Mam nadzieje że ta produkcja nigdy nie ujży światła dziennego.
Camilla Belle w takim filmie? Ona i czasy prehistoryczne?...Całkowite nieporozumienie...
Jak narazie najlepiej wypadła w "kiedy dzwoni nieznajomy"...a tu dopisze sobie do filmografi role jako usyfiony neandertalczyk(nie znam dobrze historii)...nic tylko pogratulować...
Taka aktorka(z talentem?) powinna wybierać bardziej "poważniejsze" role.
W sumie to trzeba mieć talent żeby zagrać usyfionego neandertalczyka więc kto wie ?? poczekamy zobaczymy
Słuchajcie mam pytanie , czy przypadkiem nie będzie to remake starego już filmu Milion lat p.n.e ? Tam grała Raquel Welsch i film jak na tamte czasy był niezły jednak teraz widać że trąci mychą.
Jak zwykle będą biegać ogoleni, z białymi i zdrowymi zębami. Do tego dochodzi jeszcze ponadnaturalny spryt. Realzizacyjnie może byc nieźle ale reszta, ( przecież to Emmerich ) będzie jak teatralne bajeczki w stylu serialu Hercules.
Dokładnie ludzie prehistoryczni nie byli tacy piękni, byli brudni, nie ogoleni, zarośnięci, mieli ubytki w jamie ustnej, a w produkcjach Amerykańskich wszystko jest zbyt pięknie pokazane! Mam nadzieję, że oprócz wyglądu postaci to film będzie dobry!