Jake Sully - ideał, zarówno jako na'vi, jak i pod postacią człowieka. Bardziej podoba Wam się Jake jako niebieska 3-metrowa istota, czy też jako człowiek na wózku?
Dobry to był jedynie Lang.Twardy,zdecydowany i konkretny.Przede wszystkim był jednak człowiekiem.
Pułkownik wyznaje zasadę "po trupach-do celu"
Jake stanął w obronie słabszych. I kto jest lepszy?
Jak się okazało nie takich słabszych,co?Pułkownika cechuje charyzma o jakiej Sully mógłby pomarzyć.
słabsi byli na początku. Mieli tylko te łuki. Dzięki Jakeowi z pomocą przyszła przyroda. Gdyby nie on... nie wiadomo jakby to się skończyło...
Nie chcę się odnosić do powyższych wpisów... trochę mnie słabią co nie które, zwłaszcza te wynikające z braku wyobraźni i chęci poprawy własnego Ja...
... Czy może mi jednak ktoś powiedzieć, ale tak szczerze, czy podczas oglądania filmu, spojrzenia na niego nieco obiektywnym okiem, czy nie towarzyszyło Wam choć przez chwilę uczucie wstydu za rasę ludzką, zwłaszcza w momencie atakowania całego imperium Avatarów. Może i to podejście nieco bajkowe lecz jak się tak spojrzy na zeszłe filmy to wszędzie człowiek uważa się za dominujący gatunek wszechświata. Może to produkcja Amerykańska przedstawia taki obraz współczesnego człowieka, łasego i pożądliwego wszystko zniszczyć co dla niego pseudo wartościowe, dla kilku dolców. No trochę żenada.
Nie wiem czemu ale "niebieskie sceny" z głównymi bohaterami w osobliwych sytuacjach i nie tylko, bardzo nam przypadały do gustu z żoną, czy to czyni z Nas nie normalnych...
no mi też przypadły te sceny do gustu. Cieszę się, ze jest więcej takich osób ;-)
a najgorzej jeśli ktoś uważa się za super normalnego, wtedy trzeba się zastanowić czy wszystko z nim w porządku....
Patrzeć na niego to prawdziwy rarytas dla oka, a słuchać - dla uszu.
Jake Sully, Jake ah Jake ;-)
dziewczyny wiecie o czym mówię...
Jesteście nienormalne . Mało tego - obrzydliwe .
Nie wyobrażam sobie obiektu - człowieka kopulującego z takim 3metrowym smerfem . Nie dość że obrzydliwe - to z wiadomych powodów - niemożliwe .
Dwie tylko rzeczy są dla żołnierza niemożliwe: okopać się w wodzie i wywrócić hełm na lewą stronę
Dziewczyny do boju!
Co niektórzy sugerują, że to z naszej strony prowokacja, że nam podoba się Jake Sully!
Do JASNEJ CHOLERY!
To jest forum dla wielbicielek Sullego. Po co tu włazicie...żeby nas przekonać, że nie mamy racji? Nie przekonacie nas. Marnujecie czas...więc nikt wam tu siedzieć nie każe. Jake Sully jest tak przystojny, męski, odważny, opiekuńczy, że będę o nim myśleć ile mi się będzie podobało!
Jake Sully jest tak przystojny, męski, odważny, opiekuńczy
Gratuluję gustu . Podoba ci się brudny , uwalany ziemią i roślinnością brudas i dzikus . Na dodatek WY GE NE RO WA NY KO MPU TE RO WO !
tak ! I to go czyni jeszcze bardziej przystojnym! Gdy jest upaprany w błocie! I nie powiem Ci jakie mam fantazje...
tak mi się pisało, no bo jak wymawiał to słowo to miałam ochotę na....
nie powiem
podbijam, bo dawno w tym temacie nic nie było. Spadł na chyba 11 stronę, nie ładnie fanki, tak zaniedbywać idola. :<
udzielałyśmy się w wątku "jake sully jest seksowny" gdzież byśmy miały go zaniedbać...;-)
zdania nie zmieniłam, nadal o nim marzę ;-)
wiem, wiem. Ile mogę tyle siedzę na forum. Jest mi raźniej, wiedząc, że jeszcze są inne osoby, które też wzdychają do niebieskiego Jakea, nie mogąc nawet go dotknąć ;-)
Ja może jakoś strasznie nie wzdycham, ale podobać mi się podoba. Bez wielkiego zadurzenia. Lubie go jako postać, chociaż ładny też jest.
Jake Sully dla mnie jest ,że tak powiem połączeniem wszystkiego najważniejszego co mi się podoba w mężczyznach.
Co śmieszniejsze, nie podobali mi się ani Brad Pitt ani ta całą reszta amantów, aż tu nagle Jake Sully (wersja blue)
Witam!
Ja tez szukałam tego watku- ale nie spodziewałam się, ża spadł aż na 11 stronę.
Isabel- a może ta piosenka - to tez z tej strony co podałam tamto video- ( tzn na You tube). Nazywa się "Jake Sully & Neytiri Tribute ( itd). To w rytmie takim trochę rockowym. No i pooglądałam sobie te wszystkie video- dlatego tak mi to zeszło.
Podobaję mi się wszystkie !
Iwonka- już mam tytuł. Normalnie jak puszczam sobie to wideo, się wzruszam....
ehhhh
Ale widzisz co się dzieje!
My sobie puszczamy video i sie wzruszamy, a temat nam spada. Jakieś trolle ( tak się na nich mówi?) tu paskudzą, i strasznie wulgaryzują forum.
Ale nic to. Po porcji wzruszeń, odkopiemy nasze tematy i i tak będziemy górą.
Straszne-prawda?
To tak się chyba dzisiaj porobiło. wcześniej tego nie było!
Po prostu jakiś horror!
ale dziwie się, że youtube nie zrobi z tym porządku....
to straszne, jakiś fagas wyskakuje z ankietą co chwile do wypełniania (troll)
Nie, od paru dni. Wczoraj w nocy chyba połowę negatywnych tematów wykopali na przód.
widać, że na tych "troli" film musiał zadziałać, że tak próbują go zdołować ;-)
za krótki
No tak, ale "troszkę" to utrudnia funkcjonowanie na forum. Ja się staram podbijać tematy pozytywne. Nie jakoś "na chama" tylko po prostu intensywnie się w nich udzielając.
Ten z ta niby pracą- to tu już wszędzie wciska ta swoja pracę. Jakas dziewczyna mu uwierzyła i nawet wypełniła.
Ale to chyba ten sam co tak podbija te negatywne tematy. Wystarczy spojrzeć na jego nick.
Istny horror.
Taak... trzeba stawiać opór na tyle na ile się da. Po prostu udzielać się w pozytywnych tematach i nie dać się sprowokować do walki z nimi, bo im na tym zależy. Po prostu ignorować i zgłaszać posty do kasacji.
ja czasem coś tam podbijam w górę, jak np. z tym ślicznym wideo, czasem zgłaszam do kasacji, ale to nic nie daje. Trole są wszędzie!
obawiam się,że niedługo rozpęta walka dobra ze złem niczym w Avatarze. Fani przeciw trollom ;-)
Ja proponuję, żeby olać te trolle. Niech zasypią forum tymi tematami, jutro wrócimy i odkopiemy już "na spokojnie" nasze tematy, kiedy przestaną dawać nowe. Bo teraz tylko ich napędzamy.
Pewnie macie rację.
To idę posłuchać tych wszystkich video- które odkopała Lady Isabel.
A trole niech giną z głodu!
My będziemy śnić o Blue-Jake'u.
Do naszych snów trolle wstępu nie mają. Hi.hi,hi!