Witam wszystkich
wlasnie obejrzalem ten film. Niestety jestem rozczarowany i to bardzo. Podchodzilem do tego filmu z pozytywnymi odczuciami, spodziewalem sie ze to bedzie dobry film ale to widzialem to beznadziejna podrobka takich rewelacyjnych filmow jak "GWIEZDNE WROTA", "APOCALYPTO", a nawet "300" :/
Najbardziej wkurzal mnie ten głowny bohater :| wyjety jak z telenoweli brazylijskiej:/ ogolnie film nie trzyma sie kupy i nie jest wart swojej ceny. Wszystko jest do przewidzenia, aktorzy graja slabo, efekty komputerowe do bani, rezyser mial takie dziadowskie pomysly ze szkoda pisac :/
no i to zakonczenie :/ kaplica :/
NIE POLECAM !!!!! SZKODA PIENIEDZY NA TEN FILM !!!
Przykro mi to pisać, bo tak jak kolega spodziewałem się jakiegoś epica, a tu kolejny niewypał...trailer głosił "przenieś się w tamte czasy..."
cóż, gdyby widz miałby za zadanie zgłębianie historii, ten film miałby najwięcej "błędów" w ciekawostkach w historii filmwebu...jedno z konkretniejszych filmowych rozczarowań jakich doznałem, mimo to daję 4/10 ze względu na motyw polowania na mamuty jako przedstawianie swojej plemiennej potęgi - to było całkiem całkiem, no i cała związana z tym późniejsza mameja.
Najbardziej zawiodło mnie ożywienie tej dziewczyny przez Starą Matkę, rozumiem że to koncepcja jariusza piszącego scenariusz ale moim zdaniem jej śmierć i późniejsze odczucia głównego bohatera byłyby bardziej spektakularne i w większym stopniu odczuwane przez widza.
Pozdrawiam i wspominam że nie chcę w ten sposób urazić fanów tego filmu ;pp