Poluje na ten film w telewizji od mniej więcej 4 lat i przez ten czas żadna stacja telewizyjna go nie puściła. Czy ten film w ogóle leciał w TV przez ostanie 5 lat? Bardzo chciałbym go zobaczyć, a nie lubię oglądać filmów na kompie bądź ściągać z neta. Jak ktoś będzie wiedział czy "Blade Runner" będzie emitowany niech napisze.
Polowałem na niego w ogólnodostępnej TV przez ok. 10 lat. W końcu nie wytrzymałem i film wypożyczyłem. W kwestii tego filmu potentaci naszego rynku telewizyjnego konsekwentnie dają ciała (chociaż "Obcego" potrafią emitować kilka razy w roku, a i "Pamięć absolutna" czy "Johnny Mnemonic" co jakiś czas się pojawiają). :(
Ja od lat "poluję" na "Mechaniczną pomarańczę", "Odyseję kosmiczną 2001" i kilka innych tytułów, i "upolować" nie mogę, chociaż np. taka "Odyseja kosmiczna 2010" pokazywana była kilkakrotnie.
"Mechanicznej Pomarańczy" nie widziałem w TV, ale "Odyseja kosmiczna 2001" leciała parę razy na TCM w ciągu ostatniego roku.
Macie problem
Film jest za grosze w większości sklepów z filmami.Kto dzisiaj czeka na film w TV tym bardziej taki jak BR.Chyba po to żeby popsuć sobie cały film.
szkoda ze czesto sa dostepne tylko wersje rezyserskie ktore ponoc sporo sie roznia od oryginalu
Polecam wydanie w metal boxie są tam wszystkie wersje jakie się ukazały.Chociaż ja za najlepszą uważam ostateczną wersję reżyserską.
ale zakonczenie, wazne sceny sa inne w rezyserskiej (prosze bez spoilerow) ? (bo jezeli tak to, nie widze sensu by ogladac rezyserska przed zwykla, wymowa jest pewnie inna
Proszę
Tutaj masz opis każdej wersji
http://allegro.pl/lowca-androidow-5dvd-blade-runner-scott-ford-i2522491855.html