10.000 B.C.

10,000 BC
2008
6,0 39 tys. ocen
6,0 10 1 39092
4,7 7 krytyków
10.000 B.C.
powrót do forum filmu 10.000 B.C.

Zapowiadał się dobrze, ale im dalej tym gorzej. W połowie filmu omal nie usnąłem. Film przewidywalny i strasznie przesadzony, za dużo tam absurdów m.in. spotkanie z tygrysem szablozębnym, wszystko w tym filmie za ładne (mężczyźni z ogolonymi twarzami a'la gillette), końcówka z tymi żaglowcami i piramidami to czysta kpina. Akcja w ogóle mnie nie ruszała( wszystko za ładne i przewidywalne). Reżyser dość znany, ale ten film to PORAŻKA.

Bestia

Nie zgadzam się z tobą. To jest rewelacyjny film, pełen fantazji i widowiska. 10/10

ocenił(a) film na 3
Bestia

Film ogólnie fajny ;p Tylko końcówka to parodia ;p

Bestia

Zgadzam się z kermitem ;p Koniec strasznie słaby ;p

ocenił(a) film na 3
Bestia

Najgorsze jest to, że nawet jeśli przymknie się oko na wszystkie absurdy tego filmu to i tak ta produkcja nie jest w stanie w żaden sposób zainteresować widza i strasznie nudzi.Osobiście nawet jeśli jakiś film nie przypadnie mi z jakiegoś powodu do gustu to przynajmniej potrafię docenic jego wartość i zrozumieć zachwyty jego fanów. W tym filmie nie widze nic wartościowego i nie rozumiem zachwytów !!

Pozdrawiam autora tematu!

ocenił(a) film na 5
borcz666

Emmerich to dobry reżyser, ale ten film mu wyraźnie nie wyszedł. Za dużo w tym filmie się dzieje, że aż to wszystko nudzi. No i Ci ogoleni faceci i ta główna bohaterka z makeupem. Wszystko za ładne i przesadzone. Takie jest moje skromne zdanie.
Pozdrawiam.