PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=767500}

Prey

2017
7,7 1,9 tys. ocen
7,7 10 1 1923
Prey
powrót do forum gry Prey

Tragedia

ocenił(a) grę na 3

Jest to najbardziej męcząca gra w jaką kiedykolwiek grałem i jaką kiedykolwiek kupiłem, wszystko jest tam niesamowicie ciężkie i denerwujące. Wejście po schodach, żeby wykonać misje to męka, jakby się za jakąś karę ogrywało ten tytuł. Dodatkowo ciągłe szukanie identyfikatorów, czy innego badziewia, żeby otworzyć drzwi.
Nigdy tak się nie umęczyłem grając w grę. Nawet takie Dark Souls, Bloodborne, czy Sekiro dają frajdę z grania i jakąś radość, ale prey... Radość sprawia tylko w momencie wyłączenia.
Mimo prób i wielu starać chyba nigdy nie uda mi się tej gry ukończyć, po prostu nie mam do tego cierpliwości. To coś nawet się nie umywa do Bioshocka.

ocenił(a) grę na 10
dovio

cienki jesteś

ocenił(a) grę na 6
dovio

Nom z jednej strony opakowane jak dobre sf i nie pozwala olać tytułu z drugiej strony jest przekombinowane, powtarzalne, okazuje się biedne fabularnie, długie i męczące.
Bardzo mieszane uczucia co do tego tytułu.

ocenił(a) grę na 9
May_3

Męczące? Trochę, szczególnie jak się wyjdzie z wprawy w takich grach. Ale biedne fabularnie? W którym miejscu? Fabuła ma tak wiele warstw, jest tak szczegółowa. Wystarczy czytać i słuchać nagrań oraz się rozglądać.