Cudowny chłopak. Bardzo się cieszę droga Limonko że odpuszczasz sobie tego
jegomościa, bo mogę go sobie teraz bez skrupułów przygruchać.
Zamknę go w domowym terrarium i będę karmił ślimakami :D
PETRONIUSZ PATRZ JAK SIĘ TOBĄ JARAM JAK SNOP SIANA. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Proponuję resztę tego tematu spędzić na omawianiu naszego uwielbienia dla Petroniusza.
Jest Wasz :D
Ale na gdybym była na waszym miejscu,to nie schylałabym się po mydło gdy on jest w pobliżu ;)
O rety!
Weszłam tu i co widzę?
Jeden wielki galimatias.
Już nie wiadomo kto jest kto i pod kogo się podszywa?
Mam wrażenie, że już z tymi osobami rozmawiałam ( ale pod innym nickiem, maską, avatarem).
Jak to nazwać?
I ten dzisiejszy temat pewnie tez dobije 1000! Krzyrzak już założył część 7.
Temat pędzi jak rozpędzona lokomotywa po prostu. Jak to się nazywa?
Lux-torpeda?
cześć, jestem Kermit. Ze mną jeszcze nie dyskutowałaś i nawet pod nikogo się nie podszywam :)
No nie wiem?
Ale juz Dziobak na pewno był kiedyś? Zaraz- mówił, że nabrał mnie na niebieski kubek? To pewnie był Lach sam. I miał chomika w avatarze.
chyba jakieś stare dzieje, mnie jeszcze wtedy na świecie nie było. Znam Cię tylko z opowiadań :)
No Tobie to mogę uwierzyć. Wyglądasz tak sympatycznie!
Ciekawe co Ci tu o mnie naopowiadali.
No napisałam kilka wierszy. Ale sa podobno do bani- więc już nie będe się powtarzać.
Są na poziomie światowym, masz strasznie niskie poczucie własnej wartości - nie można tak.
ehhh gdybym dostał chociaz złotówkę za każdym razem jak to czytam na tym forum to... to kupiłbym FW nowe serwery :)
Akurat!
Wcale Ci nie wierzę.
Mówiłeś , że całkiem świr czy jakoś tak. A może to nie Ty? Tu wszystko już pomieszane.
A propos świra, to ja gdzieś próbowałem Cię rozszyfrować po tym co tutaj piszesz. Możesz poszukać jak Ci się chce :)
Przeczytałam jakiś komentarz- ale już nie wiem czyj.
Jeśli to Twój- to powiem Ci, że masz rację tylko w pierwszym stwierdzeniu. ( chodzi o wiek i status).
Pozostałe tezy sa błędne.
:)
OOOO!!!
Nie jestem żadną wiedźmą.
Kolego! Właśnie odkopałam tą Twoją wypowiedź. przykro mi, że masz o mnie takie złe zdanie.
Ale chyba nie masz racji. No, ale to jest moje zdanie o mnie. Więc mogę się mylić. NIe jestem przecież obiektywna.
Ale ja mówię o tej Twojej wypowiedzi- co do mojej osoby. Jak próbowałes mnie rozszyfrować.
Stwierdziłeś, że jestem głupia i pusta w środku.
No wybacz, ale ja tak nie uważam.
Dobrze, dobrze. A nie wiesz, że liczy się pierwsza odpowiedź? Pierwsze wrażenie? :)
Ale mi dopiero od niedawna zaczyna się tłuszcz na tyłku odkładać.
Jak do tej pory,nie tyłam od żarcia w nocy...a tu od miesiąca psiukus ;)
Myślę, że Petroniusz byłby ogromnie zadowolony z Twojego zastosowania w tym poście słów "galimatias" oraz "lux-torpeda".
Chociaż obawiam się trochę że ten gość to bubel i lipa.
Wydawało mi się że już dawno został wykończony przez Nerona.
Podszywacz jakiś, nadęta imitacja jak Kardynał Liszerje w skeczu Monty
Pajtonów :D
Petroniusz - kocham Cię. Będę Ci to przypominał tutaj od czasu do czasu, żebyś czasem nie zapomniał i miał czym karmić swojego ego jak znowu przylecisz na skrzydłach słownikowej zemsty.
Widzę, że twórczość własna kwitnie to coś wrzucę z okazji przekroczenia 666 postów:
Płoną płoną stosy Navi
Święte drzewo ogień trawi
Pękają od postów fora
Kruszą kości, trzaska kora
To jest dies irae pora!
Cała płonie dziś Pandora
Ginie dzisiaj w ogniu mara
To jest koniec Avatara!!!
Muhahahahahahahahahahaha!!!
Przez to że jestem ścisłowcem takie wiersze klecę w minutę. Zero wysiłku, do rymu i z sensem. Psycholodzy i inni humaniści to dopiero mają z tym problem :P