PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=749854}
7,2 2,9 tys. ocen
7,2 10 1 2937
Layers of Fear
powrót do forum gry Layers of Fear

gra dośc interesująca ale szału nie ma, dośc krótka i prosta historyjka, kilka ciekawych rozwiązań ale szału nie ma. Ciekawe przechodzenie z drzwi do drzwi ale ile można choć gra krótka. Pomysł twórców na fabułę dość makabryczny..wg mnie

ocenił(a) grę na 7
ankha74

i gdzie tu jest spoiler ?Ja tam nie rozumiem tej fabuły to wreszcie on malował tymi kośćmi krwią czy tylko takie miał fantazje???

ocenił(a) grę na 9
twokill

To, że się czegoś nie rozumie nie znaczy, że gra jest do kitu ^^
Mi się wydaje, że musiałby to sobie wymyślić. No bo jak? Poszedłby i odkopał żonę? Nie było tego pokazane.. a przecież nie mógł trzymać jej w domu tyle czasu.

ocenił(a) grę na 9
The_Sider

I sama gra pokazuje wydarzenia w taki sposób, że nie zwariował od razu po jej śmierci.

ocenił(a) grę na 7
The_Sider

A gdzie jest napisane ze do kitu....??Tylko to nawet nie jest gra...i poza ciekawą oprawą artystyczną nie ma nic do zaoferowania....

ocenił(a) grę na 9
twokill

Więc co to jest skoro nie gra? xD

ocenił(a) grę na 7
The_Sider

Niby jest grą...ALe jak by sie uprzeć to taki bardziej film interaktywny....Jedyne co ma z gry to zagadki które można policzyć na palcach jednej ręki...Np ta z telefonami akurat genialna jest tam pare genialnych albo ocierających sie o geniusz rzeczy ale .....to jest tak jak z ,,walking dead'' tylko tam nie było ze krazylismy w kółko po jakimś lesie i na gebe nam co chwila zombiak wypadał tam wszystko dopracowane fabuła zagadki jakies i odpowiednio oszlifowane....Podobna była tez taka ostatnio polska gra,,Tormentum: Dark Sorrow'' tez polska kojarzy mi sie troche ,,Layers of fear"

ocenił(a) grę na 9
twokill

No wiem o co Ci chodzi i zgodzę się :D Jednak takie gry "filmowe" coś w sobie mają i przyciągają mnie do ekranu. Dobrze się bawię w takich grach.
Tormentum nie znałem. Dzięki, obczaję sobie :)

ocenił(a) grę na 7
The_Sider

Niee wiem czy to maczali palce w tym projekcie Ci sami ludzie co w ,,Layers of Fear" ale tam tez przewijają sie obrazy jakis fortepian ale narazie niechce mi sie sprawdzać....Ogólnie jednak diametralnie sie różnią obie gry może klimat troche podobny...