PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 818 tys. ocen
7,4 10 1 818024
6,8 90 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Jake Sully - ideał, zarówno jako na'vi, jak i pod postacią człowieka. Bardziej podoba Wam się Jake jako niebieska 3-metrowa istota, czy też jako człowiek na wózku?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
Isabelka

Dobry to był jedynie Lang.Twardy,zdecydowany i konkretny.Przede wszystkim był jednak człowiekiem.

Tanatopraktor

Jake Sully jest lepszy. Ale to marzenia ściętej głowy...

ocenił(a) film na 3
bluble1231

Wcale nie-pułkownik jest najlepszy.Sully to zdrajca własnej rasy.

ocenił(a) film na 10
Tanatopraktor

Pułkownik wyznaje zasadę "po trupach-do celu"

Jake stanął w obronie słabszych. I kto jest lepszy?

ocenił(a) film na 3
Isabelka

Jak się okazało nie takich słabszych,co?Pułkownika cechuje charyzma o jakiej Sully mógłby pomarzyć.

ocenił(a) film na 10
Tanatopraktor

słabsi byli na początku. Mieli tylko te łuki. Dzięki Jakeowi z pomocą przyszła przyroda. Gdyby nie on... nie wiadomo jakby to się skończyło...

ocenił(a) film na 3
Isabelka

I tak Sully poigrał sobie z przyrodą.Jaki on prawy i szlachetny...

ocenił(a) film na 10
Tanatopraktor

jest świetnym facetem. Bierzcie z niego przykład a spotkacie drugą Neytiri!

ocenił(a) film na 10
Sztuczny_rarytas

Nie chcę się odnosić do powyższych wpisów... trochę mnie słabią co nie które, zwłaszcza te wynikające z braku wyobraźni i chęci poprawy własnego Ja...
... Czy może mi jednak ktoś powiedzieć, ale tak szczerze, czy podczas oglądania filmu, spojrzenia na niego nieco obiektywnym okiem, czy nie towarzyszyło Wam choć przez chwilę uczucie wstydu za rasę ludzką, zwłaszcza w momencie atakowania całego imperium Avatarów. Może i to podejście nieco bajkowe lecz jak się tak spojrzy na zeszłe filmy to wszędzie człowiek uważa się za dominujący gatunek wszechświata. Może to produkcja Amerykańska przedstawia taki obraz współczesnego człowieka, łasego i pożądliwego wszystko zniszczyć co dla niego pseudo wartościowe, dla kilku dolców. No trochę żenada.
Nie wiem czemu ale "niebieskie sceny" z głównymi bohaterami w osobliwych sytuacjach i nie tylko, bardzo nam przypadały do gustu z żoną, czy to czyni z Nas nie normalnych...

ocenił(a) film na 10
waski78

no mi też przypadły te sceny do gustu. Cieszę się, ze jest więcej takich osób ;-)

ocenił(a) film na 10
waski78

Stanowczo nie czyni z was nienormalnych:)

ocenił(a) film na 10
Kothbiro_

a najgorzej jeśli ktoś uważa się za super normalnego, wtedy trzeba się zastanowić czy wszystko z nim w porządku....

Sztuczny_rarytas

Patrzeć na niego to prawdziwy rarytas dla oka, a słuchać - dla uszu.

Jake Sully, Jake ah Jake ;-)

dziewczyny wiecie o czym mówię...

nataliaav

Jesteście nienormalne . Mało tego - obrzydliwe .
Nie wyobrażam sobie obiektu - człowieka kopulującego z takim 3metrowym smerfem . Nie dość że obrzydliwe - to z wiadomych powodów - niemożliwe .

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

Dwie tylko rzeczy są dla żołnierza niemożliwe: okopać się w wodzie i wywrócić hełm na lewą stronę

ocenił(a) film na 10
pik33_2

Jeszcze jedno: ogolić włosy na klacie, pod pachami i łoniaki. :o

ocenił(a) film na 5
Sztuczny_rarytas

najbardziej jako niebieski 3-metrowy wózek.

Sztuczny_rarytas

Dziewczyny do boju!

Co niektórzy sugerują, że to z naszej strony prowokacja, że nam podoba się Jake Sully!

Do JASNEJ CHOLERY!

To jest forum dla wielbicielek Sullego. Po co tu włazicie...żeby nas przekonać, że nie mamy racji? Nie przekonacie nas. Marnujecie czas...więc nikt wam tu siedzieć nie każe. Jake Sully jest tak przystojny, męski, odważny, opiekuńczy, że będę o nim myśleć ile mi się będzie podobało!

nataliaav

Jake Sully jest tak przystojny, męski, odważny, opiekuńczy

Gratuluję gustu . Podoba ci się brudny , uwalany ziemią i roślinnością brudas i dzikus . Na dodatek WY GE NE RO WA NY KO MPU TE RO WO !

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

tak ! I to go czyni jeszcze bardziej przystojnym! Gdy jest upaprany w błocie! I nie powiem Ci jakie mam fantazje...

Isabelka

Och domyslam się .

A tym tekstem o "bitch" - no kurde dobre było ;P

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

tak mi się pisało, no bo jak wymawiał to słowo to miałam ochotę na....

nie powiem

ocenił(a) film na 10
Sztuczny_rarytas

podbijam, bo dawno w tym temacie nic nie było. Spadł na chyba 11 stronę, nie ładnie fanki, tak zaniedbywać idola. :<

ocenił(a) film na 10
Sztuczny_rarytas

udzielałyśmy się w wątku "jake sully jest seksowny" gdzież byśmy miały go zaniedbać...;-)

zdania nie zmieniłam, nadal o nim marzę ;-)

ocenił(a) film na 10
Isabelka

No ale trzeba dbać o wszystkie Jake'owe wątki. :P

ocenił(a) film na 10
Nezumi

wiem, wiem. Ile mogę tyle siedzę na forum. Jest mi raźniej, wiedząc, że jeszcze są inne osoby, które też wzdychają do niebieskiego Jakea, nie mogąc nawet go dotknąć ;-)

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Ja może jakoś strasznie nie wzdycham, ale podobać mi się podoba. Bez wielkiego zadurzenia. Lubie go jako postać, chociaż ładny też jest.

ocenił(a) film na 10
Nezumi

Jake Sully dla mnie jest ,że tak powiem połączeniem wszystkiego najważniejszego co mi się podoba w mężczyznach.

Co śmieszniejsze, nie podobali mi się ani Brad Pitt ani ta całą reszta amantów, aż tu nagle Jake Sully (wersja blue)

ocenił(a) film na 10
Isabelka

A tam ( tzn w tych video- na You tube) pełno Blue-Jake'a
:-))

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Witam!
Ja tez szukałam tego watku- ale nie spodziewałam się, ża spadł aż na 11 stronę.
Isabel- a może ta piosenka - to tez z tej strony co podałam tamto video- ( tzn na You tube). Nazywa się "Jake Sully & Neytiri Tribute ( itd). To w rytmie takim trochę rockowym. No i pooglądałam sobie te wszystkie video- dlatego tak mi to zeszło.
Podobaję mi się wszystkie !

ocenił(a) film na 10
Iwonka

Iwonka- już mam tytuł. Normalnie jak puszczam sobie to wideo, się wzruszam....

ehhhh

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Ale widzisz co się dzieje!
My sobie puszczamy video i sie wzruszamy, a temat nam spada. Jakieś trolle ( tak się na nich mówi?) tu paskudzą, i strasznie wulgaryzują forum.
Ale nic to. Po porcji wzruszeń, odkopiemy nasze tematy i i tak będziemy górą.

ocenił(a) film na 10
Iwonka

Ale się partyzantka na tym forum robi. :D

ocenił(a) film na 10
Nezumi

Straszne-prawda?
To tak się chyba dzisiaj porobiło. wcześniej tego nie było!
Po prostu jakiś horror!

ocenił(a) film na 10
Iwonka

ale dziwie się, że youtube nie zrobi z tym porządku....

to straszne, jakiś fagas wyskakuje z ankietą co chwile do wypełniania (troll)

ocenił(a) film na 10
Iwonka

Nie, od paru dni. Wczoraj w nocy chyba połowę negatywnych tematów wykopali na przód.

ocenił(a) film na 10
Nezumi

widać, że na tych "troli" film musiał zadziałać, że tak próbują go zdołować ;-)

za krótki

ocenił(a) film na 10
Isabelka

No tak, ale "troszkę" to utrudnia funkcjonowanie na forum. Ja się staram podbijać tematy pozytywne. Nie jakoś "na chama" tylko po prostu intensywnie się w nich udzielając.

ocenił(a) film na 10
Nezumi

Ten z ta niby pracą- to tu już wszędzie wciska ta swoja pracę. Jakas dziewczyna mu uwierzyła i nawet wypełniła.
Ale to chyba ten sam co tak podbija te negatywne tematy. Wystarczy spojrzeć na jego nick.
Istny horror.

ocenił(a) film na 10
Iwonka

filmweb powinien się tym zająć.....

już nie da się wytrzymać....

ocenił(a) film na 10
Isabelka

a JAKBYŚMY ZROBIŁY TAK: WYSZUKAJMY TEMATy POZYTYWNE I WYBIJMY JE DO GÓRY!

ocenił(a) film na 10
Iwonka

Zaraz zostaną przysypane, ale ja staram się mocno udzielać.

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Taak... trzeba stawiać opór na tyle na ile się da. Po prostu udzielać się w pozytywnych tematach i nie dać się sprowokować do walki z nimi, bo im na tym zależy. Po prostu ignorować i zgłaszać posty do kasacji.

ocenił(a) film na 10
Nezumi

ja czasem coś tam podbijam w górę, jak np. z tym ślicznym wideo, czasem zgłaszam do kasacji, ale to nic nie daje. Trole są wszędzie!

ocenił(a) film na 10
Isabelka

obawiam się,że niedługo rozpęta walka dobra ze złem niczym w Avatarze. Fani przeciw trollom ;-)

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Ja proponuję, żeby olać te trolle. Niech zasypią forum tymi tematami, jutro wrócimy i odkopiemy już "na spokojnie" nasze tematy, kiedy przestaną dawać nowe. Bo teraz tylko ich napędzamy.

ocenił(a) film na 10
Nezumi

Pewnie macie rację.
To idę posłuchać tych wszystkich video- które odkopała Lady Isabel.
A trole niech giną z głodu!
My będziemy śnić o Blue-Jake'u.
Do naszych snów trolle wstępu nie mają. Hi.hi,hi!

ocenił(a) film na 10
Iwonka

i całe szczęście.

Miłych snów w wydaniu "blue" Wiadomo o co chodzi ...;-)

ocenił(a) film na 10
Isabelka

To może przetrzymajmy to . Posłuchajmy sobie You Tube.
Zignorujmy te trolle.
I jak będą mieli same tematy- typu- "praca magisterska" - to sbie odejdą?
Hm?
Nie wiem.
:-)