JESTEM ZBULWERSOWANY TĄ BAJKĄ!Razem ze szwagrem zastanawiamy się nad pozwem do sądu,to niesłychane! Dziecko ,które ma prawie 6 lat zapamiętało tylko krzywde jaką wyrządzano drugim przestraszonym autom(ze śmiercią włącznie) oraz tortury! Po projekcji od razu mnie zapytało czy te autka na pewno są u aniołków! Panowie w kinie pomyliliście kategorie wiekowe ! Ja tego tak nie zostawie.Rodziców przestrzegam przed terroryzmem i brutalną tematyką bajki,świat i bez tego w bajkach jest dość chory.
Niestety. Dowcip polega na tym że to automatycznie człowiek nie pozwala by jego ulubiony film był tak ośmieszony i reaguje.
PRAWDa ! NIECH NIE OGLĄDA TEGO FILMU ! NIECH OGLĄDA SIMPSONOW, w gimnazjum niech siedzi na przerwach i bawi sie lalkami a w przyszłości zostanie księdzem
Macie racje moja siostra ogląda takie głupie bajki że mi na ich widok chce mi się rzygać. Oni myślą że mogą wszystko w telewizji puścić jak tego nie można oglądać, a potem rodzice się dziwią że ich dzieci są niedorozwinięte!!!
To bez sensu! Że Twoje dziecko się przestraszyło, to nie znaczy że ta bajka jest jakoś mega brutalna! Ja na przykład z tego filmu nie zapamiętałem cierpienia, ale dobrych przyjaciół którzy pokonali złego profesora i jego gang. Jestem zresztą fanem filmów Disneya i nie pozwolę by przez takie bzdury były zgłaszane do sądu.