PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608597}
8,8 22 tys. ocen
8,8 10 1 21515
Mafia: The City of Lost Heaven
powrót do forum gry Mafia: The City of Lost Heaven

Kombinowanie... Ile ja się namęczyłem, żeby znaleźć cholerny pistolet w kiblu, a potem zrobić z niego użytek. (misja na statku)
Nie umiałem wtedy jeszcze dobrze mówić po angielsku, więc po prostu zgadywałem co robić. Czasami coś co zajmowało komuś 3 minuty, ja robiłem w 3 tygodnie :D

Szkoda że kontynuacja wypadła kiepsko.

ocenił(a) grę na 10
supermaniak

też męczyłem się z tą misją, ja miałem jeszcze problem z wyścigiem niby banalny ale za cholerę przejść nie mogłem, mam sentyment do tej gry bo grałem w nią za gówniarza i przypomina mi się całe dzieciństwo

ocenił(a) grę na 10
adrian19921

wyścig to była po prostu udręka... potem wyszedł jakiś patch, który umozliwial wybieranie poziomow trudnosci tego wyscigu, nie ukrywam ze ustawialem wtedy najlatwiejszy :D

ocenił(a) grę na 10
arturss1

wyścig niby był prosty a przechodziłem go przez tydzień

ocenił(a) grę na 10
supermaniak

Najgorzej było w porcie - zabicie Morella. Nie wie czy kiedykolwiek bym się domyślił, że trzeba uruchomić ten parwóz, gdybym wkońcu nie skorzystał z poradnika. Poza tym szło raczej gładko - ostatnia misja to niezła rzeźnia, której przejście za pierwszym razem, nie wiedząc gdzie kto i z jakim ekwipunkiem się kryje to mission impossible. Gra ogólnie do łatwych nie należy zarówno pod względem kombinowania jak i przetrwania :)

ocenił(a) grę na 10
MisterBlonde

hehe.... mi to kolega podpowiedział, bo też się na tym zatrzymałem na jakiś miesiąc.... ale po przejściu gry satysfakcja gwarantowana, pamiętam jak płakałem na końcowym outro....

ocenił(a) grę na 10
Normalny_Kinomaniak

ja plakalem jak zabili Pauliego :(

ocenił(a) grę na 9
MisterBlonde

No,mnie też misja na lotnisku wkurzała.Ze 20 razy się przymierzałem aż przeszedłem

ocenił(a) grę na 10
supermaniak

Najbardziej mi nie wychodziło z misją Odwiedziny u Bogaczy, tak się wkurzałem wtedy...

ocenił(a) grę na 10
supermaniak

No i racja Mafia 2 słabo wyszła :(