7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822360
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Będzie na zapas. :D

ocenił(a) film na 3

Joe jest. Na sąsiednim wątku jakiś mądrala wmawia innym że 12 małp ma
niewiele wspólnego z kinem sf. Trzeba nad nim popracować.
PETRONIUSZ CHŁOPIE CO U CIEBIE, MĄDRALO KOCHANY??? :)

użytkownik usunięty
Vortigaunt

Możesz próbować. Ten film jest tak głęboki, że pewnie się coś znajdzie.

użytkownik usunięty
Nezumi

"Izunia i National się hajtnęli"
NAAAAPRAAAAWDĘĘĘĘĘ?! OOOOOCH GOOOOOD, GRATULUJĘ!!

użytkownik usunięty
Nezumi

Joe Hawkins - czy my się skądś znamy...? Nie kojarzę tegoż nicka.

ocenił(a) film na 3

znamy, znamy;)

Nezumi

Pomyślmy o Neytiri było chyba wszystko nawet rozważania jakoby miała by być w ciąży o Jake było chyba wszystko.
Ale mało było coś o tym pułkowniku Quaritch .

ocenił(a) film na 10
Vortigaunt

Jezu... co sie tutaj dzieje ?!

national

Nic specjalnego w sumie.

Vortigaunt

O pułkowniku juz byłoooo........

Nezumi

National jesteś?

użytkownik usunięty
izunia0981

Izunia jesteś?

ocenił(a) film na 5

wygląda na to, że wszyscy jesteśmy :)

Looney_Kermit

Haha padłam,co za burdel :P

użytkownik usunięty

Brakuje jeszcze Tricky666 do zestawu, jeśli chodzi o najzagorzalszych fanów "Avatara".

Petroniuszu!
Przykre jest że wyzywasz od imbecyli osoby którym, bądź co bądź nie dorównujesz elokwencją...
jestem mocno zawiedziony, miałem nadzieję że podejmiesz debatę, może wejdziemy w jakąś ciekawą polemikę i dojdziemy do konstruktywnych wniosków... ale nie... musiałeś się odrazu z buciorami na mnie rzucić.
Jestem bardzo rozczarowany.

użytkownik usunięty
NieMamNogi

Jeśli dobrze zrozumiałem, to ty uważasz się za wzór elokwencji i erudycji? Powiem tak - jesteś na tyle mało rozwinięty w tym temacie, że nawet nie uważam cię za jakiekolwiek zagrożenie, dlatego nie traktuję cię jako wroga bądź też przeciwnika. Póki co - bawię się z tobą, podpuszczam cię i sprawdzam, ile jest w tobie tych rzekomych "umiejętności lingwistycznych>>, bo widzę, że bardzo chcesz rzucić mi wyzwanie i koniecznie musisz mi udowodnić swoją domniemaną przewagę... No czekam, pokaż co potrafisz, mój ty buntowniczy mistrzu ironii o nieprawdopodobnie wyśrubowanym poziomie lingwistyki ;-).

aaa, tak myślałem że tu Cię swędzi...;)
Nie dam się dzisiaj sprowokować, jestem przepełniony miłoscią :D

użytkownik usunięty
NieMamNogi

"jestem przepełniony miłoscią" - Odwiedził cię znowu twój drogi kolega, z którym straciłeś analne dziewictwo? Czy może kupiłeś nowy numer "PlayBoy`a" i tubkę wazeliny, by mieć przed sobą perspektywy kolejnej upojnej sesji?

użytkownik usunięty

Łohohoho, ale nasz Petroniusz jest dzisiaj wściekłym gejem.

Uroczy z Ciebie facet :D

Serce mi krwawi. Myślałem że spoważniałeś, a Ty Misiu Pysiu palnąłeś ładną przedmowę i poszedłeś dalej nurkować w szambie. Czyli po staremu.
Buźka ;)

użytkownik usunięty
NieMamNogi

Petroniusz nie bierze kąpieli w szambie. Petroniusz kąpie się w kozim mleku z dodatkiem wanilii. Jest najjaśniejszą gwiazdą na firmamencie ortografii i poprawnej polszczyzny. O Petroniuszu, cóż trzeba uczynić aby być tak czystym i przepełnionym światłością jak Ty, mistrzu!

użytkownik usunięty
NieMamNogi

"poszedłeś dalej nurkować w szambie. Czyli po staremu. " - No wiesz co? ładnie to tak zapożyczać odzywki od pmp2811 i FootBallFightera? Ech, rozczarowałeś mnie, mój słodki pocieszycielu, jednak jesteś głupszy od nich (choć przyznaję, myślałem, że to niemożliwe)... A jednak - FACEPALM! Zerknij tutaj, moja ty wycieraczko do butów :-).

http://3.bp.blogspot.com/_wLWSSXNZg3E/Sze49DCZZMI/AAAAAAAABPg/npH_6DQOYnE/s400/j a_pierdole.jpg

Z tego co pamiętam, to oni się tego nauczyli ode mnie. Tak jak Ty słowa 'lingwistyka'
Nieładnie tak przekłamywać historię mój drogi...

użytkownik usunięty

Petroniusz, skond ty bieżesz takie skamieliny? Ten obrazek jest chyba starszy niż sam internet i mniej śmieszny niż żarty Karola w Familiadzie. I do tego "FACEPALM" - nie dość, że jesteś biegły w jenzyku ojczystym, to i angielszczyzna nie jest Ci obca! Brawo! Brawo! Po trzykroć brawo!

użytkownik usunięty

Popraw moje błędy Ty ortograficzny drapieżniku, raaauuur.

użytkownik usunięty

Uważaj: archetyp, fortel, częstokół, grubianin, inkaust, palindrom, dekadencja, katharsis, somatycznie, konfundacja!

Rzuciłem Ci rękawicę! Walcz!

izunia0981

jestem tez na naszym blogu.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

O. juc wchodze ;).

Nezumi

Może ktoś żuci jakiś ciekawy temat ?

użytkownik usunięty
Vortigaunt

Nie prowokuj Petroniusza.

zaryzykuję....;)

użytkownik usunięty
Nezumi

Mam pomysł na ciekawy temat! Mianowicie - jak przekonać szefa, że należy się podwyżka? Temat ten, mam nadzieję, jest bliski waszemu sercu... A przynajmniej jakiejś części z was, moi drodzy dyskutanci.

ocenił(a) film na 3

zabij swego szefa w pracy
bóg na pewno ci wybaczy
zbierzesz punkty będziesz w niebie
on się będzie smazył w piekle

Nezumi

Trafiłeś w sedno sprawy :)

użytkownik usunięty
Nezumi

Edit:
"Może ktoś <<Żuci>> jakiś ciekawy temat"?
Hmmm, patrząc na to, co się tutaj dzieje, to lepiej wymyślę inny temat - już wiem! Nowy temat to "Jak bezboleśnie <<Żucić>> pracę?".
:-)

Nezumi

Mała literówka i się czepiasz ,każdemu może się zdarzyć.

ocenił(a) film na 3
Vortigaunt

i nic się nie dzieje.
nikt sobie do gardeł nie skacze...
ucywilizowaliśmy się? peace :)

użytkownik usunięty
Elmo_Is_Dead

A co niby ma się dziać? Skoro nie ma tu pmp2811, krzyrzaka69 ani FootBallFightera, to i stagnacja dopadła wszystkie wątki "Avatara".

Nezumi

Może by na na nowo poruszyć niektóre ciekawe tematy ,które wygasły zbyt szybko.

użytkownik usunięty
Nezumi

BTW,
"Przykre jest że wyzywasz od imbecyli osoby którym, bądź co bądź nie dorównujesz elokwencją... "
"odrazu"
NieMamNogi - Dziwne, że przy całej swojej domniemanej (bądź pozorowanej) elokwencji umknęło ci jakoś, że po pierwsze: przed "NIE" musi być przecinek, którego nie mogę dojrzeć w tym co napisałeś, i po drugie: pisze się "OD RAZU", nie zaś "ODRAZU".
Mam propozycję, mały - zanim zaczniesz udawać elokwentnego znawcę poprawnej pisowni, epatującego skomplikowaną lingwistyką, skończ najpierw to swoje gimnazjum / zawodówkę i naucz się poprawnie pisać, wtedy możesz do mnie startować. Póki co - nie wyczuwam żadnego zagrożenia :-).

użytkownik usunięty

Petroniusz, Ty nie możesz być prawdziwy.

użytkownik usunięty

"Łohohoho, ale nasz Petroniusz jest dzisiaj wściekłym gejem. "
Dziobaque - miałem rację w moich przypuszczeniach co do ciebie :-). Jesteś słabszy, niż myślałem :-). Myślę, że już Limonkaa byłaby dla mnie bardziej godną opozycją, niż jakiś mleczak z analną fiksacją :-).

użytkownik usunięty

Coś niebezpiecznie krążysz dziś w okolicach tematów odbytniczych Petroniuszu.

użytkownik usunięty

Coś zawsze musisz mieć ostatnie słowo, jak widzę. Gdybym to ja, a nie ty, zamieścił posta jako ostatni, to czułbyś się niekochany, odrzucony i upokorzony?

użytkownik usunięty

Oj tak Pete, czułbym się tak niekochany jak dziecko z nieprawego łoża.

Pfff...przykro mi ale nie gadam ze zboczeńcami.

Peti... ja Cię kocham....
odbieraj to jak chcesz, ale jesteś cudownym dzieckiem konsumpcjonizmu bo nawet nazwać Ciebie intelektualnym snobem byłoby sporym nadużyciem...
chcę mieć Cię tylko dla siebie. Nikomu Cię nie oddam!
wybacz Limonka...;)

użytkownik usunięty
NieMamNogi

NieMamNogi - czyżby zabolały cię moje poprzednie posty, które do ciebie skierowałem? Bo szczerze, to chyba jeszcze nikt nie odpowiadał mi z takim zapałem jak ty. W ten sposób ujawniasz tylko swoją wrażliwość emocjonalną, bo widać, jak łatwo cię sprowokować. Widziałem też w kilku innych tematach, że dalej do mnie pisałeś, mimo, iż ja dawno je już opuściłem. To chyba oznacza, że spędzam ci sen z powiek :-).