Właśnie wróciłam z kina i film barrrrrdzo mi się podobał :D:D
Właśnie nie wiem czemu ludzie oceniaja filmik na 3, 2 albo zupełne 1, film bardzo przyjemny, miło się ogląda, akcja jest rozłożona, jedyne zastrzeżenia mam do głównego bohatera kilka kwestii słabo mu wyszło, Ale ogólnie mocne 8.
Trochę się zagalopowałem :/ zmieniam 10 na 8/10:D. Jak każdy film także i ten posiada niedociągnięcia, ale na mocne 8 punktów zasługuje. Efekty, dźwięk pierwsza klasa, fabuła też bez zarzutów: nieskomplikowana, ale też nie naciągana (tak jak to było na przykład w filmie Nationa Treasure: Book of secrets) Generalnie film można polecić wszystkim, którzy lubią dobre przygodówki. Polecam:).
De gustibus non est disputandum nie mniej jednak postawiłeś ten film na równi z "Walką o ogień", gratuluję. Nie naciągana fabuła... echhh.
Abstrahując o twojej oceny chcę coś jeszcze dodać. Czemu wiekszość osób filmy "dobre" ocenia w skali 9-10/10, najbidniej 8???? Mam rozumieć, że 1-7 to same gówna?
Film jak na rozrywkę ostatnich miesięcy typu "Doomsday","Jestem Legendą" czy "Jumper" stoi na naprawdę wysokim poziomie, na 10 wg mnie nie zasługuję ale na 7 spokojnie.Polecam