Lubisz Incepcja.Nie lubię · Strona administracyjna · BłądLubisz to Ty i 6.109 innych osób.Liczba osób, które to lubią: 6.109.
a avatara tylko
Lubisz Avatar.Nie lubię · Strona administracyjna · BłądLubisz to Ty i 495 innych osób.Liczba osób, które to lubią: 495.
12 razy wiecej fanów , a niby takim kasowym filmem był avatar ...śmiać mi się chce
diana uważa że OC jest gniotem!
Diana6echo
"chyba jedynym filmem na którym sromotnie się zawiodłam jest Ojciec Chrzestny, który u mnie oberwał 4/10 i w starej terminologi filmwebowej oznaczało to dokładnie to co oznaczało: poniżej oczekiwań.. oczywiście moich, całkowicie subiektywnych
co ja się naczytałam i nasłuchałam peanów na temat tego filmu
efekt: zbyt wygórowane oczekiwania względem ... no właśnie, względem według mnie bańki mydlanej i rozdmuchanej do rozmiarów eposu tak sztucznego i przerysowanego, że nawet plastik zostałby zawstydzony owym poziomem sztuczności :|
dla mnie film ten jest boleśnie nudny i pierwsza częśc skutecznie mnie odstraszyła od zapoznania się z kontynuacją
lubię kino gangsterskie, ale wolę takie bardziej bry=udne, typu Scarface :)"
diana oceniła:
Ojca Chrzestnego 4/10
Coś Ci się krzyżak pomyliło. Zobacz:
AVATAR na facebooku: http://www.facebook.com/officialavatarmovie ma 3.400.878 fanów.
Incepcja na facebooku: http://www.facebook.com/inception ma 2.973.836 fanów.
AVATAR ma zdecydowanie więcej...
Na filmweb masz tylko liczbę osób lubiących stronę filmwebu o danym filmie. Oficjalne facebookowe strony tych filmów są inne - takie, jak podałem. A tam liczby mówią zupełnie co innego. Faktów nie oszukasz - AVATAR ma więcej fanów. :) Ale oczywiście nie to świadczy o jakości tego wspaniałego filmu...
To tylko świadczy o tym, że Pandorianie zaczęli się organizować przed odlotem. Tyko patrzeć jak w sklepach zacznie znikać atrament Pelikan
http://knowyourmeme.com/i/000/046/881/original/ist2_350336-sieg-heil.jpg?1271624 668
Najpierw chcę uściślić, do czego to miało zmierzać - żeby nie było jakiś niedomówień. Proszę bardzo - mów...
Co ja mam uściślać? Przecież nie wrzucałem teraz żadnego tematu - czyżbyś czegoś się bał, w związku z tym "rysuneczkiem", jaki dałeś w poście? Żeby wypowiedzieć się w tym kontekście, chcę wiedzieć - co masz konkretnego na myśli - żeby nie wysnuć pochopnych wniosków, to takie trudne?
Lubisz Incepcja.Nie lubię · Strona administracyjna · BłądLubisz to Ty i 6.314 innych osób.Liczba osób, które to lubią: 6.314.
Lubię to!
Lubisz Avatar.Nie lubię · Strona administracyjna · BłądLubisz to Ty i 530 innych osób.Liczba osób, które to lubią: 530.
diana uważa że OC jest gniotem!
Diana6echo
"chyba jedynym filmem na którym sromotnie się zawiodłam jest Ojciec Chrzestny, który u mnie oberwał 4/10 i w starej terminologi filmwebowej oznaczało to dokładnie to co oznaczało: poniżej oczekiwań.. oczywiście moich, całkowicie subiektywnych
co ja się naczytałam i nasłuchałam peanów na temat tego filmu
efekt: zbyt wygórowane oczekiwania względem ... no właśnie, względem według mnie bańki mydlanej i rozdmuchanej do rozmiarów eposu tak sztucznego i przerysowanego, że nawet plastik zostałby zawstydzony owym poziomem sztuczności :|
dla mnie film ten jest boleśnie nudny i pierwsza częśc skutecznie mnie odstraszyła od zapoznania się z kontynuacją
lubię kino gangsterskie, ale wolę takie bardziej bry=udne, typu Scarface :)"
diana oceniła:
Ojca Chrzestnego 4/10