7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Czy widział ktoś z was juz gorsze filmy niż avatar?? dobrze ze ma mniej niz 3 godziny bo bym umarł z nudy, przereklamowany i przeceniony.

ocenił(a) film na 9
bansuj_

Lepiej, Sherlock Holmes czyli kopia parki House - Wilson, 10/10. Kac Vegas 8/10 - niestety, czasami o gustach się powinno rozmawiać :)

ocenił(a) film na 8
saymon2345

Sam wyglądasz jak taki "Bękart Wojny"...

ocenił(a) film na 8
saymon2345

Następny idiota... gdzie to sie chowa...

ocenił(a) film na 8
saymon2345

Widze ze filmweb zaweza grono calego polskiego bezguscia filmowego, jest was naprawde garstwka i kazdy sie proboje wytrolowac... zal

ocenił(a) film na 7
saymon2345

Nie rozumiem wasze podziwu dla tego filmu,tyle co było w nim ciekawego to
efekty specjalne ale fabuła przewidywalna.

ocenił(a) film na 8
Beven

Ojejku. Od razu "podziwu"...

Zawsze musi być drugie i piąte dno, zagadki, tajemnice i ambicja przelewacjąca się przez ekran? Nie może czasem być po prostu kawał dobrej rozrywki? Słodycz dla oka i ucha? To jakby porównać Picassa i Van Gogha. Pierwszy malował skomplikowane, zastanawiające, powykręcane obrazy. Drugi po prostu ładne, harmonijne, spójne, kolorowe obrazki. A jeden i drugi jest i będzie znany zawsze, a ich obrazy osiągają ceny, dla zwykłego człowieka, nieosiągalne.

ocenił(a) film na 9
Beven

matrix, gladiator - fabuła też przewidywalna

a 300? tam to fabuły nie było, idą do hot gejtsów, czekają na persów, biją się, biją, biją, biją... zostają zdradzeni i przegrywają.

w avatarze, mimo że mogłem się domyśleć zakończenia, nie myślałem o tym i zupełnie mi nie przeszkadzało że fabuła jest prosta. stara historia opowiedziana w nowy sposób.

saymon2345

I po co wy w ogóle karmicie takiego trola? Przecież to zwykły prowokator bo nie wierzę że ktoś może być takim kompletnym kretynem :)

użytkownik usunięty
david140684

Jaki prowokator? Przecież dał 1/1 a potem się poprawił rozszerzając skalę:
i mówił, że miało być 10 (10/10 oczywiście). Jego sprawa, ja dałem 7 ;P

ocenił(a) film na 10
david140684

Widać, że konto zrobione dla picu - czyli multi.

saymon2345

1/1 czyli dajesz mu 100 % ? słodko

za krótki za krótki

ocenił(a) film na 1
saymon2345

4.ŁOPATOLOGICZNOŚĆ
Początek filmu:
A: O! Zobacz, to właśnie to o co chodzi nam wszystkim, wszyscy pragniemy tylko tego, liczy się bowiem dla nas zysk i mają to ci tubylcy i my musimy to im zabrać. A ty nam w tym pomożesz.
B: Roger that.