PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734}

Łowca androidów

Blade Runner
1982
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 216097
8,5 97 krytyków
Łowca androidów
powrót do forum filmu Łowca androidów

film slaby ,ni to komercja ni to film z drugim dnem.mowiac prosciej;ni w kij ni w drewko

ocenił(a) film na 8
skorpionmj1

Masz rację. Im niższa ocena na filmweb tym lepszy film...No i przecież filmy mogą być, albo czysto komercyjne, albo tylko z drugim dnem...A jak nie ma ani jednego ani drugiego, to już w ogóle... tragedia...

ocenił(a) film na 10
skorpionmj1

Litości. Won z takimi ścierwami na tym portalu .

ocenił(a) film na 10
silent_allen

Litości. Każdy ma prawdo do własnej opinii. Szanujmy się nawzajem i nie krytykujmy jeżeli komuś nie podoba się to co nam. Ku Ścisłości - mnie też film urzekł, ale są ludzie, którzy nie doświadczyli tego uczucia.

ocenił(a) film na 8
gr_louiee

Opinia musi być konstruktywna inaczej użytkownik ma prawo być zjechany kiedy uderza w filmowy klasyk w taki sposób...

ocenił(a) film na 10
crusing24

nie napisał że to gówno. nie bronię go, ale może nie widzieć tego co Ty czy inni wielbiciele tego filmu, z całym szacunkiem. ;) Nie musi popierać swojej opinii fachową terminologią i pisać dlaczego mu się nie podoba. Nie podoba mu się i już. Klasyk nie znaczy świętość ;)

ocenił(a) film na 7
gr_louiee

też nie dostrzegłem w tym filmie nic, co by mnie urzekło... Taki zwykły film, czasami się ciągnął. Na 7. Ale gówno to nie jest, szanuje że ktoś to ma za świętego graala sci-fi. Ja mam tak z gwiezdnymi wojnami chociaż one nie muszą się wszystkim podobać ;) Oglądałem go już dawno i chyba go sobie odświeżę, może ocena też będzie świeższa?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
skorpionmj1

Opinia NIE musi być konstruktywna..bo co za roznica czy napisze ze ten film w mojej ocenie to szajs i na tym skoncze czy napisze ;film slaby bo ble ble ble , akttorzy ble ble ble i w ogole bla bla bla ...
ostatecznie w tej czy innej wersji i tak daje ocene na poziomie ponizej 5

skorpionmj1

No i gra, ale nie musisz pisać tak prowokacyjnie.

skorpionmj1

skoro wygłaszasz swoja opinie to chyba wypadałby ją poprzeć czymś.

ocenił(a) film na 1
michalzawiski

jestem w zalobie po zabojstwie dokonanym na megavideo...nie mam sily kontemplowac

ocenił(a) film na 9
skorpionmj1

To chyba film, który zaczynałem oglądać najwięcej razy :-) I nigdy mnie nie wciągnął na tyle, by przebrnąć pierwsze 20 minut.

Ale się w końcu zmogłem i cóż... warto było.

Trudno jednoznacznie o nim pisać. Dziwny, mroczny, intrygujący. Sceny, które stały się kultowymi. Niesamowita scenografia.

Warto było.

ocenił(a) film na 8
skorpionmj1

No ale, gdzie ten dowód?

ocenił(a) film na 8
skorpionmj1

skorpion coś tam: udowodnij, bo takie gadu gadu pierdu pierdu bez dowodów nie przemawia do mnie.

ocenił(a) film na 10
skorpionmj1

A to ciekawe bo film ma wielowarstwową fabułę za co zresztą został doceniony przez krytyków. No cóż najwyraźniej oni wszyscy się mylą...

ocenił(a) film na 7
Marian3k

Ja jeszcze nie oglądałam tego filmu ale czytając tak skrajne opinie: shit <--> rewelacja to mnie przekonuje. Musi być to coś mega interesującego :)

ocenił(a) film na 10
sonnentor_filmweb

jeśli film nie wzbudza emocji, to w 90 % jest zazwyczaj słaby. Coś więc jest w tych opozycjach :)

skorpionmj1

i po co takie gówna na filmwebie ???

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem