Po tylu częściach można by nazwać wątek jakoś bardziej odpowiednio do zawartości np. ... Shoutbox ;)
Zamysł ciągle jest taki, ze temat jest o Jake'u Sully'm. A że ludzie offtopują, to już inna sprawa.
przez noc strasznie zapisali ja... Ten temat na tym forum stal sie miesjcem spotkan fanow, anty i trolli ;]. Kazyd wie, ze tam cos zawsze sie dzieje
nie wiem mzoe on tego potrzebuje? Wszyscy nim gardza i tutaj chce aby ktos go dowartosciowal? Dobrze miles... jestes madry ;]
Dziękuje , to i bez ciebie wiem .
Pogarda dotknęła ciebie . Rozejrzyj się po tematach i dojrzyj co ludzie o tobie piszą :D
Jeżeli to nie pogarda , to idę na czołówkę z Młotorożcem :D
Jezeli uwazasz, ze biore do siebie co oni tu wypisuja to sie mylisz ;]. Tych ktorych znam naprawde to wiedza jaki jestem. To mi wystarczy ;].
National, w tym parku, mogły by być jeszcze pływające góry pandory...;-)
hmmm muszę pomyśleć co jeszcze bym tam umieściła ;-)
na pewno te duże grzyby, paprocie, dużo zieleni, jarzące się rośliny. Jakby się stawiało kroki, mech by się świecił ;-)
hmm grzyby musza byc ;), zreszta tak samo jak mech. W sumie to musi byc wszytsko :D.
nie, nie przyznam. Jak widze,z e jakies glupoty wypisujesz to ingoruje i nie odpisuje...
Milesquaritch, nie znasz powiedzenia, że głupoty trzeba unikać a nie z nią walczyć?
Moja droga Izo a znasz powiedzenie :
Co ludzi najchętniej nazywają głupotą? Mądrość, której nie rozumieją.
Marie von Ebner-Eschenbach
Sama piszesz że forum to wolna rzecz , pamiętasz ? C , nagle wszystkich gonisz bo Cię rozgryżli ?
Coś cienka w tych dysputach jesteś , siostro .
jedynie jak mzoesz nam pomoc (a bardziej sobie) to odlaczyc kabel i usiasc z dala on komputera ;]
Chorzy na raka również nie chcą być operowani . Więc ja , jako Wasz lekarz niestety nie mogę także opuścić klawiatury :D
Tobie nic już nie pomoże....
National, ależ mnie wciągnęły te nasze historie ;-)
Nie mogę przestać tam pisać ;-)
Przeczytaj swoje posty , potem posty o Tobie wypowiadane przez innych (96 proc. społeczności FW na forum Avatara ) .
Więc , z łaski swojej , mów za siebie...