Czy widział ktoś z was juz gorsze filmy niż avatar?? dobrze ze ma mniej niz 3 godziny bo bym umarł z nudy, przereklamowany i przeceniony.
Lepiej, Sherlock Holmes czyli kopia parki House - Wilson, 10/10. Kac Vegas 8/10 - niestety, czasami o gustach się powinno rozmawiać :)
Widze ze filmweb zaweza grono calego polskiego bezguscia filmowego, jest was naprawde garstwka i kazdy sie proboje wytrolowac... zal
Nie rozumiem wasze podziwu dla tego filmu,tyle co było w nim ciekawego to
efekty specjalne ale fabuła przewidywalna.
Ojejku. Od razu "podziwu"...
Zawsze musi być drugie i piąte dno, zagadki, tajemnice i ambicja przelewacjąca się przez ekran? Nie może czasem być po prostu kawał dobrej rozrywki? Słodycz dla oka i ucha? To jakby porównać Picassa i Van Gogha. Pierwszy malował skomplikowane, zastanawiające, powykręcane obrazy. Drugi po prostu ładne, harmonijne, spójne, kolorowe obrazki. A jeden i drugi jest i będzie znany zawsze, a ich obrazy osiągają ceny, dla zwykłego człowieka, nieosiągalne.
matrix, gladiator - fabuła też przewidywalna
a 300? tam to fabuły nie było, idą do hot gejtsów, czekają na persów, biją się, biją, biją, biją... zostają zdradzeni i przegrywają.
w avatarze, mimo że mogłem się domyśleć zakończenia, nie myślałem o tym i zupełnie mi nie przeszkadzało że fabuła jest prosta. stara historia opowiedziana w nowy sposób.
I po co wy w ogóle karmicie takiego trola? Przecież to zwykły prowokator bo nie wierzę że ktoś może być takim kompletnym kretynem :)
Jaki prowokator? Przecież dał 1/1 a potem się poprawił rozszerzając skalę:
i mówił, że miało być 10 (10/10 oczywiście). Jego sprawa, ja dałem 7 ;P