film slaby ,ni to komercja ni to film z drugim dnem.mowiac prosciej;ni w kij ni w drewko
Masz rację. Im niższa ocena na filmweb tym lepszy film...No i przecież filmy mogą być, albo czysto komercyjne, albo tylko z drugim dnem...A jak nie ma ani jednego ani drugiego, to już w ogóle... tragedia...
Litości. Każdy ma prawdo do własnej opinii. Szanujmy się nawzajem i nie krytykujmy jeżeli komuś nie podoba się to co nam. Ku Ścisłości - mnie też film urzekł, ale są ludzie, którzy nie doświadczyli tego uczucia.
Opinia musi być konstruktywna inaczej użytkownik ma prawo być zjechany kiedy uderza w filmowy klasyk w taki sposób...
nie napisał że to gówno. nie bronię go, ale może nie widzieć tego co Ty czy inni wielbiciele tego filmu, z całym szacunkiem. ;) Nie musi popierać swojej opinii fachową terminologią i pisać dlaczego mu się nie podoba. Nie podoba mu się i już. Klasyk nie znaczy świętość ;)
też nie dostrzegłem w tym filmie nic, co by mnie urzekło... Taki zwykły film, czasami się ciągnął. Na 7. Ale gówno to nie jest, szanuje że ktoś to ma za świętego graala sci-fi. Ja mam tak z gwiezdnymi wojnami chociaż one nie muszą się wszystkim podobać ;) Oglądałem go już dawno i chyba go sobie odświeżę, może ocena też będzie świeższa?
Opinia NIE musi być konstruktywna..bo co za roznica czy napisze ze ten film w mojej ocenie to szajs i na tym skoncze czy napisze ;film slaby bo ble ble ble , akttorzy ble ble ble i w ogole bla bla bla ...
ostatecznie w tej czy innej wersji i tak daje ocene na poziomie ponizej 5
jestem w zalobie po zabojstwie dokonanym na megavideo...nie mam sily kontemplowac
To chyba film, który zaczynałem oglądać najwięcej razy :-) I nigdy mnie nie wciągnął na tyle, by przebrnąć pierwsze 20 minut.
Ale się w końcu zmogłem i cóż... warto było.
Trudno jednoznacznie o nim pisać. Dziwny, mroczny, intrygujący. Sceny, które stały się kultowymi. Niesamowita scenografia.
Warto było.
skorpion coś tam: udowodnij, bo takie gadu gadu pierdu pierdu bez dowodów nie przemawia do mnie.
A to ciekawe bo film ma wielowarstwową fabułę za co zresztą został doceniony przez krytyków. No cóż najwyraźniej oni wszyscy się mylą...
Ja jeszcze nie oglądałam tego filmu ale czytając tak skrajne opinie: shit <--> rewelacja to mnie przekonuje. Musi być to coś mega interesującego :)
jeśli film nie wzbudza emocji, to w 90 % jest zazwyczaj słaby. Coś więc jest w tych opozycjach :)