PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714150}
7,5 4,9 tys. ocen
7,5 10 1 4948
FIFA 15
powrót do forum gry FIFA 15

Dlaczego najlepszy piłkarz na świecie czyli Cristiano Ronaldo ma niższą sumę statów od Messiego? Ronaldo jest szybszy, wyższy, silniejszy, ma lepszą kondycję, lepszy strzał z daleka, wybitną główkę, lepiej wyszkoloną gorszą nogę a ma 92 a Messi 93.. Śmiech na sali. Albo taki Xavi.. emeryt który już nic nie potrafi zrobić z piłką, powolny jak wóz z węglem a ma kosmiczne 86? Albo Iniesta.. ofensywny piłkarz który strzelił w swoim klubie mniej goli od środkowego obrońcy Ramosa.. nie no bez jaj. Wystarczy że ktoś ma 1 lub 2 dobre umiejętności i od razu go windują nie wiadomo jak wysoko a zawodnicy Barcelony to już przesada.

Rockman92

Co za koleś :D Messi napędzał ataki Barcelony. Robił Paryżan jak chciał w swoim stylu. Miałby dwie bramki w tym meczu jednak zostawił Suarezowi aby sobie strzelił. A Penaldo z "zajebistym" mistrzem Bułgarii co oprócz, że strzelił karnego?

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

Ten karny był trudniejszy niż te dobicie Messiego do pustej:). "Penaldo" w przeciwieństwie do Messiego wyeliminował w tym roku np Bayern Monachium i strzelił 3 gole Celcie kiedy to Messi nie potrafił pomóc swojemu klubowi który przegrał, Ronaldo strzelił kilka goli Atletico i wygrał z nimi 3 krotnie w tym roku a Messi z Barcą na 6 ostatnich meczów nie wygrali ani razu hahahaha. To że Messi w LM ma trochę więcej goli od Ronaldo to tylko i wyłącznie zasługa tego że Ronaldo grał w MU ustawiony niżej, jako pomocnik/typowy skrzydłowy. A w lidze hiszpańskiej - nie mam pytań... 200 goli w 178 meczach:)

Rockman92

Śmieszny jesteś :) Powiesz, że białe jest czarne aby Real i Ronaldo wyszli na przód. Prawdą jest, że Penaldo dobija jedynie co mu wyłożą albo wymusza karne. Obejrzyj sobie jakiś mecz Barcy to przestaniesz pieprzyć głupoty - Messi rozgrywa, dogrywa i strzela.

Rockman92

Hahahhahaha i znowu ten pajac zanurkował :D
Nie wierze w tego typa, sorry.

Rockman92

Choć ta bramka na 3:1 przyznam - palce lizać.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

może i zanurkował ale czy obrońca ma prawo trzymać rękoma napastnika wychodzącego na czystą pozycję w polu karnym przeciwnika? No właśnie... nie. No to powodzenia jutro z Getafe, coś ostatnio nabraliście wiatru w żagle:)

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

czo ten Messi czemu jego geniusz nie pomógł?:)

Rockman92

A czo Ronaldo wczoraj same indywidualne brameczki? Na dobitke najpierw od tego co lewym skrzydłem grał i od Carvajala. Po prostu geniusz ;(

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

pierwszą bramkę sam stworzył bo idealnie podał do Benzemy który mu odegrał więc sam wykreował swojego pierwszego gola, drugi gol to dobre ustawienie i pewny strzał. Wolę takie gole niż żadne jak Messi:)

"Po prostu geniusz ;("

Ronaldo w lidze 25 goli, 8 asyst.
Messi w lidze 13 goli, 7 asyst.

Messi+Neymar+Suarez ( w sumie grubo ponad 300 milionów euro) 24 gole - jeden Ronaldo 25 goli. Owszem - geniusz:)

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

brawo sędzia uratował wam punkt, ile mu posmarowaliście?

https://www.youtube.com/watch?v=fJ-5xAx0_n0

Rockman92

Karne myślę droższe :v

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

hihihi:)

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

zobacz jak wasz niby "najlepszy zespół w historii piłki" (2009) wypada z obecnym Realem

http://static.fangol.pl/content/8/2/7/82786f1d01233c679156519062768cc7-554.jpg

Rockman92

Zobaczymy ile to przyniesie :) Pep zdobył wszystko.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

skoro zdobył wszystko wygrywając mniej meczów, remisując o 10 więcej, strzelając mniej goli tzn że miał słabych przeciwników, skoro tak gorsze statystyki od zespołu Ancelottiego pozwoliły mu i tak wygrać wszystkie puchary, logiczne? Logiczne:)

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

Real już w kolejnej rundzie ha ha ha . Hala Madrid, a wy pewnie umoczycie z City :D

Rockman92

City ? Dawno ograne :D wy sie meczecie z jakimi pionkami hahah aha barca real 2:1 hahaha

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

farciarze, w pierwszej połowie Real was jechał aż miło, z taką grą to się niczego nie obawiam, Real wraca do formy, oczywiście sędzia ukradł Realowi gola ot co!

Rockman92

Bo ty tak mówisz ? Hahah mam w dupie jak realek gowniany gra , ważne ze dostał w dupę. Ronaldo na spalonym,

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

nie słuchaj tamtego Skymastera. Wcale tak nie mówiłem, mówiłem tylko że Chelsea powinno was ograć w półfinale LM ale sędzia nie dał im 4 karnych i tylko dlatego zdobyliście LM wtedy w 2008/2009

Rockman92

Przypomnij mi ile twój realek jest w tyle za barca jesli chodzi o pkt ? Warto było tak szczekać ? No właśnie :)

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

nooo zaledwie 2... co ty , myślisz że już Barca ma mistrzostwo? hahahaa przy równej liczbie punktów to Real będzie mistrzem. Aha i żegnaj Ligo Mistrzów, Bayern znowu was zgwałci xD

Rockman92

Tak jak zgwałcił słabo grająca borussie :D ? Hahahahahahahah

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

bye bye LM, zobaczysz, co jak co ale LM to oni mają inne nastawienie.

Wczoraj Messi strzelił 2 gole z beniaminkiem, z kelnerami do bicia a Ronaldo hat trick z jednym z najmocniejszych zespołów w la liga który u siebie nie przegrał od marca 2014 xD. O to "wielki" piłkarz Messi xD

Rockman92

i co ? co ma piernik do wiatraka ? Sztuką jest dobrze dograć piłkę jak np. messi do neymara, niż dostać 100 % i strzelić gola jak ten łamaga ronaldo, który jest na ataku, z kolei messi dogrywa. Widzisz różnice nawiedzony fanatyku realu? tego pseudo frajera ronalda , czarnucha mareclo, i jeszcze wiekszego kretyna pepe ? aha zamoniałem o idiocie belu , który ryj ma jak cegła. Ty pewnie też nie masz lepszego skoro tak gustujesz w tych śmieciach :)

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

cóż.. co mogę dodać... Wyrosłem z bluzgów i obrzucania mięchem ludzi których osobiście nie znam i nic mi nie zrobili. Lepiej takie istoty jak ty omijać z daleka. Pewnie masz smutne życie :(

Rockman92

Haha ja z ciebie zieje śmiecić. Tak nic nie znaczący śmieciu:) bronisz tych realowskich ciot jakby ci miały płacić. Ty wyrosłes? Ty dzidziusia jestes ,hahaha wez idź moze zrób sobie tatuaż Ronaldo na rączce? :D moze przy waleniu poczujesz sie lepiej :)

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

chcę ci tylko powiedzieć że obrażanie prze internet jest karalne, jeszcze raz mnie obrazisz a twoje IP zostanie zgłoszone na policję.

Rockman92

poczytaj twoje wcześniejsze posty to może przemyślisz sobie to wszystko i dasz sobie spokój :)

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

La Undecima katalońskie szmaty hahahha.

Rockman92

Hahah ty ma czelność mi odpisywać ? Długo musiałes czekać na JEDNO trofeum przez dwa lata Hahahahah. Dziecko walniete , szmato, cioto 2015 - potrójną korona barcy, 2016 - podwójna ? Czemu ty dziecko wciąż spiesz? Poczytaj opinie o tym lm. Jak zwykle ku....r...e..wscy potrafią tylko wyleczyć w karniakach haha. Cieżko sie ze atletico nie strzeliło w podstawowym czasie, bo juz bysm zamilkł na wieki :D

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

3 ostatnie lata - 2 Ligi Mistrzów hahahah. Farsa może se marzyć. Opinie o LM? Ja tylko to wiem, że Real wyeliminował Atletico 3 raz Z RZĘDU a Atletico wyeliminowało Barcelonę 2 razy w ostatnich 3 latach hahaahah.

11 Pucharów Europy do 5 zakichanych Barcelony hahahaha

A jeśli już mówimy o samej Lidze mistrzów. 5 do 4 hahahaa. Gówno znaczycie hahaha. Pokłoń się przed Królami, najlepszym klubem w historii futbolu hahaha. Nigdy żadna farsa nie doścignie Realu. hahahaah

PS: Jak Zizou porobi dobre transfery na kolejny sezon to gówno ugracie, Real obroni LM hahahaha

Wasz dublet? Fajnie tylko że na skalę hiszpańską. Real jest najlepszy w Europie a Barcelona w Hiszpanii. hahahahah Spora różnica. LM się najbardziej liczy a nie jakieś tam puchary z ogórasami, Zresztą Real pod względem mistrzostw Hiszpanii jest lata świetlne przed Barceloną która to jest w ciemnej dupie.

Rockman92

Tak obroni jak my mielismyy umoczyc z mechesterem( cytują pewnego eksperta :D) haha:D morda synek bo jutro nie wstaniesz do szkoły. Juz sie tak nie podniecaj :D szkoda z tobą dyskutować , przedtem skończyłem bo zostałeś zmiażdżony faktami o porażkach ku...re..wskich to i sie nie udzielales. Dostałeś ligę mistrzów to juz sie spuściłes na wieść o tym ze masz jakis argument haha dobranoc !

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

Do jakiej szkoły? Że chodzisz do szkoły? To ja wiem, do specjalnej zapewne xD. Ja mam 26 lat i szkołę dawno skończyłem :)

No co, wtedy Barcelona była najmocniejsza, nie przeczę, ja umiem docenić klasę rywala. Była, pokonała mistrzów i zasłużenie wygrała chociaż Juventus zagrał za bardzo bojaźliwie. Ale to już przeszłość. Teraz Real wygrał najważniejsze trofeum piłkarskie (klubowe) mając zepsutą pierwszą część sezonu za sprawą Beniteza. TO teraz se wyobraź co zrobi Zizou w następnym sezonie prowadząc od początku Real :):) Katalońce będą kwiczeć.hahahaha
Narka pajacu, do zobaczenia w kolejnym sezonie hahaha . Pokłony przed Królami Europy hhahaha. 2 LM w 3 lata, zapamiętaj to, wiem że płaczesz ale takie są fakty. Aha. żeby się jeszcze bardziej dobić to Ronaldo zdobędzie znowu Złotą Piłkę. Piecze co nie? Musi piec! hahaha

Rockman92

napisze to ostatni raz cioto :D pokłony przed genialną barcą ! klękać przed mistrzem hiszpani ! :D cały świat śmieje się z waszej wypocinie jaką wywalczyliście, RAMOS gol ze spalonego !! i męczarnia w karnych hahahaha. To są ci twoi mistrzowie ? :D. ciesz się szmaciarzu ze atletico w podstawowym nie strzeliło , bo byś się cały trzęsł <lol2>

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

ahaha ze "spalonego", hipokryto Barcelona w tym sezonie 19 karnych i 11 goli ze spalonych w samej lidze hahahhaha A Atletico was wydymało koncertowo, Popatrz na Real, 3 raz z rzędu eliminuje Altetico z LM, Niech się ta farsa uczy hahahhaha.

MIstrz Hiszpanii! Wow. Real za to - Mistrz Europy a po KMŚ będzie mistrzem świata hahaha.

Rockman92

Zieeewwwwwwwww :D

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

tak właśnie ziewam jak widzę to nudne klepanie Barcy i brak strzałów xD

Rockman92

brak strzałów hahah :D twoj wiek 26 lat jest dla ciebie kompromitujący :) przynajmniej w meczach barcy jest bilans bramek 3-0 , gdzie twój sreal liczy TYLKO na karne :D

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

Jak czyjś wiek może być kompromitujący? lol, czy ty widzisz co ty piszesz, ty jesteś upośledzony czy co? .
HAHAHahaa karne hahahahha To Barca pobiła rekord w ilości karnych w tym sezonie - 19 hahahahaha. Strzeliłeś sobie w stopę tym hahahaha. Gdyby nie taka zajebista ilość karnych i goli ze spalonych (11) to przegralibyście ligę.

Rockman92

i co z tego ze było tyle karnych ? JAK WPADŁY WPROST PRZEPIĘKNE BRAMKI TAKTYCZNE !. I DZIECKO juz nie męcz mnie, idz dalej obciągaj płaczaldo i dwóm małpom w zooo, bo aż sie nie chce wierzych ze takich kibiców mają ku...re....ws....cy.

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13319904_1017327348381591_30477558 06970035829_n.jpg?oh=4d27171416223124d3b314c9c808e430&oe=57C370EE

hhhahaaha

Obciąga to twoja matka pajacu. Widać nie wytrzymałeś moich argumentów i musiałeś mi pojechać hehe. To właśnie udowadnia jakim kibicem i śmieciem jesteś.

Sizimtriox

Ronaldo ? Mówisz o tym zelowym psie ? I to nie moj wymysł tylko wszędzie słyszę takie określenia tego pajaca :)

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

cóż, muszą go obrażać zwykłe robole (w tym i ty)bo mu zazdrościcie talentu, sławy, ogromnej fortuny, urody, nie wiem.. może i nawet mięśni i wzrostu.. Więc to typowe::

#zazdrość
#zawiść
#nienawiść

Rockman92

Ty za to obrażasz messiego a pewnie , nie dość ze nie grasz w piłkę to jestes frajerskiej co mamusia podkładać żarcie pod nos.

Rockman92

Trzeba było posłuchać dzisiaj komentatora co gada o barcy :) to tylko dowodzi ze sie nie znasz na piłce i to co gadasz , z kim to barca przegra sa tyle warte ile gowno :) więcej cie nie będę kompromitować. Aha o nie próbuj mi nawet cos tłumaczyć itp bo cie wyśmieją :) genialny messi ! Tak tak brawo komentator :)

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

co mam odpowiadać takiemu burakowi i cebulakowi który wyzywa mnie i piłkarzy od najgorszych śmieci? Sam jesteś śmieciem i tyle. Jesteś upośledzony skoro sport wyzwala u ciebie aż takie emocje, że aż pałasz nienawiścią. W życiu bym nie obraził żadnego piłkarza Barcy w taki sposób jak ty to zrobiłeś. Musisz być jakimś upośledzonym dzieckiem z downem niestety.. A co do meczu.. Phi 3-0 z rezerwami Bayernu u siebie.. dla porównania w tamtym roku Real 4-0 z pierwszym składem Bayernu i to na wyjeździe tak, że siemka.

Rockman92

co mnie obchodzi tamten rok ? real właśnie przegrał z juventusem 1:0.. W tym roku real ma szczescie i tyle..patrząc na tabele to ledwie wydrywa jedną bramką, zaś barca jedzie po całości. na zakończenie zacytuje pewnego mądrego fana realu madryt, który jak widać jest ogarnięty i nie pała nienawiścią do barcy jak Ty. prosze bardzo..........Barcelona zgarnie wszystko w tym sezonie, nie ma na nich mocnych, nawet Real i Bayern nie dają rady. Suarez się zgrał z drużyną, Neymar w formie i powrót Messiego, którego wszyscy znają. To chyba tyle. Ale to co zrobił Lionel przy drugim golu, łatwość z jaką zdobył tę bramkę, naprawdę, palce lizać. NAJLEPSZY !
Tak dodając do wątku Ronaldo waliłby na pałę, czasami mam wrażenie, ze Cris szuka zbyt trudnych rozwiązań i to powoduje u Niego dużo niższą skuteczność niż u Messiego. Zamiast pajacować z piłką przy nodze i walić na oślep, powinien pomyśleć.
Jako fan Realu powiem krótko: Ronaldo w formie jest słabszy od Lionela w formie, niestety... A takiej Barcelony jak w ostatnich miesiącach nikt nie pokona. NIe pomogą szejkowe miliony, w zasadzie nie ma szans.

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

ahah "Ronaldo walił by na pałę", śmieszny jesteś. Widzę jaki znawca z ciebie i jak znasz umiejętności Ronaldo, chyba znasz jego grę z obecnego sezonu gdzie wykańcza akcje i to tyle, przespałeś ostatnią dekadę jego gry. . . znawco..Ronaldo strzelił podobnego gola, nawet ładniejszego

https://www.youtube.com/watch?v=HzM_dhVU21c

Co prawda nie został uznany ale nie z jego winy, tylko z winy debila który dobijał ale to nie ważne, ważne, jak ośmieszył całą obronę.

"Barcelona zgarnie wszystko w tym sezonie" Ale mądre! Prorok się znalazł.. Real jeszcze miał lepszy wynik na wyjeździe i to z pierwszym składem Bayernu niecały rok temu i nikt tak nie bujał w obłokach...

"Tak dodając do wątku Ronaldo waliłby na pałę, czasami mam wrażenie, ze Cris szuka zbyt trudnych rozwiązań i to powoduje u Niego dużo niższą skuteczność niż u Messiego"

Ronaldo ma niższą skuteczność od Messiego? hahahah Facet ma 3 razy mniej dryblingów w lidze od Messiego, mniej meczów i 2 gole więcej a wśród asystentów jest zaraz za Messim... Czyli z tego wynika że jest bardziej wydajny od Messiego.

"co mnie obchodzi tamten rok ? real właśnie przegrał z juventusem 1:0.. W tym roku real ma szczescie i tyle..patrząc na tabele to ledwie wydrywa jedną bramką, zaś barca jedzie po całości"

Przegrał 2:1, u siebie wystarczy 1:0, jestem przekonany że trafi do finału. Skoro nie obchodzi cię tamten rok to przypomnę ci ten: Real w dwumeczu z twoją wielką Barcą wygrał 4:3 i to go premiuje przy równej liczbie punktów, i co zatkało kakao? 4:3 w dupę macie z nami w tym sezonie.

Patrząc na tabelę to Barca jedzie po całości? ty chyba jesteś upośledzony. W tym sezonie Barca z Malagą zdobyła 1 pkt.. Real 6 pkt.. Barca w tym sezonie (2 mecze) z Celtą ma wynik 1:1.. Real 7:2... Real oczywiście też przegrywał tam gdzie Barca nie ale koniec końców patrząc na tabelę to tylko 2 śmieszne punkty, mieliście więcej szczęscia i tyle (np mecz z Valencią) a sprawa mistrzostwa jest otwarta.

Rockman92

5 pkt przewagi juz :) pozdrawiam zaślepionym fanu trałowców :)