10.000 B.C.

10,000 BC
2008
6,0 39 tys. ocen
6,0 10 1 39092
4,7 7 krytyków
10.000 B.C.
powrót do forum filmu 10.000 B.C.

typowo hollywoodzka produkcja zobiona przez jenego ze specjalistow od takieo kina dla kasy i masowej rozrywki <<<to FAKTY ale to nie znaczyzefilm musi byc zly ,jest hitem w swojej kategorii i polecam wszystkmktorzy takie kino tez od czasu do czasu lubia,jest tu wszystko-super plenery efekty scenografia i muzyka a tkze ciagla akcja NIE ROZCZAROWUJE

ocenił(a) film na 3
Richie25

Ciągła akcja? Ja prawie zasnęłam na tym filmie. Pominę już całą fabułę, ale ten wszechobecny patos- po prostu DNO. Rozczarowuje bardzo.

ocenił(a) film na 1
Cyanide

Ten film to jeden schemat za drugim - przez co robi się szybko przewidywalny i nużący. Fabuła - dno, efekty - nie powalają.

Lady_von_Teschen

Te wasze komentarze, to po prostu szpan. Udajecie, że wam się nie podobało, ale idąc na ten film chyba wiedzieliście czego się spodziewać?
Ja poszedłem przypadkiem, i byłem zaskoczony - pozytywnie, myślałem, że to będzie totalne dno. Ale w swojej klasie rzeczywiście niezły.

Tylko strasznie wydumany...

ocenił(a) film na 3
Yoda

Twój komentarz to debilizm.
Ja wiedziałam, mniej więcej, o czym jest film, ale mówie o samej REALIZACJI. Myśl co piszesz.
W swojej klasie niezły- HA-HA-HA.
Ja myślałam, że film będzie dobry, bo tak się zapowiadał, a obejrzałam i okazał się denny.