Joe jest. Na sąsiednim wątku jakiś mądrala wmawia innym że 12 małp ma
niewiele wspólnego z kinem sf. Trzeba nad nim popracować.
PETRONIUSZ CHŁOPIE CO U CIEBIE, MĄDRALO KOCHANY??? :)
"Izunia i National się hajtnęli"
NAAAAPRAAAAWDĘĘĘĘĘ?! OOOOOCH GOOOOOD, GRATULUJĘ!!
Pomyślmy o Neytiri było chyba wszystko nawet rozważania jakoby miała by być w ciąży o Jake było chyba wszystko.
Ale mało było coś o tym pułkowniku Quaritch .
Brakuje jeszcze Tricky666 do zestawu, jeśli chodzi o najzagorzalszych fanów "Avatara".
Petroniuszu!
Przykre jest że wyzywasz od imbecyli osoby którym, bądź co bądź nie dorównujesz elokwencją...
jestem mocno zawiedziony, miałem nadzieję że podejmiesz debatę, może wejdziemy w jakąś ciekawą polemikę i dojdziemy do konstruktywnych wniosków... ale nie... musiałeś się odrazu z buciorami na mnie rzucić.
Jestem bardzo rozczarowany.
Jeśli dobrze zrozumiałem, to ty uważasz się za wzór elokwencji i erudycji? Powiem tak - jesteś na tyle mało rozwinięty w tym temacie, że nawet nie uważam cię za jakiekolwiek zagrożenie, dlatego nie traktuję cię jako wroga bądź też przeciwnika. Póki co - bawię się z tobą, podpuszczam cię i sprawdzam, ile jest w tobie tych rzekomych "umiejętności lingwistycznych>>, bo widzę, że bardzo chcesz rzucić mi wyzwanie i koniecznie musisz mi udowodnić swoją domniemaną przewagę... No czekam, pokaż co potrafisz, mój ty buntowniczy mistrzu ironii o nieprawdopodobnie wyśrubowanym poziomie lingwistyki ;-).
aaa, tak myślałem że tu Cię swędzi...;)
Nie dam się dzisiaj sprowokować, jestem przepełniony miłoscią :D
"jestem przepełniony miłoscią" - Odwiedził cię znowu twój drogi kolega, z którym straciłeś analne dziewictwo? Czy może kupiłeś nowy numer "PlayBoy`a" i tubkę wazeliny, by mieć przed sobą perspektywy kolejnej upojnej sesji?
Serce mi krwawi. Myślałem że spoważniałeś, a Ty Misiu Pysiu palnąłeś ładną przedmowę i poszedłeś dalej nurkować w szambie. Czyli po staremu.
Buźka ;)
Petroniusz nie bierze kąpieli w szambie. Petroniusz kąpie się w kozim mleku z dodatkiem wanilii. Jest najjaśniejszą gwiazdą na firmamencie ortografii i poprawnej polszczyzny. O Petroniuszu, cóż trzeba uczynić aby być tak czystym i przepełnionym światłością jak Ty, mistrzu!
"poszedłeś dalej nurkować w szambie. Czyli po staremu. " - No wiesz co? ładnie to tak zapożyczać odzywki od pmp2811 i FootBallFightera? Ech, rozczarowałeś mnie, mój słodki pocieszycielu, jednak jesteś głupszy od nich (choć przyznaję, myślałem, że to niemożliwe)... A jednak - FACEPALM! Zerknij tutaj, moja ty wycieraczko do butów :-).
http://3.bp.blogspot.com/_wLWSSXNZg3E/Sze49DCZZMI/AAAAAAAABPg/npH_6DQOYnE/s400/j a_pierdole.jpg
Z tego co pamiętam, to oni się tego nauczyli ode mnie. Tak jak Ty słowa 'lingwistyka'
Nieładnie tak przekłamywać historię mój drogi...
Petroniusz, skond ty bieżesz takie skamieliny? Ten obrazek jest chyba starszy niż sam internet i mniej śmieszny niż żarty Karola w Familiadzie. I do tego "FACEPALM" - nie dość, że jesteś biegły w jenzyku ojczystym, to i angielszczyzna nie jest Ci obca! Brawo! Brawo! Po trzykroć brawo!
Uważaj: archetyp, fortel, częstokół, grubianin, inkaust, palindrom, dekadencja, katharsis, somatycznie, konfundacja!
Rzuciłem Ci rękawicę! Walcz!
Mam pomysł na ciekawy temat! Mianowicie - jak przekonać szefa, że należy się podwyżka? Temat ten, mam nadzieję, jest bliski waszemu sercu... A przynajmniej jakiejś części z was, moi drodzy dyskutanci.
zabij swego szefa w pracy
bóg na pewno ci wybaczy
zbierzesz punkty będziesz w niebie
on się będzie smazył w piekle
Edit:
"Może ktoś <<Żuci>> jakiś ciekawy temat"?
Hmmm, patrząc na to, co się tutaj dzieje, to lepiej wymyślę inny temat - już wiem! Nowy temat to "Jak bezboleśnie <<Żucić>> pracę?".
:-)
i nic się nie dzieje.
nikt sobie do gardeł nie skacze...
ucywilizowaliśmy się? peace :)
A co niby ma się dziać? Skoro nie ma tu pmp2811, krzyrzaka69 ani FootBallFightera, to i stagnacja dopadła wszystkie wątki "Avatara".
BTW,
"Przykre jest że wyzywasz od imbecyli osoby którym, bądź co bądź nie dorównujesz elokwencją... "
"odrazu"
NieMamNogi - Dziwne, że przy całej swojej domniemanej (bądź pozorowanej) elokwencji umknęło ci jakoś, że po pierwsze: przed "NIE" musi być przecinek, którego nie mogę dojrzeć w tym co napisałeś, i po drugie: pisze się "OD RAZU", nie zaś "ODRAZU".
Mam propozycję, mały - zanim zaczniesz udawać elokwentnego znawcę poprawnej pisowni, epatującego skomplikowaną lingwistyką, skończ najpierw to swoje gimnazjum / zawodówkę i naucz się poprawnie pisać, wtedy możesz do mnie startować. Póki co - nie wyczuwam żadnego zagrożenia :-).
"Łohohoho, ale nasz Petroniusz jest dzisiaj wściekłym gejem. "
Dziobaque - miałem rację w moich przypuszczeniach co do ciebie :-). Jesteś słabszy, niż myślałem :-). Myślę, że już Limonkaa byłaby dla mnie bardziej godną opozycją, niż jakiś mleczak z analną fiksacją :-).
Coś zawsze musisz mieć ostatnie słowo, jak widzę. Gdybym to ja, a nie ty, zamieścił posta jako ostatni, to czułbyś się niekochany, odrzucony i upokorzony?
Peti... ja Cię kocham....
odbieraj to jak chcesz, ale jesteś cudownym dzieckiem konsumpcjonizmu bo nawet nazwać Ciebie intelektualnym snobem byłoby sporym nadużyciem...
chcę mieć Cię tylko dla siebie. Nikomu Cię nie oddam!
wybacz Limonka...;)
NieMamNogi - czyżby zabolały cię moje poprzednie posty, które do ciebie skierowałem? Bo szczerze, to chyba jeszcze nikt nie odpowiadał mi z takim zapałem jak ty. W ten sposób ujawniasz tylko swoją wrażliwość emocjonalną, bo widać, jak łatwo cię sprowokować. Widziałem też w kilku innych tematach, że dalej do mnie pisałeś, mimo, iż ja dawno je już opuściłem. To chyba oznacza, że spędzam ci sen z powiek :-).