PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734}

Łowca androidów

Blade Runner
1982
7,7 217 tys. ocen
7,7 10 1 216907
8,5 99 krytyków
Łowca androidów
powrót do forum filmu Łowca androidów

Może kiedyś to było coś, lecz teraz szkoda czasu.

użytkownik usunięty

wiem , że to twoje imie nie musisz się juz przedstawiać.

użytkownik usunięty

już sie przedstawiałeś.

użytkownik usunięty

zmien płyte.

użytkownik usunięty

Z ilu jeszcze kont i przez jaki okres czasu zamierzasz robić z siebie pośmiewisko ? Zjeżdżaj dzieciaku.

użytkownik usunięty

milcz, bede bronil do skutku i przestrzegal przed wami trollami uzytkownikow, ludzie musza wiedziec ze film jest kiczem. Bedzie to akcja do smutku az uznacie ze wasze blagania do mnie mozna zamienic na forme holdu i przyznania racji, zmienic ocene na 1/10 to jedyna mozliwa opcja, KIDS!

trollu milcz jak do mnie mówisz, twoja opnia jest niczym dla prawdziwego kinomana.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ja nie trole tak jak ty .

użytkownik usunięty
michalzawiski

jestes tepy.

a ty zerem jesteś

użytkownik usunięty

Jeżeli masz więcej niż piętnaście lat (a sądząc po tym co napisałeś jest to więcej niż pewne) to mogę napisać ci tylko jedno: jesteś idiotą.

I nie, nie dlatego, że wypisujesz bzdety w sieci na forum jakiegoś tam filmu na jakimś tam portalu i trollujesz.
Jesteś idiotą, ponieważ psucie atmosfery cię wyraźnie bawi.
Nie wiem czy to podchodzi pod jakieś skrzywienie umysłowe czy zaburzenia seksualne -tutaj powinna wypowiedzieć się osoba z wykształceniem psychologicznym- ale to nie jest normalne... (tyczy się to zresztą wszystkich pełnoletnich trolli ).

Strzep sobie konia towarzyszu, bo zapewne mój post -jak i inne kierowane pod adresem tej śmiesznej i żałosnej osóbki, którą jesteś- wprawi cię w stan bliski zadowolenia i zrekompensuje brak kobiety u boku i normalnego, udanego życia. Bez odbioru niedorajdo.

użytkownik usunięty

jestes tepy. A i nie czytalem tych bredni ha ha, lepiej stan przed lustrem i powiedz: "czemu jestem taki tepy?", a potem pisz w eter.

a ty zrób to samo i powiedz "czemu jestem takim ciężkim umysłowym przypadkiem?" a w eter to można co najwyżej coś wysłac m...le

użytkownik usunięty
michalzawiski

zawiski to buc.

weź juże nie odzywaj bo się tylko ośmiesza ćwoku.

użytkownik usunięty
michalzawiski

zawiski to buc.

ośmieszasz się k...nie

użytkownik usunięty
michalzawiski

zawiski to buc.

znowu ci sie płyta zaciełe

użytkownik usunięty
michalzawiski

zawiski to buc.

nudny jesteś

użytkownik usunięty
michalzawiski

zawiski to buc.

ocenił(a) film na 10
JizzyBones

Zobaczysz jak ci będzie przykro jak kiedyś usłyszysz że twój ulubiony Tomasz Niecik i jego Cztery osiemnastki to kiedyś może był spoko, ale teraz jest słaby.

ocenił(a) film na 3
Deafdroid

Sam widzisz jak różnimy się gustami, nie słucham takiej "muzyki".

ocenił(a) film na 10
JizzyBones

Musisz się jeszcze sporo nauczyć n/t sztuki prowadzenia sporów ;)
I nie odczuwaj nadmiernej satysfakcji z tego że ktoś czasami załapuje się na twoje.
Ale do rzeczy, czas i dzieło to pojęcia względne. Na przestrzeni wieków było wiele prób negowania różnych wartości, nawet umówmy się dużo ważniejszych i wartościowszych niż przedstawiciel gatunku SF. Zastanawiające jednak było to że owi negujący nie robili tego w imię sztuki lecz w imię interesów, lub ambicji środowiskowych. Czy coś się od tamtych czasów zmieniło? Nic. Pewnie nie nawiążesz poważnej dyskusji, ograniczysz się do jednego "celnego" zdania, określenia. Wytniesz jakiś fragment tekstu z oddalonego tematycznie forum lub innego źródło, lekko przerobisz licząc że dokonałeś właśnie sztuki zaskoczenia. Szkoda, ale z drugiej strony jesteś znakiem czasów. Dobrze schowanym za ekranikiem swojego telefonu, czy innej elektronicznej kryjówki, pewnie trochę pokłóconym ze światem człowiekiem.

ocenił(a) film na 10
JizzyBones

Szkoda czasu, kiedyś to było coś? człowieku i za 100 lat to będzie coś! ten klimat itd, wszystko! KLASYKA nie umiera ;-) do tego po odrestaurowaniu film na Blu-Ray wygląda jak robiony kilka lat temu a nie 30 lat temu. Zresztą co ci będę słodził, jest rzesza fanów która to potwierdzi. Na smak daję ci kilka przykładów: http://www.youtube.com/watch?v=I79zEA5g1Js http://www.youtube.com/watch?v=IC_LDU-nRU0 http://www.youtube.com/watch?v=tuEni0vGzNg

ocenił(a) film na 3
2008einstein2009

Film już wygasa, co potwierdza ratowanie tej produkcji, podkręceniem starej wersji.

ocenił(a) film na 10
JizzyBones

Nie zgadzam się! w dodatku ma być kontynuacja w 2014r

ocenił(a) film na 10
JizzyBones

Nie karmić trolla!!