To była świetna recenzja! Faktycznie może była inna niż wszystkie. To właśnie ta recenza zachęciła mnie do obejrzenia tego filmu!
Przerabiałem to już z weryfikatorką Dorotą, więc tłumaczyć mi się drugi raz nie chce.
http://www.filmweb.pl/film/262223/contrib/reviews/842787/4/edit
Ja również uważam, ze nie powinno kasować się zamieszczonych recenzji. Mi osobiście nie przeszkadzała, więc nie wiem akurat czemu Tobie?
Mi też, zwłaszcza że nie recenzowała/opisywała film, a podawała tylko ciekawostki odnośnie samych zwierząt (ciekawostka to nie recenzja).
http://www.filmweb.pl/topic/1185570/Pseudorecenzje+atakuj%C4%85.html
ale żeś się przyczepił a sam napisałeś ledwie dwie recenzję :/ Ja przynajmniej nie krytykuję "dzieł" innych tylko staram się stworzyć coś własnego.
Odpowiadam na pytanie, a nie czepiam się. Podzielam Twoje podejście, ale nie miałbym nic przeciwko "Recenzji paleontologa", gdyby była recenzją filmu, a ten wpis prawie wcale o nim nie wspominał. Mi to wadziło.
Napisałem dwie recenzje, ale też parę bardziej rozbudowanych notek umieściłem na forach wielu różnych filmów. Recenzja sama w sobie ma się czepiac i krytykowac wady oraz zachwalac zalety, także z tworzeniem czegoś własnego również ma ona mało wspólnego. Też bym wolał napisac jakiś scenariusz, ale nie potrafię się jakoś w sobie zebrac.
Wielu osobom sie podobała. Nie miałeś prawa kasowac recenzji tylko dlatego że tobie sie nie podobała.
Po pierwsze to nie była recenzja
Po drugie miał prawo
Po trzecie zaśmiecasz forum
heh, ja też coraz rzadziej tu zaglądam. Dopiero teraz zauważyłem że były jakieś kontrowersje;) Recenzja w sumie faktycznie nietypowa, pierwotnie jej fragmenty wysłałem jako ciekawostki o ile dobrze pamiętam, ale tekst przeszedł w całości jako recenzja. Myślę, że spojrzenie na film z tej perspektywy było dla wielu osób interesujące, zwłaszcza dla tych bardziej dociekliwych;)Mam duży szacunek dla otwartego umysłu moderatora, który dopuścił mój tekst. Może zabrzmi to nieskromnie, ale życzyłbym wielu recenzentom na filmwebie, żeby ich recenzje były choć w części tak dobrze napisane jak moja recenzja-ciekawostka;)
P.S. Filmweb się "kończy"
problem w tym, że to były niusy rodem z discovery chanel i miały mało wspólnego z opisem filmu