PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606960}

Resident Evil 4

Biohazard 4
2005
8,2 5,5 tys. ocen
8,2 10 1 5542
Resident Evil 4
powrót do forum gry Resident Evil 4

Moim zdaniem należy tutaj rozróżnić wersję tej gry zależnie od platformy gdyż np. port tej gry na PC bez fanowskich modów tekstur i efektów graficznych jest straszny pod względem wyglądu no i sterowania gdyż nie wiedzieć czemu nie można celować myszką :/ Wersje na Game Cube i Wii są najlepsze, wersja na PS2 przez niską rozdzielczość tej konsoli i małą ilość zastosowanych w niej efektów graficznych też jest taka sobie. Oceniłem grę pod względem gameplayu i fabuły właśnie ze względu na taką rozbieżność zależną od platformy.

scorpeus

A tam, wersja na PC co ostatnio była w CDA z patchem już wgranym jest świetna graficznie, wystarczy tylko moda do myszki zainstalować.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Nie wiem co jest w wersji z CDA nie kupuje tego pisma gdyz zeszli na psy z recenzjami i daja tytuly ktore dawno juz mam w swojej gierotece. Jednak interesuje mnie dokladnie co tam wrzucili chyba zajrze do kumpla on to regularnie kupuje i obadam ale watpie ze podrasowali ta gre tak jak ja to uczynilem bo po moich modach rozwala RE5 :)

ocenił(a) grę na 1
scorpeus

Te sterowanie to cios wymierzony w PC-towych graczy !! :P
Tak kijowego sterowania nie widziałem jeszcze w grze na PC.

ocenił(a) grę na 9
chodkos

Da sie przezyc chociaz w RE5 dali lepsze ale po wgraniu i skalibrowaniu patcha ktory daje mozliwosc celowania myszka jest calkiem ok chociaz jak wczesniej sie nauczylem celowac klawiatura to myszka stala sie zbedna :P

użytkownik usunięty
scorpeus

Mi nie sprawia problemów zarówno grafika, oraz sterowanie, jak i wszystko inne.
Gram klawiaturą, i frajda z rozgrywki w RE4 jest niedoopisania.
Mi odpowiada granie samą klawiaturą, a myszką można grać w inne gry do RE nie pasuje i gra się ciężko.
klawiatura do sterowania w RE4 jest idealna, a po ustawieniu sterowania nie ma mowy o problemach.

ocenił(a) grę na 10
chodkos

100% racji koleś ;p

użytkownik usunięty
Niszczyciel2000

No ma racje :)