10.000 B.C.

10,000 BC
2008
6,0 39 tys. ocen
6,0 10 1 39091
4,7 7 krytyków
10.000 B.C.
powrót do forum filmu 10.000 B.C.

Film OK, ale nie zeby isc do kina. Sam bylem i odradzam, poczekajcie na dvd albo netflixa. Nie dorasta do stop Apocalypto Mela.

Pozdrawiam.

wuad

hmmm to raczej nie ta klasa co "apocalypto" :) Ja zamierzasz się wybrać, lecz oczekuję lekkostrawnej acz efektownej papki w stylu "Gwiezdnych wrót" :)

ocenił(a) film na 3
grafzero

Ale raczej 10 sezonów srialu do tego nie nakręcą..

wuad

'Film OK, ale nie zeby isc do kina.' Aha. ^^
Nie ma co odradzać i tak pójdę, zapewne jak większość.
Równiez pozdrawiam.

fishguts

wiekszosc? a to dobre. ja sie nie wybieram:P

ocenił(a) film na 6
Marvin

To że jesteś w mniejszści tylko potwierdza, że większość istnieje i ma się dobrze ^^

Mariusz1990

No to się licytujmy kto jest tą większością - ja nie pójdę :P

ocenił(a) film na 4
wuad

zgadzam sie z kolegą wyżej nie warto iść do kina. A co do pojęcie klasyki to apoc...coś tom Mela nie jest klasyka dla mnie i nigdy nie będzie:)

wuad

jak możecie ten film porównywać z Apocalypto?? brak mi słów...

ocenił(a) film na 6
wuad

Ja idę na premierę, o! :) Teraz niech odezwą się Ci, którzy nie pójdą do kina, a ukradną film z internetu, jeśli już mowa o większości:]

noodles85

Ja na film pewnie pójdę, bo jak tu nie iść jak będą go wyświetlać co godzinę. (ehh... a potem dziwić się, że ten film zarobi więcej od tamtego jak takie 10.000 ma więcej kopii). Co do ściągania z internetu, to pewnie film wyląduję kiedyś na dysku, ale czy zostanie obejrzany? Hę, to jest dobre pytanie. Teraz są duże dyski, dużo filmów i mało czasu. :D

Silas2

"Teraz są duże dyski, dużo filmów i mało czasu. " :D:D:D:D:D
pozdro stary ubawiłem sie jeszcze bardziej niż przy wątku "jak się czyta 10.000 bc" hehehe

noodles85

A ja ogladałem i nic nie kradłem :P , lekki, przyjemny bez efekciarstwa. Dość przyjemnie się ogląda, chociaż nic rewelacyjnego.

ocenił(a) film na 8
wuad

Ja właśnie z kina wróciłem i muszę przyznać że bardzo przyjemnie się oglądało, film świetny wizualnie (więc trzeba w kinie zobaczyć!!) choć momentami trochę zbyt Emmerichowski ;) A porównywanie go z Apocalypto to totalne nieporozumienie!!!