PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734}

Łowca androidów

Blade Runner
1982
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 216097
8,5 97 krytyków
Łowca androidów
powrót do forum filmu Łowca androidów

Można by go puszczać jako element egzaminu do Legii Cudzoziemskiej. Po tygodniu ciężkich przepraw, walki o życie w ekstremalnych warunkach, najwytrwalszym puszczają ten film- kto nie zaśnie, może iść do Legii.
Całkiem serio. Może miałem za duże oczekiwania, ponieważ istnieje jakiś mit niesamowitego klasyka w związku z tym filmem ale cóż. Mit obalony. Film ciągnie się niemiłosiernie i nie ratuje go świetna wizja cyberpunkowej przyszłości ani głębsze przesłanie. O Fordzie szkoda za dużo wspominać, ten jego cwaniacki zgryz nijak pasuje do roli głównego bohatera i klimatu, pod koniec naprawdę człowiek ma nadzieję, że go te androidy przerobią na mielone. Nudy, nudy, absolutnie nie dla mnie. Chyle czoła przed tymi, którzy go uwielbiają, bo ja musiałbym chyba dopalacze zmieszane z kokainą i red bullem brać w trakcie seansu aby go obejrzeć kolejny raz. Polecam obejrzeć, jeśli nie możesz zasnąć no i żeby mieć odhaczone tego ,,klasyka" sci-fi. Ale uważaj drogi czytelniku, ponieważ możesz skończyć uzależniony od środków pobudzających (jak ja).

ocenił(a) film na 10
AdoSeuz

lepkoska nowy serial wysysa z palca... dowiedz sie kiedy bedzie w telewizorni, bedzie na pewno w sam raz dla ciebie

ocenił(a) film na 2
riko62

Przytyki w stronę opiniotwórcy, ponieważ moja prawda jest mojsza niż Twojsza? Typowe dla fanboyów. Pozdrawiam :-)

ocenił(a) film na 10
AdoSeuz

co nie podobaja ci sie seriale ????????lepkoskiej ??????

ocenił(a) film na 2
riko62

Dla nich żyje.