PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608597}
8,8 22 tys. ocen
8,8 10 1 21515
Mafia: The City of Lost Heaven
powrót do forum gry Mafia: The City of Lost Heaven

Mafia cdn

ocenił(a) grę na 10

Szkoda że nie powstała cześć , może dodatek w którym kierowałbym członkiem rodziny morello
dla odmiany na kilka misji , oto mój pomysł .
Trzy epizody I Rok 1932
Bohater (Nick) zwykły chłopak który przebywa do Lost Haven w poszukiwaniu szczęścia , niestety
ma pecha wielki kryzys , bez perspektyw , kradnie samochód , nie wie że należy do Salariego ,
imponuje to jednemu z ludzi Morelo, i tak od zera zaczyna sie kariera , najpierw jako złodziej
samochodów , potem pnie się w górę.
Akt II rok 1934 bohater jest już żołnierzem rodziny , razem ze swoim bratem(Bob) którego ściągnął
do miasta , zajmuje się ochroną i przemytem alkoholu . Po przyjęcia ratuje życie młodemu Sergio ,
którego samochód wpada do rzeki , zwraca tym uwaga i zostaje człowiekiem do zadań specjalnych
, dostaje zadanie pozbycia się nieposłusznego zastępcy burmistrza i kilku ludzi z jego otoczenia .
Jego brat zostaje szoferem starego Sergio .
Akt III rok 1935
Bracia Morello analizując sytuacje , odkrywają że przegrywają z Salalerim , postanawiają pozbyć
sie jego współpracowników , jego brat(Bob) zaczyna romansować z kochanka Morelo , gdy ten sie
dowiaduje o tym fakcie , postanowią zlikwidować go za pomocą własnego brata , czy wykona wyrok
, czy może zdradzi swojego szefa i przystąpi do rodziny Saleriego.
I jak podoba się Wam Pomysł , chętnie usłyszę wasze sugestie

ocenił(a) grę na 10
PraskiKinoman

na pewno byłby to lepszy pomysł od całej fabuły Mafii II - z jakiego powodu jestem bardzo wściekły
Szczerze juz sam bym lepiej fabułe wymyslil :D ale tak to jest jak producenci im wiecej technologii tym bardziej patrzą na to niz na fabułę.
Dla mnie moglaby powstac Mafia II z super fabułą i moze byc z grafiką z Mafii I, nie robi mi to roznicy.

ocenił(a) grę na 10
PraskiKinoman

Mój błąd akt I dzieje się w 1931 , drugi w 1933 a trzeci w 1934.

ocenił(a) grę na 10
PraskiKinoman

nie ma to jakiegos wiekszego znaczenia ale ciesze sie ze ktos jeszcze sie tą gra interesuje, bo oczywiscie zasluguje...
i mysle ze ta gra jeszcze nieraz sławy zdobędzie i ktos zrobi jeszcze film o niej ;)