Trochę się dziwię, że gracze tak się rozpływają nad tą grą, według mnie jest to dobra gra, ale
wcale nie jest jakimś arcydziełem, owszem fabuła dość ciekawa, ale jest kilka rzeczy, które
naprawdę mnie irytowały:
- jeżdżenie z punktu A do punktu B w mieście, na początku było ok, ale po jakimś czasie już
miałem tego dość, przejechanie na czerwonym-mandat, za szybko-mandat, albo próba ucieczki
z aresztowaniem na końcu i misja od początku, droga dłużyła się przez to w nieskończoność,
- muzyka też fajna, ale na dobrą sprawę kilka piosenek, po pewnym czasie też się znudziły,
- dużo samochodów, ale i tak nie pojedziesz szybciej bo cholerna policja czai się na każdym
rogu żeby wlepić Ci mandat,
- strzelaniny, raz przeciwnik trafia mnie z daleka, a raz wywala cały magazynek z 1 metra i nie
trafia ani razu.
Byłaby rewelacyjna gra gdyby ją jeszcze bardziej dopracować, a tak to taka sobie.
Zwróć też uwagę na date wydania gry. Wiadomo, że te starsze produkcje zawsze będą miały więcej błędów niż nowsze
hehe, a ja ci powiem, że czasami odpalałem jakąkolwiek misję żeby sobie pojeździć samochodem. Specjalnie jeździłem tak, żeby mnie policja zaczęła gonić. Fajnie się przed nimi uciekało.
Niekiedy miałem właśnie tak, że jeździłem specjalnie jak wariat i policja jakby była wtedy ślepa, serio czasami trzeba było się bardzo postarać żeby zaczął się pościg.
zgadzam się i dla mnie też 6/10. Nie rozumiem zachwytu nad ta grą, która niczym nie zachwyca ;( Jest co najwyżej dobra i tyle ;(
Ty każdy zajebisty tytuł oceniasz za nisko, rozumiem inne gusta itp, morrowind 5/10 czy fallaut 3/10 serioo, twój gust jest dość wygurowany, bo dla ciebie nie ma idealnej gry prócz Call of Duty: Ghosts... co mówi o twoim guscie, lubisz jak coś jest dokładnie takie same zrobione po 10 razy.
owszem, jestem dość wybredny jeśli chodzi o gry na PC, ale nic na to nie poradzę ;) Już taki mam gust i tyle ! A co do CoD Ghosts,to daruj sobie te bzdury,ze słaba itp, bo np. miała bodajże najwyższą sprzedaż w historii ze wszystkich części CoD !!! Tobie się podoba co innego, i mnie tez i nic Ci do tego ;) Jest tyle tytułów,ze każdy znajdzie coś dla siebie ;)
Każda część sprzedaje się dobrze, jednak jak dla mnie jest to kopiuj wklej, ten sam silnik graficzny przez 7 lat... śmiech na sali.
nie zgadzam się, bo części CoD w przeciągu 7 lat różnią się graficznie i to sporo,ale cóż może Ty tego nie widzisz...;) sorki,ale nie mam czasu na jałowe gadki ;) pozdrawiam