forum gry FIFA 15

Dlaczego najlepszy piłkarz na świecie czyli Cristiano Ronaldo ma niższą sumę statów od Messiego? Ronaldo jest szybszy, wyższy, silniejszy, ma lepszą kondycję, lepszy strzał z daleka, wybitną główkę, lepiej wyszkoloną gorszą nogę a ma 92 a Messi 93.. Śmiech na sali. Albo taki Xavi.. emeryt który już nic nie potrafi zrobić z piłką, powolny jak wóz z węglem a ma kosmiczne 86? Albo Iniesta.. ofensywny piłkarz który strzelił w swoim klubie mniej goli od środkowego obrońcy Ramosa.. nie no bez jaj. Wystarczy że ktoś ma 1 lub 2 dobre umiejętności i od razu go windują nie wiadomo jak wysoko a zawodnicy Barcelony to już przesada.

ocenił(a) grę na 1
Rockman92

w tej edycji wystarczy wejsc na head'a i sprawdzic ktory szybko zap...a i to jest klucz do sukcesu

pharaoh1

Zgadzam sie w 100% z Toba .

Rockman92

Gadasz jak typowy fan Realu Madryt. Ja mogę powiedzieć na odwrót, że to Messi jest najlepszy na świecie i umiejętności się zgadzają... Hala dzieciak powie to, Visca dzieciak powie tam to...
Ja mogę powiedzieć to samo, w przypadku Fify 14, gdzie Real jest po prostu zrobiony najlepiej. Tłok na swojej połowie, co wywalą to już kontra 3 vs bramkarz, co strzał z dystansu to bramka, nie wiedzieć czemu Modrić gra lepiej głową od Messiego czy Sancheza... To samo mogę powiedzieć o Realu w Fifie 14.
Jeżeli chciałbyś wiedzieć to Leo Messi ma jakieś znajomości z twórcami gry Fifa dlatego jest lepiej zrobiony w grze, odwrotnie jest w PES, z którym Ronaldo jest "dogadany" i tam Cris ma lepsze umiejętności.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

no może może ale niektóre staty Messiego to przesada. Long shots 88 - to jest kpina niby on jest jednym z najlepiej uderzających z dystansu?, główkowanie 71 (niezła beka) skoczność - 71 za duża, woleje 85 śmiech na sali, koleś nie wiem czy w ogóle zdobył jakiegoś gola z klasycznego woleja a ma nie wiele gorsze woleje od speca o takich uderzeń czyli Ibry.. Gorsza noga - 3 gwiazdki.. prawie w ogóle jej nie używa, powinien mieć 2 jak di Maria. Co do kontroli piłki, dryblingu to się zgodzę, bardzo wysokie, chyba najwyższe ale resztę rzeczy ma przesadzoną. Twórcy mają gdzieś że Ronaldo zdobył Złotego Buta, pobił rekord goli w LM i ją zdobył i tak to Messi musi byś numer jeden. Mogli ich chociaż zrównać.

Rockman92

To, że teraz Ronaldo strzela to nie znaczy, że jest lepszy. Jakbyś tyle lat oglądał Barcę co ja to wiedziałbyś, że te punkty nie są przypadkowo. Leo potrafi strzelił "ze lba", jest skoczny, dobrze strzela z dystansu i załadował już bardzo dużo bramek prawą nogą.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

co innego strzelić z pasóweczki z bliska gola gorszą nogą (tak to i ja umiem jak gram amatorsko, nawet z dalszych pozycji) a co innego zagrywać celnie, dobrze dośrodkowywać czy strzelić gole z gorszej nogi z dystansu. Leo powinien mieć 2 gwiazdki . takie moje zdanie. Co do Ronaldo Może dla ciebie to nie znaczy, może dla ciebie bardziej się liczą asysty Messiego które sobie nabił z ogórkami w la liga. taka jest prawda, że zarówno w tamtym jak i w tym roku (zwłaszcza w tym roku widać to świetnie) Ronaldo jest lepszy od Messiego. Takiej skuteczności i wykończenia nikt nie ma na świecie.. A Messi? Dla niego problem strzelić hat tricka nawet z ogórasami ostatnio, Partoli też wiele sytuacji i rzuty karne. Tylko zaślepieni fani Barcelony mają go nadal za boga i uważają że nawet teraz jest lepszy od CR7 lol:)

Rockman92

Żałosne stary. Gadasz jak typowy Madrycki entalor. Czytam tego typu głupoty milion razy dziennie. Messi strzela ogórom? Kilka mistrzostw, dwie LM zdobyte głównie dzięki Messiemu, doprowadził kadrę do finału... a i tak powiesz, ze strzela amator. Messi w ogóle jak w okręgówce, a Ronaldo w LM. Parodia. Zauważ, ze Messi jest teraz bardziej cofnięty, po to aby rozgrywać, a Ronaldo gra na szpicy i wykańcza jedynie co mu Bale, James, Kroos czy Modrić stworzą. Nie mówiąc już o wymuszonych karnych. To jest po prostu kiepski przykład. Messi psuje akcje? Puknij się w cymbał. A kto jest najlepszym asystentem w lidze? Oglądałeś w ogóle jakiś mecz Barcy w tym sezonie? Większość bramek pada bo pięknych podaniach Messiego, gdzie reszta tworzy okazje.
Z tym "problem strzelić hat-tricka" to już mnie rozbiłeś. W najlepszej formie potrafił strzelił 5 bramek w jednym meczu. Teraz gra w tyle dlatego strzelanie bramek nie jest dla niego obowiązkiem. Mimo tego robi to kiedy ma okazje, i w klasyfikacji najlepszych strzelców jest 3, tuż za Neymarem o jeden gol.
Nie strzela karnych? Zmarnował w reprezentacji czy w ligowym. A Ronaldo to co? Amatorskiego bramkarza z mistrza Bułgarii nie dał rady pokonać. Większość bramek w tym sezonie strzelił bo żałośnie podyktowanych karnych, gdzie powietrze wywaliło go w polu. Tak prezentuje te swoje mięśnie, jaki On potężny, a pada w tym polu jak mucha. Zobacz zresztą jakie bramki strzela Leo. Z dystansu, po piękne klepce, a Ronaldo dopycha jedynie tą piłkę.
Serio, Ronaldo lepszy od Messiego?
hahahahahahahahahahaahahahahahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahaha.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

"Messi strzela ogórom? Kilka mistrzostw, dwie LM zdobyte głównie dzięki Messiemu," Człwoeiku jak nie dyskredytuje jego siągnieć w karierze. Ja mówię o OSTATNIM ROKU i odzwierciedleniu tego do statów Messiego i Cr7 w Fifie 15. Wcześniej - ok Messi powinien mieć najwyższe staty w grze ale w patrząc na ostatni rok to Ronaldo powinien mieć 93 a Messi 92..

Rockman92

Wiecie, że takie rozmowy można prowadzić w nieskończoność ?:P

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

ahaha i co czarodziej Messi zrobił dziś? Dostaliście po dupie mimo ze Real grał średnio i spieprzył tyle sytuacji.. mogło być 6:1 gdyby grali optymalnie Hala Madrid a wy dalej klepcie jak debile :)

Rockman92

Tyle, że to Barca ma lidera, a nie Real :)
Pieniądze robią swoje, w styczniu Perez otworzy Perez i kolejne setki polecą aby zajebisty Realek grał przyzwoicie ;)

ElGladiator

portfel*

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

" Zobacz zresztą jakie bramki strzela Leo. Z dystansu, po piękne klepce, a Ronaldo dopycha jedynie tą piłkę."

https://www.youtube.com/watch?v=pByHzXmxuh4

Jak ma dopchnąć to dopycha piłkę, potrafi być tam gdzie powinien a jak ma kiwnąć to kiwa jak widzisz na filmiku który ci podałem. Leo w tym sezonie wkręcił w ziemię dwóch obrońców i strzelił gola? Nie przypominam sobie :)

ocenił(a) grę na 7
ElGladiator

Zobaczymy na koniec sezonu kto będzie miał lidera, a na stadionie którego nazwy nie napisze dostaniecie jeszcze wiekszy wpierdziel.

ocenił(a) grę na 9
loukas321

No właśnie , też tak czuję:).. Barca to takie klepanie bez wielkiego skutku, za to Real gra starą szkołę (bez przesadnego kombinowania) okraszoną szybkością i siłą.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

Skoro uważasz że sprzedanie świetnego di Marii i Alonso i kupienie Jamesa i Kroos to jest wielkie wydawanie pieniędzy to gratuluję.. To wy nakupiliście złomu na 2 sezony:). Od 2 tygodni mówiłem innym fanom Barcy "zobaczycie w sobote" Po prostu oglądam wiele meczów i widzę kto jak gra a Real ostatnimi czasy gra lepiej od Barcy. Jest najlepszą drużyną piłkarską w Hiszpanii i znajduje się w Top 3 w tym roku czyli jest najlepszy obok Chelsea i Bayernu. Możliwe że jest nawet od nich trochę lepszy... dalsza część LM to zweryfikuje. Atak Realu to jest obecnie po prostu kosmos....

A co do waszego lidera... Macie go tylko dlatego że Real na początku miał wpadki wynikające z ustawiania drużyny pod nowych piłkarzy no i osiedli trochę na laurach po wygraniu Pucharu Europy. Ale teraz wszystko już jest wyprostowane a Real pokazał Barsie miejsce w szeregu:) Hala Madrid!

Rockman92

Zgodzę się, że Barca to faworytów LM nie należy. Ogólnie Barca może mieć dwa zwalone sezony przez bana na transfery. Z taką obroną to się nic nie ugra. Real ma i obronę i atak. A Barca ma tylko atak.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

A jednak wam to nie przeszkadza póki co liderować:). A ten ban rzeczywiście komplikuje wam szyki.

Rockman92

Zamknij sie zasrany realowcu

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

ha ha ha, szmatki, nigdy nas nie dogonicie, jesteście bandą oszustów podatkowych i transferowych.

Rockman92

Brałeś jakieś prochy dziecko ? Ewidentne próbujesz przytrolowac i szukasz zaczepki a to potrafią tylko robic nieogarniete dzieci pełnych kompleksów :) żyj sobie w tym twoim świecie cytuje.. Ha ha ha

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

"Ewidentne próbujesz przytrolowac i szukasz zaczepki a to potrafią tylko robic nieogarniete dzieci pełnych kompleksów :) żyj sobie w tym twoim świecie cytuje.. Ha ha ha"

a wcześniej post o jakże wielkiej wartości merytorycznej:

"Zamknij sie zasrany realowcu"

ha ha ha .Kto tu jest nieogarniętym dzieckiem? :) weź, idź stąd pryszczaty nerdzie skoro nie umiesz na poziomi pisać.

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

ahahah ale umoczyliście z Malagą a Messi pałętał się po boisku tylko. Ale syf i padakę graliście, wy nie umiecie zza pola karnego na bramkę trafić ha ha ha .

Rockman92

Morda reagowała małpo. Nie popłaca sie wyżelowana Krystynko

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

4 punkciki, pajace, 4 punkciki, a Messi przez 180 minut z Malagą nie oddał celnego strzału hahahaa. Niech weźmie może więcej hormonów to może coś mu się uda.

Rockman92

A jak tam wy po meczu z Atletico? Słyszałem, że Real przeszedł już na formułę 4.0 w Play. :D Atleti przejechało się po was jak wóz po gnoju, a ten frajer Ronaldo nawet nie oddał strzału na bramkę, co za łajza. Atletico robi z wami co chce już 5 meczy z rzędu, a my ich pokonujemy z palcem w dupie. Uczcie się jak się gra od nas, frajerzy.
A ten pałętający się po boisku Messi ma więcej bramek i asyst w tym roku niż Ronaldo, Benzema i Bale razem wzięci. To jak nazwiesz tych waszych trzech pachołków którzy śmią się nazywać napastnikami? Hahahaha
Pamiętaj:
Atletico 4:0 Real
Atletico 4:0 Real :D
4:0
4:0
Cztery : Zero :D
Hahahaha, co za wstyd i hańba. :D

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

co, rodzice szlaban na komputer ci cofnęli? bo ostatnio jak dostawaliście po dupie to zapadłeś się pod ziemię na kilka miesięcy. ahahaha.
"W tym roku" , ty lepiej popatrz na ten sezon hahaha, idąc twoim chorym tokiem rozumowania to w "ten weekand" Ronaldo ma więcej goli od całego waszego żałosnego zespołu hahah.

Właśnie widziałem co ten Messi robił z Malagą, Ty mówisz że Ronaldo z Atletico nie oddał celnego strzału, to co powiedzieć o Messim który przez 180 minut z .... z tak WIELKIM I WYBITNYM KLUBEM(lol) jak Malaga nie oddał celnego strzału? hahahahaha. Śmiech na sali. Może i Atletico nas ostatnio jedzie tak jak was w tamtym sezonie, za to was ogóry jadą hahahah, Macie kompleks Malagi, Realu pewnie tez (2 porażki z nami pod rząd już) hahaah. Adios liga hiszpańska dla was. A Suarez gryzoń to może póki co Benzemie koreczki czyścić, patałach jeden.

Rockman92

Hahaha ale die zgasił hahahahahahahha . Co za wstyd :D

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

no nie za bardzo pajacu bo już mu dawno odpisałem konkretnie a ty lepiej porzuć nadzieję o lidze hiszpańskiej i Majstrze .

Rockman92

Co masz teraz ból dupy ? :D co mnie obchodzą twoje wypociny ? Gość cie zjechał od góry do dołu :D teraz powinieneś sie zapaść po ziemie frajerze realowski :D wszystko co realowskie należy tępić :]

mateuszz27

"wszystko co realowskie należy tępić"

Dokładnie. :)
Zobacz na tego gościa. My wygrywamy z Atletico i Manchesterem City, a ten się chwali zwycięstwem z... Elche :D
Hahaha. Co za frajer, nie? :)
Pozdro

Rockman92

"co, rodzice szlaban na komputer ci cofnęli? bo ostatnio jak dostawaliście po dupie to zapadłeś się pod ziemię na kilka miesięcy."

Nie wchodziłem bo miałem cię w dupie. Poza tym wiedziałem, że będziesz do mnie pisał jeszcze wiele razy, a potem gdy przez brak odpowiedzi w końcu wejdziesz na mój profil i zobaczysz, że nie logowałem się od dawna zdasz sobie sprawę, że pisałeś to wszystko na próżno. I właśnie to mnie cieszyło. :D
Jednak po zalogowaniu nie otrzymałem żadnych powiadomień, to mnie zdziwiło. Widocznie nie szło nam tak źle skoro nic do mnie nie pisałeś. :D

""W tym roku" , ty lepiej popatrz na ten sezon"

Ok, Messi 37 goli w 34 meczach, Ronaldo 38 goli w 35 meczach. Patrząc na stosunek meczy do goli mamy remis.

"to co powiedzieć o Messim który przez 180 minut z .... z tak WIELKIM I WYBITNYM KLUBEM(lol) jak Malaga nie oddał celnego strzału?"

To co powiedzieć o Ronaldo, który nie potrafił strzelić gola przez trzy mecze z rzędu? I to z takimi ogórami jak Cordoba i Deportivo. Gdzie był Ronaldo w meczach z Sevillą i Sociedad? Aha, odsiadywał karę za swoje dzikie zachowanie. Nie potrafił strzelić gola BENIAMINKOWI (hahaha) więc chciał w inny sposób przypomnieć kibicom, że był na boisku w tym meczu. :D

"Może i Atletico nas ostatnio jedzie tak jak was w tamtym sezonie"

Tak jak nas? Jakoś sobie nie przypominam aby Atletico wygrało z nami w tamtym sezonie aż 4 mecze, i jeden aż 4:0. Tu nie ma porównania.

"za to was ogóry jadą"

Ogóry? Masz na myśli Malagę? To chyba pasowałoby bardziej określenie "ogór".

W ogóle zastanawiałem się czy coś napiszesz po tym meczu. Ponieważ kibice Realu po kompromitacji z Atletico i ogólnie fatalnej postawie zespołu w tych dwóch ostatnich miesiącach są chyba ostatnimi którzy mogą się śmiać z czyjejś porażki. Przykładowo na fcbarca.com zawsze po potknięciu Barcy biali wychodzili z jamy i nabijali się. Teraz już tego nie robią, i słusznie, po tym co pokazuje Real. Ty jesteś chyba jedynym kibicem Realu który jeszcze nie zna rzeczywistości. W takim razie ci ją przedstawię:
Puchar Króla
Real: odpadł już w 1/8 finału po meczu z Atletico.
Barcelona: nadal w grze, jest już jedną nogą w finale, w ćwierćfinale pokonała Atletico - pogromcę Realu.

Liga Mistrzów
Real: nadal w grze
Barcelona: nadal w grze

Liga Hiszpańska
Real: kompromitacja w meczu z Atletico 0:4, wymęczone zwycięstwa z beniaminkiem Cordobą oraz z Sevillą.
Barcelona: 6 zwycięstw z rzędu a wśród nich zwycięstwo z Atletico 3:1. Ostatnio potknięcie z Malagą.

My walczymy na trzech frontach (Puchar Króla, Liga Mistrzów, La Liga), wy już tylko na dwóch. I kto gra lepiej?

Wypominasz porażkę z Malagą. Barcelona odniosła 11 zwycięstw z rzędu, w końcu musiała nadejść porażka. Tak jak na przykład Tyson w boksie po serii zwycięstw odniósł porażkę, ale nikt nie nazwał go wtedy cieniasem. Nie ma niepokonanych. Jednak bardziej nie rozumiem jak można uważać, że potknięcie z Malagą to coś gorszego od dwóch porażek z Atletico w ciągu dwóch miesięcy, w tym jednej aż 4:0.

P.S. Wiesz jaki jest ulubiona stacja Realu? 4fun.tv
Hahahahaha :D

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

ahahah jak Real wygrał 22 mecze z rzędu to pieprzyliście że ze słabiakami, i każdy by tak potrafił, teraz wy się podniecacie 11 zwycięstwami hahaha . Porażka z Atletico ? Cóż z pustego to i Salomon nie naleje, skład był zdziesiątkowany, wiedziałem że przegrają jak większość ogarniętych kibiców. Nie było za bardzo kim grać + spadek formy. PK? trudno się mówi, najsłabsze trofeum, ważne że go Real wygrał w tamtym roku. A co do Ligi i waszej szansy..

"Liga Hiszpańska
Real: kompromitacja w meczu z Atletico 0:4, wymęczone zwycięstwa z beniaminkiem Cordobą oraz z Sevillą.
Barcelona: 6 zwycięstw z rzędu a wśród nich zwycięstwo z Atletico 3:1. Ostatnio potknięcie z Malagą."

hahaha jak fajnie naginasz rzeczywitość, pitu pitu, pitu pitu, Real się kompromituje, Barca pięknie zwycięża i git.. Zapomniałeś tylko dodać, że..... jakimś cudem macie 4 pkt mniej od Realu ha ha ha . Nie macie żadnych szans na ligę, to co zaprezentowaliście z Malagą to była taka padaka że hej a do końca sezonu macie więcej wyjazdów i mocniejszych rywali także ten tego.. zejdź na ziemię, bo gówno ugracie.
A co do LM.. Jutro zobaczymy co pokażecie, możliwe że znowu piach a Real już jest w ćwierćfinale ha ha ha .

A co do pisania do ciebie, pisałem do ciebie kilka razy ale jak szczur w kanale ukryłeś się jak twojej Farsie nie szło, w końcu zrozumiałem, że powaliłem cię swoimi argumentami i przestałem pisać. he he .

PS: 3 złota piłka dla CR7, powinien być remis bo Messi jedną wygrał niezasłużenie.

Rockman92

"jak Real wygrał 22 mecze z rzędu to pieprzyliście że ze słabiakami, i każdy by tak potrafił, teraz wy się podniecacie 11 zwycięstwami"

Ale my wśród tych 11 zwycięstw mieliśmy 3 zwycięstwa z Atletico - mistrzem Hiszpanii i finalistą ostatniej LM. Czy wy możecie się pochwalić czymś takim? Nie sądzę. Gdybyście trafili wtedy w międzyczasie na Atletico to nie mielibyście 22 zwycięstw. Z nimi trzeba umieć grać, tak jak my to robimy.

"Porażka z Atletico ? Cóż z pustego to i Salomon nie naleje, skład był zdziesiątkowany, wiedziałem że przegrają jak większość ogarniętych kibiców. Nie było za bardzo kim grać + spadek formy."

Hehehe, teraz to dowaliłeś. Pamiętam jak ja mówiłem podobnie gdy wygraliście z Borussią w LM, że mieli
zdziesiątkowany skład, to ty pisałeś, że to nie ma żadnego znaczenia, że to finalista LM i tylko to się liczy. Tak więc nie wyskakuj mi teraz z takimi komentarzami, hipokryto.
Nawet z kilkoma kontuzjowanymi piłkarzami taki klub jak Real nie miał prawa przegrać aż 4:0. Z resztą w podstawowym składzie też przegrywaliście z nimi: w Pucharze Króla 2:0, w lidze 2:1 na własnym stadionie.

"Nie macie żadnych szans na ligę, to co zaprezentowaliście z Malagą to była taka padaka że hej a do końca sezonu macie więcej wyjazdów i mocniejszych rywali także ten tego"

W obecnej dyspozycji mamy o wiele większe szanse niż wy. Co z tego, że wyjazdy i mocniejsi rywale? Z waszą formą to was rozjedzie każdy z pierwszych 8 zespołów w tabeli La Liga. Męczycie się z Cordobą, męczycie się z Elche i Deportivo, a Atletico was niszczy. Malaga na dzień dzisiejszy to by was zjadła.

"powinien być remis bo Messi jedną wygrał niezasłużenie."

Którą i dlaczego?

P.S. Zagadka: Co ma ze sobą wspólnego Schalke 04 Gelsenkirchen i Real Madryt?

Odpowiedź: 04
Hahahahaha :D

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

No i fajnie, ograliście wielkie Atletico, które was wyeliminowało a które to Real ograł w LM, gratuluję za to my rozwaliliśmy was w tym sezonie ha ha ha . I kto tu jest
lepszy...

"W obecnej dyspozycji mamy o wiele większe szanse niż wy." HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHHA. I ty to piszesz 2 dni po waszym "wspaniałym" meczu z Malagą, nie no koleś, ty to potrafisz rozśmieszyć człowieka hahahahahhaa.

"Co z tego, że wyjazdy i mocniejsi rywale? Z waszą formą to was rozjedzie każdy z pierwszych 8 zespołów w tabeli La Liga." Nie wiem co ty masz do formy Realu, było dużo kontuzji i mieli dołek, lecz to już przeszłość, widać że wszystko wraca na dobre tory, (np. Bale zaczyna wreszcie grać świetnie), za to u was po podnietach ostatnich zwycięstw macie dół i muł i wodorosty, taką bezsilność pokazaliście w tym meczu, że szok. Real by z palcem w dupie ograł tą waszą Malagę tak jak już to zrobił w tym sezonie. Właśnie tak to jest, ciągle psioczycie, że Real gra brzydko, że piach, padakę a widzisz, oni nie gubią tak debilnie punktów jak wy bo potrafią nawet brzydko grając wygrać za to wy jak już się zaczniecie męczyć to nic nie potraficie zrobić włącznie z Messim na czele.

Szykujcie dupy na kolejne lanie w klasyku. Real ma na was haka co udowodnił już, Myślę, że wpadniecie w kompleks Realu po kolejnej lekcji pokory.

PS :"Męczycie się z Cordobą, męczycie się z Elche"

No nie wiem czy 3:0 to są męczarnie. (tyle powinno być gdyby sędzia nie odebrał prawidłowego gola z przewrotki Benzemie, o wyjściu sam na sam Bale'a i wyimaginowanym spalonym nie wspominając)

Rockman92

"I ty to piszesz 2 dni po waszym "wspaniałym" meczu z Malagą, nie no koleś, ty to potrafisz rozśmieszyć człowieka"

A ty za to nie potrafisz podać żadnych argumentów, tylko "hahahaha".

"Nie wiem co ty masz do formy Realu, było dużo kontuzji i mieli dołek, lecz to już przeszłość, widać że wszystko wraca na dobre tory"

Wraca na dobre tory? A po czym to widzisz? Po 2:0 z jakimiś leszczami z Elche? Wygrywacie tylko z ogórasami, a przychodzi mocniejszy przeciwnik (Atletico) i rozwala was w trzy dupy. Taka to wasza forma. Hahahaha 4:0 :D
Nawet jak czytam komentarze na realmadrid.pl to kibice Realu po każdym meczu piszą komentarze typu: "przeciętny Real pokonał beznadziejne Schalke", "słaby Real pokonał jeszcze słabsze Elche", "wygraliśmy ale gra Realu była przeciętna". Tylko Ty wyskakujesz z komentarzami o powrocie wielkiej formy. Zdejmij klapki z oczu. Real to frajerzy którzy nie potrafią wygrać z żadną silną drużyną.

"za to u was po podnietach ostatnich zwycięstw macie dół i muł i wodorosty, taką bezsilność pokazaliście w tym meczu, że szok."

Każdy normalny fan piłki nożnej wie, że formę zespołu ocenia się po kilku meczach z rzędu. A ty wyskakujesz z jednym spotkaniem. Gdyby Barca w kilku spotkaniach z rzędu grała tak słabo jak z Malagą to wtedy można by mówić o spadku formy.

"Real by z palcem w dupie ograł tą waszą Malagę"

Tak jak miał z palcem w dupie ograć Cordobę? :D

"No nie wiem czy 3:0 to są męczarnie. (tyle powinno być gdyby sędzia nie odebrał prawidłowego gola z przewrotki Benzemie, o wyjściu sam na sam Bale'a i wyimaginowanym spalonym nie wspominając)"

Człowieku, my to Elche pokonaliśmy rezerwowym składem 4:0, a podstawowym 6:0, a ty mi się tu chwalisz jakimś 3:0.
I dlaczego nic nie napisałeś o meczu z Cordobą? Zabrakło argumentów?

https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/s960x960/10952545_5947497 77322020_2819228805906693832_o.jpg

P.S. Na jakiej konsoli grają piłkarze Realu?
Na PlayStation 4
Hehehe, ich ulubiona liczba
444444444444444:000000000000000000

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

ha ha ha

"Człowieku, my to Elche pokonaliśmy rezerwowym składem 4:0, a podstawowym 6:0, a ty mi się tu chwalisz jakimś 3:0.
I dlaczego nic nie napisałeś o meczu z Cordobą? Zabrakło argumentów?"

my tu Celte pokonalismy 3;0 a wy przegraliście 0:1, zawsze tak można chrzanić.

Z Cordobą? 8:2 pierwszy mecz, drugi gorszy ale zwycięstwo jest i lider jest tak że możesz mi naskoczyć. :*

"Wraca na dobre tory? A po czym to widzisz? Po 2:0 z jakimiś leszczami z Elche? Wygrywacie tylko z ogórasami, a przychodzi mocniejszy przeciwnik (Atletico) i rozwala was w trzy dupy. Taka to wasza forma. "

No to właśnie inteligencie od meczu z Atletico i dalej, po dołku i kontuzjach powoli wszystko wraca do normy, powoli, rozumiesz? na pewno nie jest gorzej, widzę to po grze poszczególnych zawodników. Zresztą co ci się bedę tłumaczył zwłaszcza po waszym meczu z Malagą i nie pieprz że formę się ocenia po większej ilości meczów. Gdybyście np zremisowali 2;2 po zaciętym meczu albo przegrali 3:4 to jeszcze bym uwierzył że formę macie tylko tak jakoś wyszło że nei wygraliście ale tutaj pokazaliście kompletną bezsilność, Kompletną. A jutro MC was rozsmaruje ha ha ha . Narka

Rockman92

"A jutro MC was rozsmaruje ha ha ha"

Hahahaha, no właśnie widzę. Ale się teraz skompromitowałeś doszczętnie, frajerze.

Manchester City - Barcelona 1:2

Tak grają mistrzowie, chociaż szkoda tego karniaczka Messiego, ale i tak jest super.
I co? Nadal uważasz, że osiągnęliśmy dno, muł i wodorosty? Co na naiwniak. :D
Tak jak mówiłem, mecz z Malagą to był tylko wypadek przy pracy. Barca dzisiaj to udowodniła. Udowodniła, że wszystkie moje słowa były prawdą. A ty wyszłeś na frajera, F.R.A.J.E.R.A :D Hahahaha
Możesz sobie dalej wyciągać jakieś z dupy argumenty, one nic nie znaczą, bo Barca dzisiaj ZWYCIĘŻYŁA z mistrzem Anglii - Manchesterem City i udowodniła, że jest obecnie najlepszą drużyną na świecie. :)

Osiągnąłem swój cel. Teraz znów mogę zakończyć aktywność na Filmwebie. A ty dalej się jaraj zwycięstwami z cienkim Elche, bo tylko tyle potraficie. Hahahaha :D

Żegnaj, frajerze.

P.S. Atletico - Real 4:0
Hehehe ;D

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

dobra spadaj bo brak ci argumentów, gdybyście byli dobrzy to byście rozsmarowali MC tak jak Real Liverpool ha ha ha. Gówno pokazaliście a sterydziarz skompromitował się na cały świat, spadaj i nie wracaj tu, zabraniam ci! A liga hiszpańska dla was poszła się je*ać.

PS: Barca udowodniła? hahaha co? czerwień, karny i gol z dupy gryzonia . I ty się tym podniecasz hahahahhahaha, żałosny jesteś.

Skymaster

Pięknie załatwiłes tego lamusa :)

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

Ronaldo uciszył całe camp nou a Messi znikł hahahah!

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

brawo Messi.. ale "pomógł" swojemu klubowi w tak ważnym momencie hahahahaha. Ten pajac nie dość że nie umie karnych strzelać to i na pustą dobić nie potrafi hahahahahahaha. Znowu na farcie pojechaliście, gole z dupy, gdyby MC nie miało od początku pełnych gaci i by się nie bało to byście nie wygrali. Do tego ten karny sekundy przed końcem meczu.. ładnie tam Messi zanurkował, nie widać było żeby w jakikolwiek sposób go obrońca podciął, Uefalona , czerwona kartka + karny na samym końcu meczu. Gdzie ta wasza wielka forma? Jakoś nie widziałem a Messi się skompromitował na cały świat ha ha ha

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

ahahha z beniaminkiem przegrali lamusy hahahhaa

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

Messi w 2010 niezasłużenie wygrał, nawet na waszej stronie tak pisali co niektórzy. Sneijder powinien ją otrzymać, chociaż Iniesta wtedy też grał świetnie. Szkoda że dostałem tam 20 banów za pisanie prawdy, chora strona.. cóż poradzić. Podczas meczu Realu pod najnowszym tematem pojawia się średnio 1000 komentarzy obrażających Ronaldo. Co za upośledzone visca łebki.

Rockman92

Skompromitowałeś sie i tyle :D a Ronaldo to upośledzony i wyżelowany frajer :) na czele z tobą chodzącą kompromitacjo hahaahah

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

Ronaldo jest upośledzony? hahaha jesteś kompletnym debilem? To Messi ma zdiagnozowany autyzm, tak poczytaj sobie, to prawda, palancie.

Rockman92

Poczytaj :D
http://www.polskatimes.pl/artykul/3781227,liga-mistrzow-real-madryt-przegral-z-s chalke-porto-nie-mialo-problemow-z-fc-basel-zdjecia-video,id,t.html?cookie=1

I juz sie nierozmieszaj bo to sa takie cioty ze hahahahaha

mateuszz27

Masz jeszcze to hahahahaha
http://www.wprost.pl/ar/497654/LM-Real-wygwizdany-Awansowal-do-cwiercfinalu-ale- przegral-z-Schalke/

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

no i ? jest awans? jest. A wy jeszcze go nie macie hahah. Jak MC będzie grało cały mecz tak jak drugą połowę u siebie to będziecie mieć kłopoty.. Więc nie wiem co tu się prujesz. Że Real ma dołek? Barca też miała, to nie maszyny, jednak będzie teraz tylko lepiej a przekonasz się o tym na tym zafajdanym camp nou. ha ha .