Dlaczego najlepszy piłkarz na świecie czyli Cristiano Ronaldo ma niższą sumę statów od Messiego? Ronaldo jest szybszy, wyższy, silniejszy, ma lepszą kondycję, lepszy strzał z daleka, wybitną główkę, lepiej wyszkoloną gorszą nogę a ma 92 a Messi 93.. Śmiech na sali. Albo taki Xavi.. emeryt który już nic nie potrafi zrobić z piłką, powolny jak wóz z węglem a ma kosmiczne 86? Albo Iniesta.. ofensywny piłkarz który strzelił w swoim klubie mniej goli od środkowego obrońcy Ramosa.. nie no bez jaj. Wystarczy że ktoś ma 1 lub 2 dobre umiejętności i od razu go windują nie wiadomo jak wysoko a zawodnicy Barcelony to już przesada.
co zmieniasz temat :D przegrałes hahhahahaah, co pokazuje jak bardzo sie nie znasz i jak bardzo jest zaślepionym fanem tego gówna, twoje poprzednie posty to potwierdzały. teraz czekać na rewanżyk i kolejną wtope haha
Przy równej liczbie punktów to Real będzie mistrzem, w tym sezonie Real ma bilans z Barcą 4:3 i to on wygrał tę rywalizację ha ha ha .
i? przy równej liczbie punktów to Real będzie mistrzem, w tym sezonie Real ma bilans z Barcą 4:3 i to on wygrał tę rywalizację ha ha ha .
prawda boli ? chciałeś wiedzieć kto jest lepszym klubem ??? najlepszym sposobem jest mecz obu drużyn. i kto wygrał ? hahaha barca win :)
"barca win" - niezły angielski hahaha
Jak kto kto wygrał w tym sezonie..? No Real 4:3 w sumie. Nadal tego nie pojmujesz?
haha ale moczycie frajerzy hahahaa, ciągle przegrywacie, w tamtym sezonie każdy się waz bał i rozkładał nogi i tylko dlateog wygraliście trofea, obecnie już was się nie boją inne drużyny i ciągle się kompromitujecie hahahhahaa 4-0, 4-1, 2-1 hahaha
Nieobrazaj lepszych od siebie osóbniku z patologicznej rodziny okeej? Mogą przegrywać lecz zawsze dopną do swego. Co innego Real ,ktory przestał juz dawno istnieć , a o Ronaldo to juz wogole ucichło.
hahah Ronaldo coś ostatnio 5,3 i 2 gole strzelił ignorancie hahaha. A Messi to najwyżej karne przepierdziela jak zwykły leszcz. Do tego jeszcze niesłusznie karne dostajecie jak ten z Sevillą a Realowi 2 słuszne gole nie zaliczyli z Malagą. Gdyby nie to, już teraz by Real był przed Barcą . A Barca tonie, nie macie kim grać i tracicie mnóstwo bramek hahahahaa.
No i? I takzajdzie dalej niż to białe gowno hahah pamiętasz ? Przypomnę ci w TAMTYM ROKU haha. Masz sie czym podniecać haha . Zobaczymy niedługo :) znowu o sobie przypomnę zakompleksiony gnoju
Tylko prymitywne śmiecie niepotrafiący myślec sa za tym szmotlawskim realem. Real- ktory juz został tylko z nazwy, gdzie tylko kasa sie liczy, zero talentu, zero szacunku, Ronaldo płacze po przegranej, ramos rzuca sie jak idota na wszystkich, a cassiasie i całej reszcie nie wspomnę. Haha oni nawet walczą z samymi soba hahahahaha
a u was co? Oszuści podatkowi - przy transferze Neymara, kolejny oszust - Messi, Pique prowokator i debil, Suarez - psychol który dostał za małą karę. Do tego multum oszustw przy transferach młodych piłkarzy + 1 wygrana LM przez oszustwa sędziego Overbo. Wstyd i tyle.
PS: do tego gwizdanie na hymn Hiszpani - po prostu żałosne.
hahaa karny musi byc bo co zrobisz ronaldo sie inaczej rozplacze haha. juve sie nalezalo ale no coz tam gdzie moze to sedzia pomoze. czekam na rychle odpadniecie. a ja sie przypomne w finale pucharu krola i koncu sezonu hahah
haha należało się, w futbolu nic się nie należy. Karny musi być jak jest faul a tam był bardzo widoczny faul.
frajerzy z Barcelony z Romą odpadli i roztrwonili całą przewagę hahahahaha. Messi pokazał, że nie dorasta do pięt Ronaldo hahaha. Real z 3 LM z rzędu, zobaczysz.
co mnie tam obchodzi jakiś Puchar Żula jak Real ma szansę na 3 LM z rzędu? xD
Zresztą w tym sezonie Real już wygrał KMŚ,SPH (z wami 5:1 hahaha) i SPE. Z czym do ludzi?
w grudniu przypomnij mi wynik ? hahahah real barca ? hahaha dostaniecie takie baty z bayernem ze juz sie raczej tu nieodezwoej bo osiogneliscie w tym roku cale ZERO haha
baty to mieliśmy dostać od PSG , baty to mieliśmy dostać od Bayernu już rok temu albo z Atletico hahaha.
hau hau ha a karawana jedzie dalej.
Baty to dostaliście od Romy która jest słaba jak barszcz hahaha.
No powiedz ile te szczury katalońskie zapłaciły sędziemu? Brak ewidentnego karnego na Marcelo, uznany gol Messiego po ostrym faulu Suareza na Varanie, brak czerwa dla Messiego za zwyzywanie sędziego... Szczury katalońskie, powinniście dostać w dupę ale was wybronili.
hahaha Bayern miał Real tak rozjechać? I co? gunwo rzadkie, pewnie kwiczysz teraz hahaha bordowy napinaczu. Zwycięstwo w MONACHIUM lamusku:)
jak tam panie , dawno sie nie odzwałem :D ...Jak tam twoj realek po 4:0 od barcy na waszym stadionie ? jhahaha zdobędą puchar króla ? HAHAHAHAHAHHA
ramos aż musiał do pigue bo ten na twiterze dodał trolową minkę ( oczywiście się należała :) - każdy i tak sie z nich smieje) to oczywiścei ramosowi pękła żyłka jak nie gdyś ( po kolejniej porażce z barcą) i zrobił z siebie ponownie debila :D boże jak mi ich żal haha, to fajtłapy, nieudacznicy, mafioziofi, Ronaldo jak masz coś oleju w głowie to uciekaj do psg.
Co mnie stare czasy obchodzą ?:) prawda jest wyłącznie taka ze barca NIGDY by nie przegrała z realem 4:0 na własnym stadionie od teraz. Real idzie na dno i juz sie z tego nie podniesie. Takich wpadek jak oni maja , nie ma chyba nikt. Nie znoszę ich ,dlatego tez jestem zadowolony z takiego obrotu sprawy :),. A barca jak to barca , kolejne zwycięstwa i puchary :)
od teraz? Skąd wiesz co będzie w następnym el classico i w przyszłych latach? No właśnie co cię obchodzą "stare czasy".. widać żeś sezonowiec i kibicujesz Barcelonie odkąd wygrywa xD. Ja tam wolę rzadko cieszyć się z pucharów niż kibicować tej lewackiej Barsie-Farsie . hahaha. A zresztą co mam płakać, 10 puchar Europy jest, najwięcej mistrzostw Hiszpanii jest i najbardziej utytułowanym klubem jest Real więc swoje już zrobił, inne kluby mogą go gonić jedynie. A Real jeszcze powróci na właściwe tory, pamiętam jak niedawno Barca też nic nie wygrała a finał PK przegrała z Realem hahahaha Bartra i Bale hahahaha to były jaja. xD
Mowię tylko jak pisałeś co te twój realek zrobi z barca czy to w tym meczu., jak z bayernem dostaniemy, itp. Widać jak sie znasz na piłce, widać jak analizujesz obecna formę realu. Widać ich grę a ty dalej jestes swiecie przekonany z kim on nie wygra. I jak zawsze dostaje w dupę. Ty nie jestes fanem tylko psycho- fanem a to juz różnica. I Real juz nigdy nie bedzie taki sam, nigdy :) Ronaldo niech ucieka, tam sie niby namyśla , kto by chciał byc drużynie , gdzie każda osoba uważa sie za gwiazdora hahah
raz się coś sprawdza raz nie, lepiej być takim niż sobie obrać drużynę z sukcesami i jej ciągle kibicować sezonowcu hahaha
Haha oni grają przepiękna piłkę , ta taktyka, wszystko bezbłędnie , technika, - jest to prawdziwa drużyna , ktora walczy razem. Obraz realu to wszystko przeciwne czym powinien sie odznaczać godny zespół. Tyle w temacie psychofanie :)
ahaahahah Ronaldo uciszył całe camp nou a ten Messi geniusz i bóg futbolu oddał jeden strzał na bramkę i tyle go widzieli, zaginął?
hahaha szmaty.... Tyle piłki mają a oddają marne 3 strzały na bramkę haha cieniasy a MSN z Suarezem nie potrafiącym strzelić do pustej to już w ogóle żenada. Neymar? Curva, Marcelo obrońca od dobrych kilku spotkań jest lepszym skrzydłowym od niego, wasza obrona to kpina hahahahah. A teraz czekam na inteligencje Simeone, mam nadzieję, że również was wyliminuje.
Calma calma , Ronaldo zamknął wam ryje,
hahaha O jak tam twój odbyt po tym zbiorowym gwałcie francuzów? hahahaa szmaty katalońskie pokazały dziś piękny futbol xD xD xD
Mówiłeś cos o lidze mistrzów czy cos mi sie przewidziało? Teraz polecam nasmarować porządnie odbyt jakas maścią na ból dupy ahahahahhahahaahhahhah. Masz cos jeszcze do powiedzenia ?
Wiesz, z takim perfidnym przepychaniem przez sędziów to rzeczywiście powód do dumy
Haha przynajmniej maść działa bo juz nie pałasz taka nienawiścią. Ciesz Cie ze Real przepycha sie . To co powinno wystarczyć.
Real zrobił sporo remontad, nawet ostatnio. A to? Co to było? Suarez niezły nur, Mascherano ładny hak na di Marii hahah. Wiesz, że tego sędziego z tego meczu mają zawiesić za to właśnie sędziowanie? I co jesteś dumny? xD Szwindel jak nie wiem. Ale ciesz się dalej. Do czasu aż te katalońce wpadną w LM na Real Zidane'a.
Zidane ? Mówisz o taktyce realu czyli dośrodkowanie na pale i moze ktos z główki trafi.? Hahah tylko zacieram rączki az barca wlasnie i rozjedzie tych gburów. 6:1? 5;0?4:0 ? Nie ma problemu bedzie minimum 3:0 tym razem. Jak tam Real po remisie 3:3 z palmas ? Haha
No fajnie, fajnie, umiesz przewidywać przyszłość xD To jest tzw. myślenie życzeniowe, szkoda tylko, że w lidze Real Zidane'a zdobył na Barcelonie 4 pkt a Barcelona 1. hahahaahahha.