PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608597}
8,8 22 tys. ocen
8,8 10 1 21584
Mafia: The City of Lost Heaven
powrót do forum gry Mafia: The City of Lost Heaven

Gra kompletna pod każdym względem.Najlepsza muzyka w śród gier ( szczególnie menu
theme). Najlepsza fabuła, rozgrywka i grafika jak na swoje czasy też była swietna, realizm
samochodów. Grałem w bardzo dużo gier, przez 6 lat spędziłem dziennie około 6 h a to
praktycznie daje wynik 1-2 dni na przejście 1 gry. I Mafia to jedyna gra na której końcu łezka
zakreciła mi sie w oku i po której po jej zakończeniu długo myślałem o niej i za każdym
razem gdy słysze muzyke z menu gry coś w środku we mnie sie uciska. Możecie się smiać
ale to najlepsza gra w świecie, a napewno w swoim gatunku.

Kubyra

Max Payne też pasuje do twojego opisu. No, może poza samochodami, ale to głównie dlatego, że to "zamknięty" TPS. W większym stopniu niż Mafia.

Patrząc na średnią ocenę tej gry, raczej nikt się nie będzie z ciebie śmiał. Moje zdanie różni się od twojego, bo w moim prywatnym rankingu przoduje Payne, ale je szanuję, bo Mafię również cenię wysoko - mniej więcej tak, jak niedoceniane GTA III (tak, tutaj pewnie niektórzy się zaczną rechoczeć, jak znam przeciętnych fanów gry, której poświęcona jest ta podstrona).

ocenił(a) grę na 10
Evangarden

najlepsza gra na swiecie!!! klasyk na zawsze, zadna gra juz nie przebije klasycznej mafii 1, to jakis mistrz wymyslil scenariusz tej gry!! i ten realizm, nowsza część tej gry się chowa, nie powinna w ogole byc nazywaną mafią.