Wielu z fanów zachwyca sie nad "Nyteri" zagraną przez Zoe, są liczne wypowiedzi jak to świetnie Zoe, zagrała tą postać, mimo nałozonej komputerowo grafiki, wszystko ładnie cacy, nie jednemu sie to podoba, ale tak patrząc z boku, to Jake, czyli sam, nic szczególnego nie pokazał, każdy był olśniony tą projekcja "Nyteri" wiec czy czeka nas ewolucja w filmie ?Zamiast normalnych aktorów będą grały nakładki graficzne ? Czy widzowie chcą takiego kina ?
Jeżeli my widzowie pokażemy producentom że takie coś nam sie bardziej podoba od realnego aktora, pożegnamy w końcu prawdziwych aktorów, zostaną zastąpieni przez programy graficzne, tak narazie są podkładani prawdziwi aktorzy, ale do czasu technika idzie w górę expresowym tempem! co będzie tansze, zatrudnienie setki grafików za 1 mln $ czy aktora za 10 mln $ ?
nie możesz strawić, ze wymyślono coś nowego? tym razem nie wsadzona wata do gęby, czy naklejone gumowe kondony na ryj aktorów tylko perfekcyjna grafika!
Tak byś mógł pierniczyć gdyby co drugi film był robiony tą metodą a tak co? żal Ci dupe ściska, ze komuś przyszło do głowy coś innego niż gówniana charakteryzacja?
A jak zrobili czerwoną królową w Alicji? kubeł jej na baniak założyli? to Ci się podobało czy tez będziesz kwilił? Jak DKN mieli zrobić obcych na innej planecie żeby byli podobni do ludzi i mieli 2,5m wzrostu, na szczudłach? jak w Dystrykcie? Gęby jak krewetki, w ogóle ich tam nie było tylko komputerowe nakładki. To jest przerażające, ze zamiast aktorów grają namalowane stworki jak w kreskówkach.
A CHKO ile wydadzą? Twoja kasa, ze tak płaczesz? Mają to wydają!
Dla mnie 10 czy więcej baniek papieru dla aktora to zawsze było chore. Tę kasę powinien wziąć reżyser i twórca projektu a nie gość co się trochę powygina na planie. Jak by zarabiali max po bańce to też by robili.
pimpuś nie chcę ciebie obrazić, ale jesteś opóźniony w tych rozważaniach o jakieś 9 lat, pierwszym filmem, który wywołał to pytanie był Final Fantasy
http://www.youtube.com/watch?v=LJKxcbcvxa4&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=P2_vB7zx_SQ
pimp, masz ze sobą problem. Cały czas wraz z kolegami trollami botujecie oceny na minus. Co wam to daje? Wytłumacz...
Ja tę grę aktorską bym nazwał poświęceniem. Dlaczego? Bo zauważcie czego musiała nauczyć się Zoe żeby dobrze odegrać swoją rolę, albo Jake który niejednokrotnie musiał dość srogo upadać żeby odegrać dobrze daną scenę.
Dziecko pimpuś, odpowiedz mi na jedno. Jesteś anty nowinkom technicznym tak? To powiedz mi jak wyobrażasz sobie świat Pandory, Navi oraz całość, czyli ekosystem, faunę i florę w wykonaniu rekwizytów, samych aktorów w kostiumach, drzewek tekturowych (jak bozia da to posadzonych w doniczkach w studio)
Potrafisz sobie taki film wyobrazić? Bo ja potrafię i na pewno był by on najgorszym Sci-Fi jakie bym widział na oczy. Więc skończ wypowiadać się na tematy całkowicie Ci obce bo wraz z gronem widzów nie dość że zapewniasz nam świetny ubaw swoim nazwijmy to "pomyślunkiem" to jeszcze kompletnie nie znasz się na rzeczy i się tylko ośmieszasz...
Powiedz mi jedno, czy jesteś na tyle głupi żeby nie zrozumieć faktu że jest to jedno z najlepszych Sci-Fi jakie powstało za cudownym dotknięciem ręki człowieka.
Swoją drogą to zastanawia mnie jedno, jak długo jeszcze administracja ma zamiar trzymać takie konta jak Twoje na tym forum. Prócz przeklinania, oczerniania innych i wypisywania steku bzdur nic nie wnosisz więc pytam why? Może ktoś z administracji odpowiedzieć na pytanie:
"jak wielkim trzeba być idiotą, lub co trzeba zrobić żeby zasłużyć na bana IP na FW?"
Z góry dziękuję za odpowiedź której i tak nie uzyskam, ehh ta praca syzyfowa...
thengel , Final Fantasy, mnie sie podoba, przynajmiej jedna z ostatnich częsci, bo tylko tą widziałem, ale to chyba jest ANIMACJA, a nie film ???
Bo to jest logika idioty :)
Można zrobić animację w której dąży się do 100% realizmu, i wtedy to, że zamiast aktorów są animowane modele jest spoko, ale kiedy robimy film, w którym aktorzy są nadal aktorami, tylko z cyfrową charakteryzacją, to budzi to pytanie czy aktorzy są jeszcze potrzebni i czy to nie zabije "prawdziwego" kina :)
Ale im nie przetłumaczysz, bo dali się zmanipulować tej całej machinie medialnej. Uważają avatara za przełom i arcydzieło bo chcą poczuć się częścią czegoś wielkiego, epokowego.
Wiecie co, ja się powoli zastanawiam, czy ten troll i multikonciarz na nickach pmp2811, MasterOneTytan oraz jannek1990, bo to jedna osoba, co już skutecznie udowodniłem w jednym z moich tematów, to nie jest przypadkiem jakieś "dzieło" konkurencji Camerona. Pomyślcie - "Avatar", wspaniały film, miliony fanów na całym świecie, nic więc dziwnego, że rywale Camerona chcą robić mu antyreklamę, nawet w Necie. Pewnie nasz Pimpuś to jest opłacany przez konkurencję Camerona wysłannik, no bo to jest aż trywialne i irracjonalne, żeby normalny człowiek z własnej woli tak zaśmiecał to forum od kilku miesięcy.
"Hej Petro, mój ty gimnazjalisto urodzony przed 86'. Mam nadzieję że
pamiętasz o piątku? W telewizji już mówili że katolicy protestują nie chcąc
dopuścić do naszego spotkania. Liczę na ciebie;) "
Jestem Joe - przecież ja od samego początku wiedziałem, że robisz sobie jaja :-). Wystarczyło zerknąć na twój profil. Przy całej swojej indolencji pominąłeś jakże istotny fakt, że podałeś mi jakiś adres z Bydgoszczy, a jako miejsce zamieszkania na profilu masz napisane "Gdańsk, Gdynia". Ładnie tak ściemniać, twardzielu? Wiesz, następnym razem jak będziesz chciał mnie wywlekać gdzieś do centrum Polski, to upewnij się, że podana przez ciebie miejscowość jest taka sama jak ta w twoim profilu.
Marny z ciebie prowokator, oj marny... Już bardziej wiarygodna była podróba nationala z tą kwiaciarnią z Opola ;-).
Na jaki koncert? Dziewczę czy ty myślisz, że ja śledzę jego bloga i czytam jego aktualne plany dotyczące wyjazdów na koncerty i będę dostosowywał swoje życie do jego "turnee" po Polsce?
Dzieciak się zbłaźnił, ma napisane jak byk w profilu, że mieszka w trójmieście, a chce mnie gdzieś wystawić 400 km od mojego domu, żebym tracił kasę na dojazd, poczekał na miejscu z godzinę, a potem odszedł znudzony, bo oczywiście nikt nie przyjdzie.
Uważasz mnie za durnia? Wiem doskonale, jacy są dzielni wojownicy w Internecie, każdy się umawia a potem nie przychodzi, myślisz, że już nie miałem takich sytuacji? To tylko strata kilkudziesięciu złotych i kilku godzin czasu na dojazd.
Śmieszni jesteście i tyle :-).
A link który podał o czym mówi?O KONCERCIE :O Przeżyłeś szok?Następnym razem czytaj jak ci podają źródło informacji.
Nadal nie wiem co to jest za problem ,żeby wybrać się do innego miasta na takie coś?
,,Och nie jestem z Poznania i nie mogę jechać na imprezę do Krakowa !"
Czy to tak działa?
Co do ciebie i Joe`go to zacznę was po prostu ignorować, jesteście bardziej komiczni i żałośni niż Pimpuś i podróba Nationala.
Jak dla mnie, wystarczającą prezentację swojej osobowości zrobiliście wczoraj - najpierw, wyzywając i obrażając Izunię tylko dlatego, że to najspokojniejsza i najdelikatniejsza dziewczyna na forum, a że z nikim innym nie mielibyście szans, to zabraliście się za nią, do spółki z Miles`em. Co wam do łba strzeliło czepiać się tej Izuni i Nationala? Strach wam było obrazić kilku trolli, to się całą bandą uparliście na biedną Izunię? I jeszcze te wasze plugawe uwagi, że powinienem nabrać dystansu... Tak, a komu to brakuje dystansu, skoro zamieszczacie na blogach całe rozmowy Izuni z Nationalem i jaracie się nimi jak dziećmi? Komu tu więc palma na forum odbija, mi czy wam?
A najbardziej się uśmiałem, jak zaczęliście obrażać nawet Maciejanosa, za to, że podbił jeden pozytywny temat. A jednocześnie umknęło waszej uwadze że w tym samym momencie trolle odświeżyły kilkanaście pozytywnych tematów, czemu im uwagi nie zwróciliście?
Komedią jest, że zaczęliście stawać po stronie trollików, choćby wczoraj, widać było jak dobrze się rozumiecie i ładnie dogadujecie :-). Widać, znaleźliście kogoś na waszym poziomie do pogawędki, nic tylko pogratulować.
Od tej pory zaczynam IGNOROWAĆ was oboje. Nie jesteście warci mojej klawiatury.
A ty Joe nie nabierzesz mnie z tą Bydgoszczą - jak masz napisane w profilu jak byk GDYNIA, GDAŃSK to mogłeś się chociaż wysilić na tyle, żeby prawidłowo napisać miejscowość, nędzarzu i tchórzu.
Amen, IGNOR DLA JOE`GO i LIMONKI.
A ja? Jestem warty Twojej klawiatury? Kupiłem słownik, żeyśmymogli soie porozmawiać i żebym nie raził Ciebie. To jak?
Luci, katole szaleją przed koncertem agnostyków :D niezłe jaja ;)
ciekawe czy jakieś protesty będą przed wejściem.
Ciekawe, czy będzie tak jak kilka lat temu przed kinami, gdzie puszczali "Dogmę" Smitha ;P Kordon baboli uzbrojonych w różańce i parasole :F Niestety,przesiąknięte katolicyzmem społeczeństwo nie mozezrozumiec, że niektóryh nie ochodzą święta katolickie. Przecież to nie jest państwo kościelne!
taa, przypomniała mi się niedawna dyskusja dot. budowy meczetu i centrum
kultury muzułmańskiej w Warszawie. takiego wybuchu niewiedzy, ignorancji i
ksenofobii dawno nie widziałem. żenada.
Jak dziecko,teraz mały Petroniusz się obraził i będzie nas ignorował.Proszę bardzo,ale rób to konsekwentnie.
Co do Izuni.Ja nikogo nie obrażałam ,chciałam tylko zwrócić jej uwage na niedojrzałość i śmieszność wypowiedzi.Oj karygodne zachowanie,chyba pójdę do kościoła...
Aaa i kochane trolle.Jak byś wiedział,one robią to specjalnie:są chamskie,czasem zabawne,powtarzają wiele rzeczy kilkakrotnie.Jednak potem mają swoje życie,a to jest rozrywka.Dlatego wątpię by moje gadanie miało jakiś cel ,ponieważ nie biorą tego poważnie.
streści mi ktoś sytuację? ;) widzę, że znowu na wojennej ścieżce z Petro jesteście :)
ciężko będzie streścić wydarzenia dzisiejszej nocy...takiej zadymy dawno tu
nie było, niestety cenzura nie śpi i temat diabli wzięli:)
czy choć raz nie możecie dyskutować o "normalnej" porze? :P jak zawsze wiele mnie ominęło :)
Podobno jesteśmy zbyt okrutni dla uwaga ,,najdelikatniejszej" dziewczyny na forum czyli Izuni.Petroniusz się oburzył ,że by jedziemy po naszej pandoriańskiej parze zamiast po trollach.Potem przypałętał się Maciej i tak się potoczyło :P
jako, że najciekawsze zostało wykasowane poczytałem co tutaj piszecie...
Serca nie macie, ranić taki kwiatuszek jakim jest Izunia!!! :P Jesteście potworami, ludźmi bez odrobiny współczucia i wrażliwości. Wstydźcie się!!! :)
Joe. Ja z kolei zapraszałem go do Warszawy, do księgarni. Jeszcze ktoś zapraszał go do kwiaciarni. Chłopak jest rozchwytywany ;P
do księgarni?, do kwiaciarni? fajnie :) widzę, że były chęci na ustawki, zaczyna kipieć testosteronem :P
Wiem jestem okropna :( chlip chlip
Moja wrażliwość uciekła a współczucia brak,chyba wyjadę i poddam się eutanazji :P
eutanazja byłaby ostatecznością, wystarczy pielgrzymka na kolanach do Częstochowy. Jesteś z Poznania, więc odległość wystarczająca :P
Na moich biednych kolanach?Chyba jednak zostanę osobą pozbawioną uczuć :P
A nie jestem z Poznania ale bliziutko :)
zapomniałem dodać o podkładkach na kolana wypełnionych grochem :P
Szamotuły, Oborniki, Gniezno, Kornik, Bedlewo? :)
na zdjęciach ładne, prawie jak Katowice :P, bo osobiście nie miałem okazji być :)
chłopie, ty nie jesteś nawet głupi. ty jesteś po prostu GUPI.
przykro mi że jesteś na tyle leniwy że nawet nie chce ci się czytać postów,
we wczorajszym temacie o wyjeździe do Bdg rozmawiałem z Lucyferem na długo
zanim rozpętała się zadyma z ustawkami.
Ani razu nie przyczepiłem się do Izuni, ani wczoraj ani nigdy.
maciejanos to zwykły idiota (który podbił nie jeden a PIĘĆ tematów zupełnie
nic nie wnosząc do treści, dopisując tylko "aha", "oczywiście" itp.)
któremu tylko zwróciłem uwagę i zostałem przez to zgnojony.
p.s. nadal nie mogę zrozumieć w jaki sposób udało Ci się zaliczyć gimnazjum
mając teraz powyżej 25 lat...ewenement;)
a od Limonki łapy trzymaj z dala zboku.
hahah, petro myslałem że niżej niż wczoraj nie możesz upaść, a
jednak...tak, mieszkam w trójmieście, co zresztą podkreślam na każdym kroku
(jakby coś to wyjaśniam że trójmiasto leży na kaszubach - tak na wszelki
wypadek;) oraz bez ściemy, w piątek jadę do Bydgoszczy na gig Agnostic
Front, spotkać się ze znajomymi i posłuchać muzyki.
aha, dla ciebie Pan Dzieciak proszę, panie urodzony przed 86'. Jak to
napisałeś? "w pierwszej klasie gimnazjum miałem..." hahahah, napuszony
gówniarz.
Heh, podziwiam poczucie misji Petroniusza. To, z jakim uporem próbuje zwalczać wszelkie "trollowanie". Poza tym jest bardzo zadufanym w sobie siusiakiem.
Heh widzę, że mamy kolejnego węszyciela spisków;P uczysz sie od mistrzów, hm? ;P
ale iza konsekwentnie go olewa lub w najlepszym wypadku traktuje go nad
wyraz chłodno.
Ja zapraszałem Petro do Bydy, chciałem się z nim bić, ale cienias spękał i
się wymigał ;)