"Najwyraźniej nie jesteś tym , za kogo starasz się uchodzić"
Ty uwazasz, ze ja tutaj staram sie byc kims innym? Uwazasz, ze jezeli nikt tutaj mnie nie zna i nie wiedza kim jestem to moge sobie wyrobic dobre zdanie o sobie?
;
wiec wlasnie... dlatego nie mam sensu abym z toba gadal... Po co mam to robic chociaz ty mnie uwazasz za takiego kogos ;/...
wiesz kupiłam ten karnet...chyba na 8 godzin, z tym, ze dziś mam jeszcze prawie 2 godziny ;-)Potem musze lecieć, wiesz....ale na inne dni się przyda ;-)
Kiedy piszę , oczekuję odpowiedzi , nie ignorancji . Moje posty nie są obelżywe i uwłaczające . Jak widzę ciszę z waszej strony , jest to oznaką że mam rację .
ale my nie mam czasu ani ochoty by odpowiadać na Twoje zaczepki, nie rozumiesz?Ja tu nie wchodzę by z Tobą rozmawiać...
To nie są zaczepki tylko obiektywne stwierdzanie faktów .
Obiektywne stwierdzenia faktów, np.?
Poza tym ty ciągle się fanów czepiasz.
To nie są fani tylko fanatycy .
To nie są fanatycy tylko fani.
Ty nie jesteś antyfanem tylko trollem.
jedynie ten, ktory nas obraza i nie ma argumentow do woich komentarzy...
Wy jestestcie tacy sami. Jak ktos nie jest z wami to jest przeciwko wam
Dla Was trollem jest każdy kto się z wami nie zgadza .
Czyli prawie całe forum :D
Ależ gdzieżby znowu, dla MNIE trollem jest ktoś kto pisze w 100 tematach jaki to został pokrzywdzony w Avatarze i używa regularnie wulgaryzmów, czepia się innych itp.
Ty się do nich idealnie zaliczasz.
Milesquaritch znajdź sobie inny temat...Na nas nie robi wrażenie co tu piszesz i po raz kolejny uświadamiam Cię, że nie wygnasz nas stąd...
oj Ty jesteś naszym fanatykiem, nie widzisz tego?
Chociaż ty jesteś jeszcze dziwniejszy....nie lubisz nas, ale nie odejdziesz...
Dziwna to jesteś ty z tymi swoimi wypowiedziami i marzeniami . Każdy cię tutaj uważa za jednostkę niezrównoważoną , o silnych zaburzeniach emocjonalnych .
Cóż , fanatyzm to choroba .
Zakładam że twierdzisz, że znasz lekarstwo?
Ale da się z nią wygrać , to nie rak .
No na pewno, tylko nie masz kogo leczyć!
Fanatyzm jeśli chodzi o formę odwrotną do hmm kibicowania, to też ta sama choroba, znaczy mi chodzi o takie przypadki jak pmp, co siedzi od początku istnienia forum na nim i założył 1/3 tematów negatywnych, ciebie też mam na oku.
jak tak lubisz leczyć to zajmij tym: pmp i tym drugim "neytiri to...". Oni potrzebują leczenia, my nie.
Ja was również obserwuję . Cały czas . Mówisz że nie ma kogo leczyć ? National i izka to co ?
I o tym mówię, co cię to obchodzi?
Ja potrafię dyskutować i uszanować odmienne zdanie, tylko żeby jeszcze było z kim dyskutować.
Zachowaj odpowiedni poziom, i mów na temat a nie o Natalionale i Izie.
Puki co nie mam z TOBĄ nic do omówienia.
Tutaj nie potrzeba zaproszenia. Wchodzi tu kazdy kto chce. Jakby takie zaproszenia byly wymagane, to 80% z tych co sie tutaj wypowiadaja nie mieliby wstepu...
80 proc. I widzisz ? Jesteś w takiej mniejszości że każdy normalny by już sądził że ktos taki jest nie teges .
Bo reszta, ktorzy byli po naszej stronie nie wytrzymali tutaj i przeszli na avatarowe fora. Zostala nas garstka, ale nie uda sie wam nas stad wykurzyc...