Udane połaczenie horroru i gry akcji, to już nie to samo co RE 1, ale pomimo tego, świetna gra.
Jeśli masz Wii to serdecznie polecam!
Wersje na pc i inne konsole są ok, ale to już tylko konwersje.
No i Wii ma świetny system sterowania - co przy tej pozycji jest warte 2 dodatkowe oczka przy ocenie.
Choć osobiście bardziej zakochałem się w RE1 na Game cube...
ale to już zupełnie inna historia.
pzdr
Mam to samo, jednak to co innego....każdy system odbiorczy działa inaczej :)
pzdr :)
No na PC, z padem, to i ja lubię grać...
na WII, frajda taka jak na PC, bez różnicy :)
Nie mam pojęcia, no może ta innowacja kursorem...
chociaż to jest super patrz :
http://www.mwrc.pl/RE_Serie/RE4/RE4.php?n=Recenz
WII EDITION TLAILER 01 pooglądaj :)
http://www.mwrc.pl/Multimedia/Multimedia.php?n=RE4
Racja bo post :
"ja tam wolę na pc z padem ;p
ps : może to dlatego że na wii nie grałem? " wszystko wyjaśnia :)
Kolega chyba czytać jeszcze dokładnie nie potrafi...
"Ja preferuję rozgrywkę tylko na PS, lub PS 2, bo to frajda doskonała :)"
Tak, trudno się nie zgodzić. NA PS zawsze dobrze sobie uściąść w foteliku, trzymać pada i naciskać jak szalony te guziki, a jak się człowiek wkurzy to wyłącza konsole i za pół godziny to samo.
Heh, i o to w tym chodzi, z PC, jest próżno bo czasem można rozwalić klawaturkę :)
chyba że się pada podłączy ale to nie we wszystkich grach :) Ale i tak PS lepsze, na TV większy ekran i przyjemnie się gra.
kolego niszczycielu widzę że trzeba użyć łopaty... więc - rozważaliśmy różnicę pomiędzy wersją pc i inne systemy a Wii.
Napisałeś "wolę" kolego, a spróbowałeś tylko jednego wyjścia... Aż tak trudno pojąć?
Żenada...
To tak jakbym napisał że wolę ryż od makaronu, a następnie dodał że to może przez to iż makaronu w ogóle nie próbowałem...
Większej łopaty nie było...
Muszę się zgodzić z przed rozmówca, oczywiście dobrze że lubisz grać na PC, ale po prostu słowo "wole" jakoś tutaj nie pasuje, głupio pisać że lubi się coś bardziej od czegoś skoro nie miało się okazji wypróbowac tej drugiej opcji. Ale w sumie napisałam to samo co demello ;p
nie czytacie uważnie :
ja tam wolę na pc z padem ;p
ps : może to dlatego że na wii nie grałem?
WYRAŹNIE WIDAĆ ŻE NAPISAŁEM " MOŻE " ;p
Ale to chyba Ty nie rozumiesz. Nam chodzi o słowo "wolę". Jak można wolić coś od czegoś skoro się nie grało na tym drugim, a słowo "może" tutaj dużo nie zmienia. Zamiast " wolę" mógłbys napisać "Na pc z padem mi się podobało, ale nie wiem jak jest na wii więc nie wiem co jest lepsze, co bym wolał".
najpierw napisałem że lubię pc a potem jako ciekawostkę ps : ps : może to dlatego że na wii nie grałem?
a jeżeli mnie nie rozumiesz to po co to komentujesz ?
kolego napisałeś że wolisz, widać że z logicznym myśleniem nie do końca...
Dodałeś "może" bo sam sie zakręciłeś - nie porównujemy wersji pc z padem oraz bez, tylko pc i Wii.
ale hotek ma racje, nie warto ciągnąć tematu skoro rozmówca jest na poziomie
" mam rację i tyle"
A mam takie pytanie. Czy to na wii jest kilka dodatkowych opcji, mam tutaj na myśli że np. Leon może zatrzymać tą piłe mechaniczą, przepraszam jeśli się myle, ale jestem ciekawa w jakiej to wersji jest i słyszałam że jest taka możliwość.
ale hotek ma racje, nie warto ciągnąć tematu skoro rozmówca jest na poziomie
" mam rację i tyle"
no właśnie jeżeli panu/pani demello nie można nic powiedzieć bo ; jest na poziomie :" " mam rację i tyle"
to nie warto z tym typem gadać ;p
i ja to potwierdzam, nie warto, on to okazał już dawno...
ma racje, gówno prawda !
taki z niego gracz w Resident'a jak ze mnie baletnica Mongolska...tylko że obydwoje jesteśmy w tym kiepscy :)
nom z tobą się da gadać a tamtemu gostkowi to trzeba coś " tłuc " do głowy i tak nic nie zrozumie ;p
Więc po co z nim gadać...nic to nie daje.
Sam nie grał w RE, na pewno a się upiera że to on najlepszy....oj nie !
I to nie on jest pierwszy raz, bo inni też byli.
Długo nie pobawili.
Zróbmy mu sprawdzań, to zobaczymy czy coś kręci.
Np.
Sporządź skład znany z rozdziału Chris'a Redfield'a, gdy podał książkę mikstur Rebecce, został schwytany przez Plant 42, pamiętasz ?
jaki skład.....? i takie tam.
Jeśli leonie również sądzisz że nie mam racji - wyargumentuj jak rozumny użytkownik forum.
Zdanie typu: "ma rację, gówno prawda" niczego nie dowodzą.
A co do testu - wystarczy wygooglować...
Zresztą nigdy też nie twierdziłem że jestem znawcą serii RE.
Skąd wytrzepałeś ten wniosek?
No to niszczycielu podaj argumenty na tezę: " mam rację"
bo nie podałeś żadnych, ja na obronę swojej podałem.
Czekam.