PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714150}
7,5 4,9 tys. ocen
7,5 10 1 4948
FIFA 15
powrót do forum gry FIFA 15

Dlaczego najlepszy piłkarz na świecie czyli Cristiano Ronaldo ma niższą sumę statów od Messiego? Ronaldo jest szybszy, wyższy, silniejszy, ma lepszą kondycję, lepszy strzał z daleka, wybitną główkę, lepiej wyszkoloną gorszą nogę a ma 92 a Messi 93.. Śmiech na sali. Albo taki Xavi.. emeryt który już nic nie potrafi zrobić z piłką, powolny jak wóz z węglem a ma kosmiczne 86? Albo Iniesta.. ofensywny piłkarz który strzelił w swoim klubie mniej goli od środkowego obrońcy Ramosa.. nie no bez jaj. Wystarczy że ktoś ma 1 lub 2 dobre umiejętności i od razu go windują nie wiadomo jak wysoko a zawodnicy Barcelony to już przesada.

Rockman92

No zobaczymy kto bedzie góra :D

Rockman92

Co za cioty hahahahaha
https://m.youtube.com/watch?v=RSTHXSQ25Vk

A teraz ucz sie synek i patrz :)
https://m.youtube.com/watch?v=CBcP2k-DeDk
Jestes frajerem :D

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

Co za cioty ahahhhaha

https://www.youtube.com/watch?v=vcTE9KixfKU

A teraz ucz się synek i patrz :)

https://www.youtube.com/watch?v=_De6FA-RCww

Rockman92

I co hahahahaha frajerku jak myślisz kto wygrał :D . 2:1 dla barcy ! Hahah . Jestes zaślepionym fanatykiem srealowcow .:) kompromitacja :D

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

haha Ronaldo 5 goli w lidze hiszpańskiej w jednym meczu i hat trick w 8 minut, Messi nigdy czegoś takiego nie osiągnął i nie osiągnie w lidze hiszpańskiej a gra aż 5 lat dłużej od Ronaldo w tej lidze hahahah.

Rockman92

Co z tego ? Barcelona i tak wygra. Twój realek schodzi na psy :)

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

9:1 i "schodzi na psy " hahahahaha, niech Barca wpakuje pierwszoligowcowi 9 bramek, no czemu tego nie zrobi? PSG was rozjedzie, taką padakę graliście z Celtą że głowa mała i na farcie wygraliście.

PS: Messi - 180 minut z Celtą - 0 goli, Ronaldo 90 minut z Celta - hat trick xD

Rockman92

Rozjedzie ? Tak samo jak rozjechał real ? :D

Rockman92

I jak tam haha ...barca pięknie z Psg 3:1 podczas gdy real ledwo co utrzymał wynik 0:0 hahahahah

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

PSG jest słabe, grają z pełnymi gaciami z wami a Real nie "ledwo" utrzymał wynik tylko gniótł Atletico które miało ogromnego farta. Chyba meczu nie oglądałeś. I jak tam Messi? od 5 meczów gola nie może zdobyć w LM ? xD

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

4:0 szmaty hahahahahahha i to z kim? Z Bilbao hahahahahah frajerzy, a Messi jak zwykle gunwo pokazał hahahaha wstyd i hańba, blamaż, ale dostaniecie od Realu, nie mogę się doczekać

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

4:0 hahah szmaty hahahahaha, blamaż! Gdzie był Messi? hahaha

Rockman92

hahahhaa twiedziałem ze ten cwok sie odezwie po meczu haha ? co musiałeeeś DŁUGOOOOOO czekać zeby mi dopiec. Barcelona sie liczy w piłce nożnej. Poprzedni mecz 5:4 to poezja piłki nożnej, która była zachwalana przez wszyztkich w internecie ! Dostaniemy od realu ? od kogo ? on tych nich nieznaczących ciot ? z kim oni wygrają ? haha przegrywają z kim sie da. Gdzie jest cr (idiota ) w każym meczu ? aha wiem gdzie ! widać go jak strzela karnego . TYLE ! hahaha widać ze jesteś dzieciakiem... przegrywałes ze mną za każym razem i gdy tylko nadażyła sie okazja odezwałeś sie po prawie pół roku hahahaha. nie no dobry z ciebie ziooom, Też czekam na mecz barca- sreal i wiem ze nowu wygram a ty poraz kolejny bedziesz płakał i przestaniesz sie wkoncu odzywać idiotahahaha

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

haha dostaliście w p i e r d o l 3:1 (a mogło być więcej) później wygraliście 2:1 w sumie, w tym sezonie w dwumeczu 4:3 dla Realu pajacu. Ostatnie 3 nasze wspólne mecze to wasze 2 porażki. Teraz gówno ugracie bo nie macie ławki a Real ją ma. Mecz z Sevillą dobry i piękny co nie oznacza, że dobry dla was. Traciliście gole jak panienki. Wygraliście dużo , to fakt, Real wcześniej wygrał też. No ale zobaczymy teraz kim będziecie grać. hahaah Dostaniecie łomot.

2 ostatnie mecze - 8 straconych goli hahaha

Cr7? Co ty do niego masz, jego staty w ostatnim sezonie był kosmiczne.

Rockman92

potrójna korona mówi Ci to coś ? Twój real co ugrał w sezonie ? haha dobra idz spać bo juz 2:00, poza tym czerp jeszcze z wakacji bo niedługo szkoła.

ocenił(a) grę na 9
mateuszz27

no nie ugral mial pecha, za to rok wczesniej ugral, raz on a raz inni, co w tym dziwnego, teraz kolej na REAL!

Rockman92

teraz znowu barca bedzie górą :) czekam na pogrom realu :) i nie wyzywaj od szmat, kogo nie znasz, inaczej jesteś zwykłym prostakieeeem.

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

la Undecima katalońskie szmaty hahahaha

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 1
Sizimtriox

trzeba miec niezle zryty beret aby sie az tak podniecac

ocenił(a) grę na 8
ElGladiator

Jakbyś tyle oglądał Real co ja to wiedziałbyś że Ronaldo to najlepszy piłkarz na świecie

Sizimtriox

Weź dzieciaku się nie kompromituj. Widać po twoich dwóch ostatnich wpisach, że masz max 14 lat.
"Jakbyś tyle oglądał Real co ja" ile ty ich możesz oglądać? Sezon albo dwa? Może ostatnie Gran Derbi Cię wciągnęło i teraz uważasz się za wielkiego Madritista?

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

Nie żeby coś ale Messi to w tym roku może Crisowi co najwyżej buty wiązać:) W statystykach to może walczyć z.... Benzemą hahahah Cr7 2 klasy wyżej. Ale padakę gracie.

Rockman92

Spokojnie, to początek sezonu. Jak Penaldo będzie się tak przemęczał to mu żyłka pęknie i pół sezonu nie zagra. Barca przegrała dzisiaj fakt. A co było z Realem na początku? Presezon praktycznie same porażki, pierwsze mecze również - 12 miejsce. Barca może się teraz podcinać, ale zdziwisz się jeszcze jak zdobędą mistrzostwo.
Błagam Cię, nie bluźnij. Porównywanie Ronaldo i Messiego to jak gówno do jedzenia. Ronaldo nigdy nie będzie tak dobry jak Lionel. Leo się wypala, Ronaldo strzela, jednak takiej techniki to za Chiny ludowe. Jak Ronaldo nikt nie wyłoży to nie strzela. Dzisiaj było tak samo. On jedynie wykańcza te akcje. Wykładają mu żeby zdobył złotą piłkę i żeby gimbusy miały podnietę jaki ten Cris jest wspaniały. Messi potrafił nie raz nie dwa wygrać mecz, nie mówiąc już o ogrywaniu rywali. Mecz z Getafe, Maradona - mówi Ci to coś? Ronaldo coś takiego zrobił? Nie. I nie zrobi.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

I właśnie o to chodzi że wykańcza z wielką skutecznością (najlepszą na świecie) akcje a że mniej teraz drybluje to dlatego że każe mu tak trener. (taka pozycja) Ma się rozdwoić żeby ciebie zadowolić? Ma dryblować na skrzydle ,dogrywać piłki a później sam je wykańczać? hahahah Zastanów się człowieczku... A że podawać też umie mogłeś się przekonać wczoraj (świetny backheel, majstersztyk) To ty nie bluźnij - Messi obecnie nie ma startu do Ronaldo. Jeśli inaczej uważasz to jesteś chyba ślepy. Nie dość że ma mało goli (jak na mecze z ogórami głównie) to jeszcze partaczy aż oczy bolą.... Gdzie on niby teraz do Ronaldo..? Owszem kiedyś świetnie grał, miał swoje 5 minut (na które również przyczynili się Xavi i Iniesta który ma mniej goli od obrońców nawet - jak widać jego zadaniem było tylko obsłużanie Leosia:)) ale to już tylko słaby wątły cień tamtej eksplozji. Mecz z Getafe? Ten 7 lat temu? Aż tak długo musiałeś szukać? No udało mu się , piękny gol ale.. takie gole zdarzało się że strzelali mało znani zawodnicy - wystarczy poszukać... lol

https://www.youtube.com/watch?v=sSZE8kxfF78

https://www.youtube.com/watch?v=qGtgSsGe3eQ

Ronaldo nigdy nie strzeli? Jak będzie okazja i szczęście i dobry moment to może też strzelić. Za to Messi nie strzelił np takiego:

https://www.youtube.com/watch?v=Qxmn_Y8Bqq4

Oczywiście nie umniejszam tego wspaniałego gola Messiemu ale to nie sprawia że obecenie Messi jest lepszy od Ronaldo bo to gówno prawda i litość człowieka bierze. Messiego to powoli Benzema dogania w statach hahahahah. Teraz popatrz na statystyki, ostatnie sukcesy i powiedz ? W czym jest niby Messi lepszy? W pudłowaniu karnych i partaczeniu sytuacji:)

Co do wykańczania - myślisz że nie umie sam sobie wypracowywać?

https://www.youtube.com/watch?v=d0AidcjB2Ic

I co z tego że Messi trochę lepiej balansuje ciałem i trochę bliżej trzyma piłkę przy nodze... Jest niższy i tyle, zapominasz o wielu innych rzeczach mianowicie - jest wolniejszy, jest słabszy fizycznie, ma o wiele słabsze strzały z daleka, ma słabiutką gorszą nogę, gorzej strzela karne, zapewne ma gorszą wytrzymałość itd. Miał swoje 5 minut i koniec, za to Cr7 zawsze trzyma mocny poziom a obecnie to Messiego miażdży i rozsmarowywuje nim podłogę haha.

Rockman92

A co ja Ci będę dużo gadał, oślepiony żeś jest Madrycką głupotą...
Messi słabszy, psuje akcje...
Proszę bardzo:
https://www.youtube.com/watch?v=0D0ySKYRvzU&list=UU-KQIG4-dyR1kIHCQFOJ-hQ

Xavi i Iniesta obsługiwali Leosia? A Ronaldo myślisz teraz sam strzela bramki? On tylko wykańcza więc cały zespół obsługuje Cristianosia :)

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

" A co ja Ci będę dużo gadał, oślepiony żeś jest Madrycką głupotą..."

No tak, brak kontrargumentów a poza tym statystyki tych piłkarzy nie kłamią:) Więc zakończyłeś dyskusje - sprytne:) Obecnie Cr7 nakrywa czapą Messiego czy tego chcesz czy nie chcesz i oczywiście zdobędzie Złotą Piłkę.
A Messi tak - partoli dużo akcji, nawet fani Barcy na niego narzekają. Gra bardzo przeciętnie. W meczu z Realem chyba nie grał, ja go nie widziałem:) Zresztą jego statystyki w la liga (nabębnione w ogórkami) powoli dogania Benzema (a to samo mówi za siebie:) ) ha ha ha .

Rockman92

Ma jeden słaby sezon od 10 lat... Ronaldo ma za to jeden dobry sezon od paru lat, bo tak to jeszcze nigdy nie strzelał. Za to taka liczba bramek dla Leo to był standard.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

a wiesz że wy Barceloniarze czepiacie się, że Ronaldo strzela ciągle z karnych a wiesz, że w Lidze Mistrzów Messi strzelił więcej goli z karnych niż Ronaldo, i co kolego? Zatkało kakao? :)

Rockman92

Messi nie jest symulantem. A Ronaldo niestety, jest.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

a więc + 1 dla Messiego. Dużo jest symulantów którzy są świetnymi piłkarzami - Neymar, Robben itd i co z tego? Mi też to się nie podoba. Najważniejsza jest gra w piłkę. Równie dobrze mogę powiedzieć że Ronaldo nie jest oszustem podatkowym a Messi jest:)

Rockman92

Tyle, że podatki chyba nie są związane z footbollem, prawda? A podatkami zajmuje się jego ojciec, a nie Leo.
Co z tego? To jest po prostu żałosne. Oznaka słabości. Facet pokazuje jak trudno jest mu tak naprawdę ominąć obrońców. Jak mu się trafi idealny dzień to coś tam pokręci. Ale najczęściej pada w polu jak tylko poczuje czyjś dotyk. Dzisiaj z Liverpoolem było podobnie, jednak nie w polu. Chyba Skrtel zaatakował go wślizgiem, Ronaldo go przeskoczył, a potem glaba... I faul panie sędzio!

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

tak tylko ile razy było tak że Ronaldo był faulowany, ciągnięty za koszulkę itd a sędzia miał to w dupie? Nawet w tym roku z Atletico kiedy Ronaldo przywalił Godinowi. Widziałeś to? Koleś w swoim polu karnym po prostu złapał Ronaldo w pół jak w zapasach jakichś. Sędzia? pełen olew. Czasem w ogóle się nie dziwię że Ronaldo symuluje, po prostu ma sposób na takich obrońców. Skoro oni nie czysto grają a sędzia często nie gwiżdże to i Ronaldo czysto nie będzie grał. Nie usprawiedliwiam go w 100% ale tak to widzę.

Rockman92

Też nie do końca. Za co miałby się mścić np. na Busquetsie? Często robił go jak chciał, a podczas Gran Derbi wbiegł na niego i wymuszał karnego :|

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

i jak tam Messi? Nadal uważasz że lepiej obecnie gra od Ronaldo?:) Ronaldo ma więcej goli niż Messi, Suarez i Neymar razem wzięci hehe. A w asystach też już czołówka.

Rockman92

Obecnie Ronaldo jest w LEPSZEJ FORMIE od Leo. Ale nigdy nie będzie lepszym piłkarzem od niego.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

czemu nie będzie? Jak zdobędzie 4 złote piłki, obroni LM, dołoży kilka rekordów i nadal nie będzie?:) fu.ck logic:)

ElGladiator

Ten koleś to zwykły psychol i hejter Barcelony. Nie warto z nim dyskutować bo pieprzy od rzeczy, na przykład w jednym z tematów na filmwebie napisał, że Barcelona w 2009 roku była totalną porażką i wszystkie tytuły zdobyła dzięki pomocy sędziów. :D

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

nie mąć tutaj! , każdy wie co to było w 2009 - wielka porażka futbolu, wielka porażka sportu i fair play, sędzia miał zadanie i je wykonał - dla was!

ocenił(a) grę na 9
Skymaster

Gdzie jesteś drogi przyjacielu, jak głęboko zakopałeś się w swojej norze ? :)

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

i jak tam kolego? Messi "ten co mniej strzela od Ronaldo bo teraz jego rola to środek pola i asystowanie" ma mniej asyst od Ronaldo.. ahahah Ronaldo 20 goli, 8 asyst, Messi 10 goli 7 asyst. Nie mam pytań. Póki co Messi może mu buty czyścić:)

PS: Wasz napastnik za 80 milionów nie zdobył jeszcze bramki w lidze hahaha lol.

Rockman92

Spokojnie, nie spinaj dupy :) Jeszcze się sezon nie skończył :) W tej kolejce Real ledwo wygrał w Malagą, a Barca grała na wyjeździe z Valencią. Co to za porównanie.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

Ale Real grał z arcytrudnym Atletico a Barca jeszcze nie więc porównanie całkiem dobre. Ledwo wygrał? Nie powiedziałbym że tak ledwo, "po trudnościach" raczej bym to określił no ale wygrał a nie zremisował :) No dobra zobaczymy co będzie dalej ale wątpie żeby Ronaldo przestał nagle strzelać i asystować :)

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

Siemka, kolego, Przypomnij mi .. ile to Messi strzelił gola Celcie w tym sezonie? Bo Ronaldo 3 :)

Rockman92

Świetnie wymuszony karny :) Hahahah co za idiotyczny nurek.
A ile dzisiaj Leo strzelił? 3 brameczki do siateczki :) I to piękne, zza pola karnego, po akcjach, a Penaldo jak? Wymuszony karny, po błędzie obrońców... nie ośmieszaj się, nadal śmiać mi się chce jak ty porównujesz tego medialnego chłopaczka do boga footbollu.

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

brawo, Messi wpakował 3 gole Espanyolowi - rzeczywiście wyczyn hahah lol. To ja się pytam co robił z całkiem mocną Celtą? Co? Już silniejszy rywal i gówno pokazał a jego klub przegrał,. został zlany u siebie, wstyd. A Ronaldo? 3 brameczki do siateczki:)

Rockman92

A czemuż to Ronaldo nie uratował swojego Realu przed Sociedad ? Cóż to się stało? ;(

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

co się stało? No cóż.... nie grał w tym meczu:) ahahah ale się skompromitowałeś:)

Rockman92

Tak, strasznie się skompromitowałem :) Miło było popatrzeć na 12 Real :v

ocenił(a) grę na 9
ElGladiator

no, a teraz miło patrzeć na pobicie rekordu Barcelony. Real ma już 19 zwycięstw z rzędu:). Śmiejecie się że Ronaldo , że niby tylko dobija na pustą a co zrobił Messi w meczu z PSG? Gol do pustej i więcej nic:) Już trudniej z karnego strzelić.