Słaby filmik, akcja może i jest, ale bardzo naciągana. Ni to bajka, ni to fantasy... takie dziwne coś.. ni pies, ni wydra... nieudana krzyżówka gwiezdnych wrót, thorgala, aleksandra i kto wie czego jeszcze... nie polecam!!
Przereklamowany i to bardzo mocno, w zwiastunie niby taka szybka akcja i w ogóle ale okazuje się, że to tylko jakiś romans, walki (o ile można tak to nazwać) rozgrywały się bez żadnych emocji. Można to obejrzeć ale nie warto szczególnie w kinie.
Wszystko jasne... po obejrzeniu filmu poszedłem od razu puścić sobie pawia ponieważ odbiło mi się aż kalafiorem z komunii. Nie wytrzymałem, ten fil aż prosi sie aby go obrzucić kupą pawiana! Nie ma tu nic co może człowieka zaciekawić, dwa dni oglądałem ten chłam i jakoś przebrnałem ( z wielkim bólem ) do końca.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś przestrzegł mnie aby tego nie ogladać, wówczas miałbym lepsze samopoczucie. Badzmy krtyczni, dzieki temu wyrobi nam się dobry smak i nie trzeba bedzie zaprzątać sobie głowy takimi filmowymi bzdetami...
Pozdrawiam fanów piły 7 i nadchodzącej wielkimi krokami części 8!