PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1318}

Śniadanie u Tiffany'ego

Breakfast at Tiffany's
1961
7,8 159 tys. ocen
7,8 10 1 159386
7,1 47 krytyków
Śniadanie u Tiffany'ego
powrót do forum filmu Śniadanie u Tiffany'ego

Czy ktoś kto posiada ten film czy to na dvd czy w innej wersji jest w stanie zrobić screenshota kadru, który w przerobionej wersji jest tutaj?: http://www.daanvanrossum.nl/images/log/audrey_schilderij.jpg [www.daanvanrossum.nl/im...] . Szukam i szukam i nie moge nigdzie na necie znaleźć tego oryginału a nie ukrywam - jest mi bardzo potrzebny. Jeśli ktoś jest w stanie zrobić taki zrzut ekranu to prosiłbym o wysłanie tego zdjecia na adres ion.livingstone@gmail.com . Z góry bardzo dziękuje!

użytkownik usunięty
ion_livingstone

Wiele Ci nie pomogę, jedynie chcę powiedzieć, że być może to było zdjęcie jedynie na potrzeby reklamowe, więc w filmie może go nie być.

tego właśnie sie obawiam. mam jednak nadzieje, ze jest inaczej

ocenił(a) film na 10
ion_livingstone

Witam, prawdopobnie jest to scena z przyjecia, ktore bylo u Holly G. I raczej wystepuje to w filmie, zaraz go obejrze, jesli to znajde to sie odezwe. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
ion_livingstone

Witam, obejrzalem ten film, niestety nie znalazlem tego ujecia, na przyjeciu byla wlasnie tak ubrana, ale jednak to nie to. Tak wogule zeby taki film ogladac to trzeba go rozumiec, trzeba tez miec pozytywne nastewienie do niego. Nierozumiem tych ludzi co od razu od rzucaja filmy ze wzgledu na to ze to stary film, albo ze czarno bialy. Z gory oceniaja, juz zawczasu daja ocene. A nic jescze nie wiedza o nim, a jest tyle wspanialych filmow, szkoda ze sie juz takich nie robi, jest w nich jakis taki klimat, a wracajac do Śniadania u Tiffany'ego to jest to komedia, romantyczna, a nie melodramat. Przeciez wszystko sie dobrze konczy. Ksiazke kiedys czytalem i chyba bylo inne zakonczenie. Mimo to film jest wporzadku

ocenił(a) film na 9
KinoManiak_12

sama ksiazka zaczyna sie od tego ze "fred" wspomina holly. w filmie, na koniec ona zostaje i nie wyjezdza, a w ksiazce opuszcza miasto a, on jej juz niegdy nie spotyka