i muszę powiedzieć, że dałem ocene 6/10. Dlaczego? Film ogolnie jest nudny, właściwie nic mnie w nim nie zaskoczyło. Mam tu na myśli jakieś walki czy w ogóle akcje których było jak na lekarstwo. W ogóle nie odczułem tej walki o przetrwanie człowieka a po opisie i reklamach filmu właśnie tego się spodziewałem. Najbardziej podobały mi się zdjęcia, które uważam za bardzo dobre i to dzięki nim dałem 6 a nie 5.
Ogólnie można by było jeszcze dużo negatywów napisać, ale poczekam aż inni obejrzą ten film, żeby im nie obrzydzać.
6 jednak takze dlatego ze widzialem duzo gorsze filmy, poza tym ten sie dosc przyjemnie ogladalo i nie bylo to jakies pieprzenie o prehistorii ale takze elementy fantasy, ktore mi sie spodobaly
Byłem na tym filmie właśnie dziś(czyli w dzień premeiry) o godz. 13.00 w multikinie i bałem się, że będzie pełna sala. A tu się okazało, że oprócz mnie przyszły chyba 2 osoby, DOSŁOWNIE DWIE! Film średni, mogli usunąć niektóre nudne momenty i zostawić ciekawsze sceny. Podobała mi się np. scena końcowa, kiedy chłopak zabił wszechomcnego, albo scena uwolnienia szablozębego który się topił. Dałem 6. Muszę jednak przyznać, że efekty były bardzo dobre i wyglądały bardzo realsitycznie.