Z ilu jeszcze kont i przez jaki okres czasu zamierzasz robić z siebie pośmiewisko ? Zjeżdżaj dzieciaku.
milcz, bede bronil do skutku i przestrzegal przed wami trollami uzytkownikow, ludzie musza wiedziec ze film jest kiczem. Bedzie to akcja do smutku az uznacie ze wasze blagania do mnie mozna zamienic na forme holdu i przyznania racji, zmienic ocene na 1/10 to jedyna mozliwa opcja, KIDS!
Jeżeli masz więcej niż piętnaście lat (a sądząc po tym co napisałeś jest to więcej niż pewne) to mogę napisać ci tylko jedno: jesteś idiotą.
I nie, nie dlatego, że wypisujesz bzdety w sieci na forum jakiegoś tam filmu na jakimś tam portalu i trollujesz.
Jesteś idiotą, ponieważ psucie atmosfery cię wyraźnie bawi.
Nie wiem czy to podchodzi pod jakieś skrzywienie umysłowe czy zaburzenia seksualne -tutaj powinna wypowiedzieć się osoba z wykształceniem psychologicznym- ale to nie jest normalne... (tyczy się to zresztą wszystkich pełnoletnich trolli ).
Strzep sobie konia towarzyszu, bo zapewne mój post -jak i inne kierowane pod adresem tej śmiesznej i żałosnej osóbki, którą jesteś- wprawi cię w stan bliski zadowolenia i zrekompensuje brak kobiety u boku i normalnego, udanego życia. Bez odbioru niedorajdo.
jestes tepy. A i nie czytalem tych bredni ha ha, lepiej stan przed lustrem i powiedz: "czemu jestem taki tepy?", a potem pisz w eter.
a ty zrób to samo i powiedz "czemu jestem takim ciężkim umysłowym przypadkiem?" a w eter to można co najwyżej coś wysłac m...le
Zobaczysz jak ci będzie przykro jak kiedyś usłyszysz że twój ulubiony Tomasz Niecik i jego Cztery osiemnastki to kiedyś może był spoko, ale teraz jest słaby.
Musisz się jeszcze sporo nauczyć n/t sztuki prowadzenia sporów ;)
I nie odczuwaj nadmiernej satysfakcji z tego że ktoś czasami załapuje się na twoje.
Ale do rzeczy, czas i dzieło to pojęcia względne. Na przestrzeni wieków było wiele prób negowania różnych wartości, nawet umówmy się dużo ważniejszych i wartościowszych niż przedstawiciel gatunku SF. Zastanawiające jednak było to że owi negujący nie robili tego w imię sztuki lecz w imię interesów, lub ambicji środowiskowych. Czy coś się od tamtych czasów zmieniło? Nic. Pewnie nie nawiążesz poważnej dyskusji, ograniczysz się do jednego "celnego" zdania, określenia. Wytniesz jakiś fragment tekstu z oddalonego tematycznie forum lub innego źródło, lekko przerobisz licząc że dokonałeś właśnie sztuki zaskoczenia. Szkoda, ale z drugiej strony jesteś znakiem czasów. Dobrze schowanym za ekranikiem swojego telefonu, czy innej elektronicznej kryjówki, pewnie trochę pokłóconym ze światem człowiekiem.
Szkoda czasu, kiedyś to było coś? człowieku i za 100 lat to będzie coś! ten klimat itd, wszystko! KLASYKA nie umiera ;-) do tego po odrestaurowaniu film na Blu-Ray wygląda jak robiony kilka lat temu a nie 30 lat temu. Zresztą co ci będę słodził, jest rzesza fanów która to potwierdzi. Na smak daję ci kilka przykładów: http://www.youtube.com/watch?v=I79zEA5g1Js http://www.youtube.com/watch?v=IC_LDU-nRU0 http://www.youtube.com/watch?v=tuEni0vGzNg
Film już wygasa, co potwierdza ratowanie tej produkcji, podkręceniem starej wersji.