10.000 B.C.

10,000 BC
2008
6,0 39 tys. ocen
6,0 10 1 39092
4,7 7 krytyków
10.000 B.C.
powrót do forum filmu 10.000 B.C.

Mam nadzieje że ta produkcja nigdy nie ujży światła dziennego.
Camilla Belle w takim filmie? Ona i czasy prehistoryczne?...Całkowite nieporozumienie...
Jak narazie najlepiej wypadła w "kiedy dzwoni nieznajomy"...a tu dopisze sobie do filmografi role jako usyfiony neandertalczyk(nie znam dobrze historii)...nic tylko pogratulować...
Taka aktorka(z talentem?) powinna wybierać bardziej "poważniejsze" role.

V69

W sumie to trzeba mieć talent żeby zagrać usyfionego neandertalczyka więc kto wie ?? poczekamy zobaczymy

użytkownik usunięty
Sidewinder

Słuchajcie mam pytanie , czy przypadkiem nie będzie to remake starego już filmu Milion lat p.n.e ? Tam grała Raquel Welsch i film jak na tamte czasy był niezły jednak teraz widać że trąci mychą.

ocenił(a) film na 1
V69

Jak zwykle będą biegać ogoleni, z białymi i zdrowymi zębami. Do tego dochodzi jeszcze ponadnaturalny spryt. Realzizacyjnie może byc nieźle ale reszta, ( przecież to Emmerich ) będzie jak teatralne bajeczki w stylu serialu Hercules.

karezoid

Dokładnie ludzie prehistoryczni nie byli tacy piękni, byli brudni, nie ogoleni, zarośnięci, mieli ubytki w jamie ustnej, a w produkcjach Amerykańskich wszystko jest zbyt pięknie pokazane! Mam nadzieję, że oprócz wyglądu postaci to film będzie dobry!

V69

Zeby taki film byl dobry to mogl sie za to zabrac Mel Gibson, wtedy wszystko bylo by git, postaral by sie o uwalonych, smierdzacych i mowiacych dziwnym "jezykiem" neandertalczykow :P a tak to bedziemy mieli ratujacych swiat amerykanow iles tam tysiecy lat temu :P.