PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608597}
8,8 22 tys. ocen
8,8 10 1 21584
Mafia: The City of Lost Heaven
powrót do forum gry Mafia: The City of Lost Heaven

Cholera

użytkownik usunięty

Nie mogłem przejść misji na parkingu (bodajże ostatniej). Gra świetna, super, dwójka też
fenomenalna. Jak cała seria

ocenił(a) grę na 10

misja na parkingu? Z tego co pamiętam była ona 12 a misji łącznie jest 20 więc trochę ci jeszcze brakuje.

użytkownik usunięty
juzick

Ale beznadziejnie mi w niej szło. Ciągle ginąłem, nie widziałem, skąd padały strzały. Kompletna porażka. A trzeba jeszcze wziąć pod uwagę to, że wcześniej bardzo dobrze mi szło, trudno było mnie zabić, a misje szły gładko.

ocenił(a) grę na 10

Misja na parkingu to chyba 13 czy coś takiego. Też na początku miałem z nią duży problem, ale po jakimś czasie już mi szło gładko i teraz jest to jedna z moich ulubionych misji. A ostatnia ma miejsce w muzeum i to właśnie nią uważam za najtrudniejszą, szczególnie etap z Samem. Jednakże po przejściu całej gry 4 razy, już teraz żadna misja nie sprawia mi problemu. Epicka gra.

ocenił(a) grę na 10
Dexter_2465

Popieram perełka. Swojego czasu przeszedłem ze 7 razy. Część 2 też dobra, ale już mnie tak nie oczarowała...

ocenił(a) grę na 10
Pafcio79

tak, dwójka jest dobra, ale nie legendarna. coś uciekło z tej gry, a szkoda.

ocenił(a) grę na 10
Mr_Volcano

nic nie uciekło. to nie o to chodzi... zauwazcie ze juz 10 lat mineło od premiery mafii. kazdy z nas jest starszy o 10 lat. i za kazdym razem kiedy wracamy do Mafii wracają wspomnienia. to jest wlasnie sentyment. to jest piekne w tej grze. :) pozdro.

ocenił(a) grę na 10
frost19

mi się wydaje ze jest coś na rzeczy, w dwójce wywalono kupę fajnych rozwiązań które w jedynce sprawdziło się znakomicie, i zastąpiono je tymi znanymi z GTA4 przez co stalą się okrojonym klonem swojego konkurenta, przeniesionym do późnych lat 50. system chowania się za osłonami, radio, domy = savepointy, ubrania, kupowanie jedzenia, nawet poręczna mapę zastąpiono tą w menu, ale najbardziej mnie zabolało że empire bay to skurczone liberty city (ile razy można jeździć po klonie mostu broklińskiego) i nie można pozwiedzać sobie terenów wokół miasta, a zawsze sprawiało mi to taką frajdę :(

ocenił(a) grę na 10
Mr_Volcano

Świat się zmienia :/ czekaj, jestem rocznik 1998, więc kupiłem tą grę w 2007, miałem do wyboru Max Pane i Mafię, wybrałem Mafie i nie żałuję, do dziś ją wspominam, kiedy teraz o niej myślę chce mi się płakać, dzisiaj już na prawdę nie ma w co grać, kiedyś było inaczej, Vice City,San Andreas, Ford Racing,Ratchet and Clank,Jak and Daxter,Gran Turismo 4 no i Mafia..
Chciałem zamordować kolegę z klasy jak powiedział "Fajna, ale GTA IV lepsze" o boże..
10/10

użytkownik usunięty
McFlyPL

"dzisiaj już na prawdę nie ma w co grać" To jakiś żart? Dziś też wychodzą wspaniałe gry o wiele lepsze od choćby takiego San Andreas, czy Ford Racing. Nie krytykuję starszych gier, tylko uważam, że wypowiadanie zdań w stylu "kiedyś to były gry" to ignorancja. Do tego pisząc "dzisiaj już na prawdę nie ma w co grać, kiedyś było inaczej" podajesz tytuły gier, które wyszły niedawno.

ocenił(a) grę na 10

San Andreas wyszło 8 lat temu to nie dawno? dzisiaj by móc grać w fajne gry trzeba mieć komputer z NASA, bo wymagania przekraczają granice wyobraźni, brakuje mi gier takich jak Mafia.

użytkownik usunięty
McFlyPL

Kiedyś, żeby grać w Mafię trzeba było mieć komputer bardzo dobry. Poza tym, jeśli nie stać Cię na dobrego PC to można bez problemu, za niewielkie pieniądze kupić konsolę. A przecież dziś też są super gry, tylko zależy czy oczekujesz epickiej fabuły, czy świetnej rozgrywki.