Mimo waszych krytycznych wypowiedzi wybralem sie na film i szczeze to sie nie zawiodlem:) Film mi sie podobal i marudzenie ludzi ze film nie ma pokrycia w rzeczywistosci i faktach mam gleboko... w D. a to dlatego ze jak byk pisze ze to film przygoodowy a jak wiemy tkie filmy rezyser moze umiejscowic gdzie mu sie racznie podoba gdybym mial kazdy film traktowac jako cos realnego i zgodnego z faktami wogle nie chodzilbym do kina... filmy przygdowe maja byc przyjemne proste i efektownei maja bawic a fakty historyczne nie sa tutaj na wage zlota... tutaj rezyser moze poniesc sie fantazji i sam zbudowac swiat, wydarzenia i rzeczywistosc jaka mu sie podoba... ja wyszedlem z kina zadowolony odprezylem sie na seansie poogladalem cos przyjemnego i fajnego nie szedlem na film z wiara w cos wybitnego po prostu mile przyjemne kino dla rozrywki i odprezenia sie po pracy... jak widzialem wszyscy wyszli z kina zadowoleni nikt raczej znie marudzil nie czepial sie wiec o czyms to swiadczy... jak dla mnie za mila rozrywke ocenka max:)