Wiecie co mnie dziwi??? Leon niby taki wysportowany( np: walka z Krauserem na noże), a jakoś nawet gdy nic nie mamy w ekwipunku męczy się po jakichś... 200 metrach? I to biegnąc ledwo truchtem ( wystarczy słychać jak dyszy w czasie biegu)xD
Ale gra i tak na 9/10
A ty jakbyś tak biegał to byś się nie zmęczył (?)
Co do dyszenia Leona w grze, w czasie biegu wskazuje na to ze gra jest bardzo realna, odwzorowuje realne bodźce, tak jak w rzeczywistości...to chyba normalne i niepowtarzalne w grach ;)
pozdrawiam ;)
Dobra Leon, oczywiście że nie ma kogoś kto by się nie zmęczył.
Jednak, biegałem sobie ostatnio truchtem 6 km i nie dyszałem tak jak Leon :P
Choć... dyszenie Ady będzie mi się śnić po nocach :P
Tak, to nieźle pomyślane...ja też biegam,ale tak nie dysze, po paru km, czy metrach :)
Ale to te realia :) - może dlatego że ekwipunek Leona jest ciężki, te pistolety, granaty, działko, i karabiny swoje warzą :)
Co do dyszenia Ady to i mi się śni po nocach - więcej nie powiem............;P - ale sexy :)
Szkoda tylko, że można wywalić wszystko a i tak będzie dyszał.
Chociaż... Noża się wywalić nie da. Może ten nóż tak waży z 500 kg, to rozumiem.
Słuszna uwaga, męczy się biedak....może przytył ostatnio i spadła mu forma, albo Ashley go tak podnieca, że podczas biegania dyszy...chociaż ten nóż i waga 500 Kg, nie jest niemożliwe....
Dla mnie to ten nóż chyba do krojenia chleba był, bo w zwykłego zombie trzeba tak z 10 razy przywalić.
Albo do smarowania masła....faktycznie, sądząc po tym jak kroiło się zombee w RE 3 to trochę czasu zajmuje,
zanim powalimy skurczybyka na ziemię :)
Znaczy się, linka z hakiem? Leon też ma, a korzysta chyba w jednym QTE jak go Salazar puszcza na dół i jeszcze pamiętam, że rzuca raz w Krausera.