PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720567}
8,6 19 tys. ocen
8,6 10 1 18751
Life is Strange
powrót do forum gry Life is Strange

W pierwszym temacie przekroczyliśmy 1000 tematów!!! To niezwykły sukces. Zapraszam więc do dalszego komentowania i dzielenia się wrażeniami z LiS!

ocenił(a) grę na 10
xRaiZeN

Chyba dokładnie o 00.01 godz.

ocenił(a) grę na 10
MaxPricefield

no to postanowione xd

xRaiZeN

Ta scena jest w zwiastunie, tylko ciężko ją zauważyć, ponieważ szybko znika, na innym forum to znalazłam :)

ocenił(a) grę na 10
xRaiZeN

Hihi, ja nie mogę, LiS jest pisany tak prostym angielskim, że nikt z tych którzy uczą się angielskiego nie powinny mieć problemów z tym! Jakieś dzieci chyba tylko go nie zrozumieją!

xRaiZeN

[*]

ocenił(a) grę na 10
MaxPricefield

To my już wiemy jak Max to zdjęcie, które podarła zrobiła! I idę o zakład, że to to zdjęcie będzie ważne jak cholera!
Nie, no ludzie! Co to było za umysłowe coś, które pojawiło się jak Max zrobiła sobie zdjęcie!?
Serytian... mam zawał! Ja nie wiem jak wytrzymam do weekendu!!!

Aurona

Jaki Serytian?

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Szmok duchowy!

ocenił(a) grę na 10
Tsuyami

O_O O_O O_O O_O O_O O_O + kopara opadnięta na całe dwie minuty!!!
Serytian... mam zawał!

ocenił(a) grę na 10
Aurona

Tylko nam tu nie umieraj bo tego bym nie chciała :(

MaxPricefield

Obawiam się, że ja jutro umrę... jeśli Chloe tak czy siak będzie musiała umrzeć, a my nic z tym nie zrobimy, to już nie przeczytacie moich postów więcej...

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Ludzie ogarnijcie się, wszyscy mówią że jutro umrą ale ja będę silna i przetrwam i będę modlić się za was wszystkich żebyście wytrwali

MaxPricefield

Błagam pomódl się za mnie... kurde za wszystkich... może twoje modlitwy nas uratują, może jednak nie... proszę... ja chce Pricefield.... proszę... tylko o to... nie chcę żeby tak się skończyło....

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Kiedy (SPOILER!D|A|V|I|D)!!Z|A|S|T|R|Z|E|L|I|Ł|DADASFJ|E|F|F|A to ja żem mówiła, że to za was wszystkich!

ocenił(a) grę na 10
MaxPricefield

*Podchodzi wielki smok
Hejoł, tu Serytian. Niestety Aurona Natura dostała zawału. Znowu. I to gorszego niż poprzednio, ale zanim Marian i Trysia pies ją zabrali do szpitala, kazała przekazać mo to:
Dzień dobry, droga ludzkości, ja jestem Natura i jestem z Polski. Ale tu znacie mnie jako Auronę, bo filmweb jest upośledzony i nie zgodził się na moją ksywę!
Ale do rzeczy: Zebraliśmy się tu dziś i nie tylko dziś, żeby wysnuwać teorię na temat Life is Strange. Gry, na którą czekaliśmy od dawna, która dawała nam natchnienie do tworzenia fan-artów, która nas połączyła. I muszę przyznać, gdy ja włączyłam się do dyskusji o tej grze, nie myślałam, że poznam tak fajnych ludzi, więc cieszę jak cholera, że się włączyłam! :D Decyzja o zrobieniu grupy na steamie już zapadła, więc czekam na propozycje nazwy do piątku! I na wasze zwierzęta duchowe! :D I mam nadzieję, ze cała ta nasza Gwardia Fajnych Filmwebowiczów będzie tam i nadal będziemy się tam kontaktować! Jak wiecie, jutro, dnia 20 października 2015 roku będzie premiera ostatniego, finałowego epizodu Life is Strange. Premiera, na którą od dawna czekamy. Jak też wiecie, niestety ja nie dołączę do ratowania Max, dołączę w weekend. (oj, będzie się nołlajfować w piątek po alma mater!) Także życzę wszystkim miłego rozczłonkowywania Jeffersona i ratowania Max! (Zamiast Jeffersona napisałam Max...O_O) Uratujcie Arkadia Bay, poznajcie tajemnicę Rachel i dowiedzcie się, o co do cholery chodzi z mocami Max!
Niech Max będzie z nami! CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ!!!!!!!!!!

ocenił(a) grę na 10
Aurona

Ja również nie chciałbym stracić z wami wszystkimi kontaktu bo jesteście wspaniałym ludźmi jakich poznałam i chętnie poznam jeszcze bliżej. Jutro nie idę do szkoły więc mam farta ale żeby nie pisać tu spoilerow będę pisać jak się czuję po pierwszych wrażeniach z gry np. nie wiem po prostu co powiedzieć. Życzę wam wszystkim przyjemnego grania i niech LiS bedzie z wami!

MaxPricefield

Czyli z nowych scen mamy :
Dark room
Samolot
Pokój Max
I scenę z Warrenem :)

ocenił(a) grę na 10
Mikkelson22

Scena z Warrenem nie była z drugiego epka? O.o

Tsuyami

Jeszcze 20% i film się wstawi!

minik555

Przed daniem linku chciałbym wam powiedzieć słowo DZIĘKUJĘ. To między innymi dzięki WAM doszło do stworzenia tego filmu. WASZE pomysły i moje wariacje stworzyły ten film. Jeszcze raz serdecznie DZIĘKI. Film jest jeszcze prywatny. Oglądnijcie i czekam na wasze sprawiedliwe recenzje (nawet jakby były złe :D). Chcę abyście powiedzieli co wam się podoba a co nie. Dobra skończę marmolić i lepiej dam wam linka:

youtu. be/C3HnH9p1y9c (USUŃ SPACJĘ!)

użytkownik usunięty
minik555

Jak to się miło ogląda! Komentarz zamieszczony, więc powtarzać się tutaj nie będę. Ale serio jeszcze raz podziwiam.

Dzięki :)). Jak co montuję w lightworks.

ocenił(a) grę na 10
minik555

no fajnie ale powstało już sto takich filmików wcześniej :/

ocenił(a) grę na 9
xRaiZeN

I po co wpierd***sz łychę dziegciu? Mhm? Już lepiej nie komentować –_–

ocenił(a) grę na 10
xRaiZeN

nom i teraz dobijamy do 200'stu takich filmików - na pewno jeden z tych 200'stu poprawi komus humor, np mi wiec w sumie nawet spoko jesli daloby sie dobic do 300'stu..

halo minik555 dobijessz do 400'stu?

Sobiem

Zobaczymy :D

ocenił(a) grę na 10
minik555

Dopiero teraz obejrzałam. I chyba po raz pierwszy w tym tygodniu się uśmiałam! :D
Co mi się podoba: wszystko ;) (bez słodzenia!)
Co mi się nie podoba: mój wolny internet i ciągłe przerywanie filmiku >.<

Nikelaine

Wiem ja też mam wolny. Zapalmy znicz za wolny internet.
[*]
Niech świeci się na zawsze.

MaxPricefield

Oglądnij sobie film :D

ocenił(a) grę na 10
minik555

Twórcy zepsuli koniec jestem chora psychycznie i nie wiem czy to ogram POMOCY JA PŁACZE: (

ocenił(a) grę na 10
MaxPricefield

Kto siedzi teraz ze mną do 12? :>

Tsuyami

Ah wyszedł już Lis. Ale i tak pewnie zagram w piątek jak większość z was.

minik555

#To oglądanie lisa na youtube
Żałuj że w piątek :/
Oby spoilery cie nie dosięgły

ocenił(a) grę na 10
Mikkelson22

Ja już trochę pogralam i muszę przyznać że emocje sięgają w górę później będę kontynuować ale nie wiem czy dzisiaj przejdę

użytkownik usunięty
MaxPricefield

Ja planuję dzisiaj wieczorem pograć i nie mogę się doczekać

Ja przeszłam już i nie chcę spojlerować ale jutro napiszę dość obszerne wrażenia, tak myślę, mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie przeczytać :O

Napisze tylko tyle, jestem trochę zawiedziona finałem :/

SPOJELRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Są 2 zakończenia, przewidywalne do bólu,to mnie chyba boli najbardziej w tym wszystkim, chociaż wybór na końcu był prosty według mnie :)

Ale i tak odblokowałam sobie 2 zakończenie :) i Napiszę tyle :)
SPOILERY KOLEJNE!!!!!!!!!!!! I OGROMNE NIE CZYTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jest pocałunek, ale tym razem prawdziwy (nie całujcie tylko WARENNA!!!!) Chloe i Max tylko jeśli ją poświęcimy, no cholera jasna, ale wkurzona byłam :D
Więcej jutro :)

użytkownik usunięty
aneciora11

Nie czytać - i tak wszyscy czytają :D

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Wiem widziałam ostatni pocałunek na pożegnanie ale powinien być też w tym dobrym zakończeniu a nie w złym jestem okropnie rozczarowana
SPOILER

ale i tak poświęcę Arcadię Bay a oddzielnie wybiorę tą drugą decyzję żeby zobaczyć Max kisses Chloe

użytkownik usunięty
MaxPricefield

Powiedzcie na ile czasu rozgrywki trzeba się nastawić?

3:30 min

borys602

Pricefield forever! SPOILER!
https://40.media.tumblr.com/7bdf5f438c39560553a62cebde7f8466/tumblr_nwi1w2mLvo1u n03j2o1_500.jpg

https://33.media.tumblr.com/eee0fec82af4b6dd85c3b2d4c07fe80f/tumblr_nwi2g05u5z1s 846hwo3_540.gif

Czemu tego nie było w drugim zakończeniu ja się pytam?!

użytkownik usunięty
aneciora11

a ja wybrałam pierwsze i też tego nie było ;_; "something is no yes"
ale jutro będę grać jeszcze raz, bo muszę zrobić wszystkie opcjonalne zdjęcia :v może się uda :D

ocenił(a) grę na 10

Jakie lumpy ze steama, zdobyłam wszystkie osiągnięcia i nic nie dostałam :( A tak się nastawiłam!

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Też mam takie coś! Paczaj!
http://imgur.com/a/UgPVw
XDDDDD !!!

ocenił(a) grę na 10
Aurona

Z mojego osobistego archiwum! :D

ocenił(a) grę na 9

Mi przejście zajęło nieco ponad 2 godzinki a starałem się niczego nie omijać...

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Mi zajęło gdzieś około 3 godz. bo miałam kilka problemów w
Spoiler

koszmarze chowając się przed wszystkimi

MaxPricefield

Też jestem trochę zawiedziony końcem.
Ale przynajmniej udało się zrobić jedno - nie czuję, że potrzebny mi jeszcze 6 epizod DLC itd. Piękną historię zakończyli doskonale.

Mikkelson22

Żałuje tylko, że nie było w tym koszmarze Rachel... nawet jako wizja czy zjawa, tak po prostu jej wątek został skończony... miałam nadzieję chociaż usłyszeć jej głos... szkoda Nathana, albo umarł, albo został w areszcie jeśli poświęcimy Chloe. Żałuje chłopaka i to bardzo, tragiczna postać :/

Ale za to SMS od psa HAHAHA padłam
Chloe całująca się z Victorią GOTY 2015 :D

W ogóle cały motyw koszmaru był zajebisty, brawa dla twórców za tą sekcję :)