10.000 B.C.

10,000 BC
2008
6,0 39 tys. ocen
6,0 10 1 39093
4,7 7 krytyków
10.000 B.C.
powrót do forum filmu 10.000 B.C.

To była świetna recenzja! Faktycznie może była inna niż wszystkie. To właśnie ta recenza zachęciła mnie do obejrzenia tego filmu!

Corleone_94

Przerabiałem to już z weryfikatorką Dorotą, więc tłumaczyć mi się drugi raz nie chce.

http://www.filmweb.pl/film/262223/contrib/reviews/842787/4/edit

Redox

Ja również uważam, ze nie powinno kasować się zamieszczonych recenzji. Mi osobiście nie przeszkadzała, więc nie wiem akurat czemu Tobie?

ocenił(a) film na 6
bartez13_17

Mi też, zwłaszcza że nie recenzowała/opisywała film, a podawała tylko ciekawostki odnośnie samych zwierząt (ciekawostka to nie recenzja).

http://www.filmweb.pl/topic/1185570/Pseudorecenzje+atakuj%C4%85.html

ocenił(a) film na 6
Khaosth

*Mi również wadziła - powinno się tam znaleźc zamiast "Mi też"

Khaosth

ale żeś się przyczepił a sam napisałeś ledwie dwie recenzję :/ Ja przynajmniej nie krytykuję "dzieł" innych tylko staram się stworzyć coś własnego.

ocenił(a) film na 6
bartez13_17

Odpowiadam na pytanie, a nie czepiam się. Podzielam Twoje podejście, ale nie miałbym nic przeciwko "Recenzji paleontologa", gdyby była recenzją filmu, a ten wpis prawie wcale o nim nie wspominał. Mi to wadziło.

Napisałem dwie recenzje, ale też parę bardziej rozbudowanych notek umieściłem na forach wielu różnych filmów. Recenzja sama w sobie ma się czepiac i krytykowac wady oraz zachwalac zalety, także z tworzeniem czegoś własnego również ma ona mało wspólnego. Też bym wolał napisac jakiś scenariusz, ale nie potrafię się jakoś w sobie zebrac.

Redox

Wielu osobom sie podobała. Nie miałeś prawa kasowac recenzji tylko dlatego że tobie sie nie podobała.

użytkownik usunięty
Corleone_94

Po pierwsze to nie była recenzja
Po drugie miał prawo
Po trzecie zaśmiecasz forum

hehehehehe tak bardzo mnie nie lubisz? hihihihihi

Corleone_94

i tak niedługo rezygnuje z tego konta :D żadko tu ostatnio zaglądam.

ocenił(a) film na 7
Corleone_94

heh, ja też coraz rzadziej tu zaglądam. Dopiero teraz zauważyłem że były jakieś kontrowersje;) Recenzja w sumie faktycznie nietypowa, pierwotnie jej fragmenty wysłałem jako ciekawostki o ile dobrze pamiętam, ale tekst przeszedł w całości jako recenzja. Myślę, że spojrzenie na film z tej perspektywy było dla wielu osób interesujące, zwłaszcza dla tych bardziej dociekliwych;)Mam duży szacunek dla otwartego umysłu moderatora, który dopuścił mój tekst. Może zabrzmi to nieskromnie, ale życzyłbym wielu recenzentom na filmwebie, żeby ich recenzje były choć w części tak dobrze napisane jak moja recenzja-ciekawostka;)

P.S. Filmweb się "kończy"

ocenił(a) film na 4
Corleone_94

problem w tym, że to były niusy rodem z discovery chanel i miały mało wspólnego z opisem filmu

ocenił(a) film na 2
Corleone_94

Recenzja była usunięta, bo nie miała nic wspólnego z recenzją. Jakiś porządek musi być, chyba nie? Dział recenzji jest po to, by umieszczać w nim recenzje, a nie wykłady z paleontologii. Jeśli powstanie dział paleontologii, to wtedy nikt takiego wpisu nie usunie.