Przeszedłem tę grę tyle razy że znam ja na pamięć. Bez wątpienia gra wszech czasów i aż dziwi mnie to że ma tak niskie miejsce w rankingu. Piękne chwile spędziłem grając w to arcydzieło i szczerze mówiąc zagrałbym jeszcze...
Mimo że gra wyszła w 2002 roku dalej może zaskakiwać i w większości przypadków najnowsze gry nie są w stanie jej dorównać pod żadnym względem a przede wszystkim pod względem fabuły, która wciąga tak bardzo że aż nie da się od niej oderwać nawet na chwile :)
Cudo nie gra 10000000....../10 :)
Podbijam, nieporównywalna, dopracowana i piękna pod każdym względem! Po Lost Heaven mogę jeździć z zamkniętymi oczami :)
Absolutnie się zgadzam, że jest to najlepsza gra wszech czasów. Jak na tamte czasy ma bardzo ładną grafikę, ale nie to się w tej grze liczy. Najważniejsza jest niepowtarzalna fabuła, muzyka oraz rewelacyjny klimat. Co prawda przeszedłem Mafię jak na razie trzy razy, ale całe Lost Heaven i wszystkie misje znam już na pamięć. Na pewno jeszcze niejednokrotnie wrócę do tej gry i polecam ją każdemu, jeżeli ktoś jeszcze nie miał z nią styczności.