PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734}

Łowca androidów

Blade Runner
1982
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 216097
8,5 97 krytyków
Łowca androidów
powrót do forum filmu Łowca androidów

z gatunku sci-fi .Avatar to pełna pasji opwoieść o miłości i poświęceniu a nie denny nudny ,stary balde runner ,film idealny dla hipisów.

ocenił(a) film na 9
odynus

ha ha ha ale jesteś tępy.Aż żal że takich głupków matka ziemia nosi.
Proszę napisz nam co Cię nudzi lub czego nie zrozumiałeś w tym filmie
że dałeś mu tak wygórowaną ocenę.

użytkownik usunięty
odynus

A to dobre!!! Avatar należy do grupy filmów, które można oglądać bez dźwięku bo wszystko wynika z obrazków. Jeśli Ci to wystarczy do szczęścia to współczuję bo omija Cię wiele pięknych rzeczy...

ocenił(a) film na 9

Wiecie, że on właśnie wam przyśmiał? Sarkazm wprost kipi z jego wypowiedzi, niemal jawna prowokacja, a wy potraktowaliście go poważnie. Oh, give me a break.

użytkownik usunięty

dzieci neo dalej sie napisanaja na ten kicz? Pozdrawiam zalozyciela tematu, inna opinia jest cenna, na przekor neo kids, niewolnik jest nagi, ten film jest niegodny widza. Zenujacy kicz.

ocenił(a) film na 10
odynus

A co nie to nie prawda?Avtar ma efekty specjalne tak wspaniałe igenialne że nie spoówb odróżnić ich od rzeczywistości,wswpaniałe kreacje aktorskie,wspaniałą muzykę,piekna fabułę.A to wwszystkos kłada się na najlepszy film sci-fi wszechczasów.A ten satry Blade runner,to nuda ,zero akcji,jakiś tam tylko bezowocny bełkot,słaba fabuła ,nawet teraz nie wiem do konca o co tam chodzilo,słabe kreacje aktorskie ,postacie wygladają jakby wyjęte z burdelu,efekty specjalne tak archaiczne że po prostu chce mi się smiać,jedynie muzyka dobra,ale muzka to nie wszystko.

Karatos

Jak nie wiesz o co tam chodziło to świadczy tylko i wyłącznie o twoim
prymitywizmie (zresztą jak cała twoja wypowiedź).

Bądź se kretynem, ale nie chwali się tym na forum, resztki przyzwoitości
zachowaj.

odynus

Mam nadzieję, że to prowokacja. Tak to, szczerze mówiąc, wygląda, ale tak
do końca nigdy się nie wie...

użytkownik usunięty
odynus

Avatar? Stary kicz Blade Runner to nawet nie jest godny porownania do Avatara. Blade Runner to chłam i nedzne kino dla małolatów!

ocenił(a) film na 7
odynus

Prowokacja..

użytkownik usunięty
odynus

BAUAHAHAHAHAHAHHA,, uwielbiam takie trolowanie, ale za zakładanie kilku kont i odpowiadanie samemu sobie już jest chyba kwintesencją trolowania hahahahahhahhaahhaa