7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824125
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Witam. Nasz Avatar ma rok!
Pamiętacie? Umawialiśmy się na Naszej Pandorze za rok.

Jola40

Ja jestem;p

MilesQuaritch

To już jest nas dwoje. :)
Ale po przeciwnej stronie barykady.
No tak- każda barykada ma dwie strony.
Ale I see You!

Jola40

izunia0891 to krzyrzak, nie ta prawdziwa izunia:)

MilesQuaritch

Pamiętam jak obrzucałam krzyrzaka nasionkami Drzewa Dusz. Uciekał jak diabeł od święconej wody.
Oj- to on po Twojej stronie barykady.
Na razie znikam.
Postaram się odezwac wieczorkiem.
Do miłego. :) ( Zobaczenia).

Jola40

wez juz przestan.Nasionka?omg takie bajki to dzieciom mozna mowic a nie doroslem osobie...

Blue_Best_Avatar

Jak tylko tak sobie przypomniałam o tych wybrykach. :) A propos krzyrzaka.
A TY- to jesteś fan po TEJ stronie barykady. ( Blue Best Avatar- nick powinien mówić za siebie.)

Jola40

noi co z tego ze nick.Zmienie go a to czy jestem po waszej stronie to tak srednio ale fanem napewno nie jestem

Blue_Best_Avatar

No zaraz, zaraz. Ale film oceniłeś na 8/10. !
A ja już Cię polubiłam.
Myślisz, że sobie dam radę sama po tej mojej stronie ? Miałam nadzieję na choć jednego sprzymierzeńca.
No chyba, że przekabacę Milesa. ( on nawet da się lubić).

Jola40

Na mnie możesz liczyć :)

kenexgro

O! Miło. I see You! :)
Trzeba skrzyknąć nasze klany. Zewrzeć szyki.

Jola40

Polubilas?zanmy sie od chwili czy co?a moze to nie jest prawdziwa Iwonka hmhm?A to czy sobie dasz rade to nie moja sprawa nie bylo cie tyle czasu a teraz smiesz mi mowic co i jak mam robic - przypomij sobie innych fanow gdzie twoja zakochana para Pan i Pani Pi PI albo inni \..

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Mógłbyś chociaż w dobrej składni napisać kolego. A może nie jesteś dorosłą osobą hmhm?

ocenił(a) film na 10
national

Właśnie. Ale czy to nie jest dziwne?Ten cały best avatar, jakby miał w sobie kilka osobowości. Niby tak podoba mu sie avatar, no a atakuje za nasionka, albo za to, że ktoś nazwie film arcydziełem itd...

national

ladnie pierwszy post i juz mnie atakujesz i to jeszcze w swieta....A co do ciebie Izunia to pisalem juz ze moje show z Avkiem sie skonczylo ....A i nikogo nie atakuje(znowu masz te zwidy?)
A tak z ciekawocis czego nie logneles na IzuniaNa...?

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła

ocenił(a) film na 9
Blue_Best_Avatar

i see you,

ludziska - wspaniałe święta w tym roku :]

ocenił(a) film na 10
plantum

I see you ;).

Masz racje ;). No i oczywiście Wesołych Świąt!

ocenił(a) film na 9
national

szkoda tylko że wszyscy robią w majty na myśl o TRONIE ;]

znów pojawi się banda kretynów z ocenami 1/10

Jola40

jeszcze nie oglądałem ale licze na to że mnie przyjmiecie do teamu ;)

ocenił(a) film na 9
lonelyman

"przyjmiecie do teamu ;)"

a niebieska farbę masz? :]

Jola40

Mnie nie przekabacisz. Ja dałem 8. I mam tu polewkę z co niektórych fanów żejka szuji dwójkolastego i antyfanów AV.

ocenił(a) film na 10
Jola40

Jola40 -to Ty Iwonka?Jesli tak to bardzo miło, że znow jesteś. Niedługo minie rok odkąd obejrzeliśmy Avatara pierwszy raz i zaczęliśmy tu pisać. Oglądałam sobie trailer avatara dziś i wspominałam;-)Jeśli to Ty Iwonka to pozdrowienia również od Nationala;-)

National i Izunia

Iwonka, Iwonka! I see You!
NIestety dawno mnie nie było i nie mogę otworzyć mojego starego nicka. Z nic w świecie. A w tym nowym- to zalogowałam jako Jola40. I teraz jak chcę coś zmienić np na Iwonka-Bis. To też nie mogę.
Ale dzielnie sobie radze pod nowym nickiem.
Pozdrawiam serdecznie. MIło będzie powspominać , pogadać.
Do zobaczenia.

ocenił(a) film na 10
Jola40

ohhh więc bardzo się cieszę, wspominaliśmy z Nationalem Ciebie, też miałam pomysł żeby założyć taki rocznicowy temat, ale myślałam, że nikt ze starych użytkowników tu nie zawita a jednak, fajnie, że się pojawiłeś, pozdrawiam, dobranoc;-)

National i Izunia

Do miłego zobaczenia.
Teraz to tu- nowe nicki, nowi fani i antyfani.
Ale stara wiara była całkiem fajna.
Mnie tez sie bardzo podobało.
Pozdrowienia dla wszystkich znajomych. Nationala oczywiście też pozdrawiam i życzę wszystkiego najpiękniejszego !! :) I see You!

ocenił(a) film na 10
Jola40

Wiesz Iwonko, szczerze powiem Ci, że razem w Nationalem zastanawialiśmy się, czy jeszcze tu napiszesz. Bardzo miło Cię wspominaliśmy, na prawde. Twoje nasionka też;-). Ale tak na poważnie, to się da wyczuć, nawet tutaj, na forum, że ktoś jest dobrym człowiekiem. No i my sądzimy, że Ty właśnie taka jesteś. Dobra i wrażliwa. Często Ciebie wspominaliśmy;-). Wesołych i zarazem spokojnych świąt;-)

użytkownik usunięty
National i Izunia

co to za padaka tutaj jest?

Gdzie sa ci wszyscy fani co obiecali byc na 1 roczku Avka?

Blue_Best_Avatar

A ja jestem! I see You!
Na pewno przyjda niebawem inni. !
Izunia i National już się odezwali.
Oni gdzieś są w sieci. Będzie ładna rocznica. :)

Jola40

A ja mysle ze bedziesz ty i zakochana para

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

A ja myślę, że masz jakieś zaburzenia psychiczne

national

noi czego zaraz wyzywasz?

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ja tylko stwierdzam fakty.

użytkownik usunięty
Izunia i National

i tutaj macie przyład multikont. Ta dziewczynka właśnie tworzy multikonta, aby zawyżyć średnią Avatarowi, więc zastanówcie się, kto w końcu tworzy multikonta - fani czy antyfani?

ocenił(a) film na 9

kto tworzy konta?

Izunia i National

bo nazwalem was zakochana para?nie chcialo mi sie pisac Mr. i Mrs Izuninational czy jak tam siebie nazywacie....

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

pewnie chodzi mu o to, National najpierw napisał na koncie "national" a potem dopiero na izuniainational. Kiedyś ja mialam nazwe "Izunia" a National "National" ale z pewnych względów,chcielismy zmienic nazwy, a że nie moglismy to założylismy sobie nowe konta;-)

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

to było do Plantum a nie do best avatara.

ocenił(a) film na 9
National i Izunia

i na każdym macie 10 dla avatara

użytkownik usunięty
plantum

Tak tak osoba zrobiła dwa identyczne profile. A w gruncie rzeczy jest tą samą dobrą Izunią, którą jakis czas temu zbanowano. Więc w zamian założyła sobie dwa nowe konta - a może i więcej, kto to wie:)

ocenił(a) film na 9

nie pytam się ciebie :]

ktoś teraz się podszywa pod izunię

plantum

Brwato watsonie, od miecha wiadomo że to krzyżak.

użytkownik usunięty
plantum

taa jasne. Po prostu masz tutaj jeden przykład fanki, która za wszelką cenę chce zawyżyc średnią Avatarowi. A cały czas gadacie, że to tylko antyfani multikonta zakładają.

ocenił(a) film na 9

bo fani poszli po rozum do głowy i skończyli z wojną

użytkownik usunięty
plantum

Widzę, jak fani poszli po rozum do głowy. Masz tutaj przykład fanki, która tworzy multikonta, ale i tak udajesz ślepego. naprawdę żal mi takich ludzi jak Ty.

ocenił(a) film na 9

fani nie robią nic złego

a antyfani wciąż zakładają kolejne tematy zachwycając się spadającą oceną, i wciąż tworzą nowe multikonta chwaląc się tym

ja też założyłem sobie kiedyś jedno dodatkowe konto, ale teraz jest bez żadnych ocen.

antyfani, gdy zablokuje się im konto, tworzą nowe i stawiają nową ocenę 1/10

użytkownik usunięty
plantum

Nie widze dowodów - widze tylko Izunie, która zakłada multikonta i zawyża średnią Avatarowi. Pokaż mi dowody to uwierzę:)

ocenił(a) film na 9

która izunia zakłada multikonta?
=================

dowodem jest upadly_widz

plantum

Platumn... popatrz się na siebie i dopiero potem odpowiedz. Taka mała umowa, ok?

ocenił(a) film na 10
Solidus_Snake

W celu wyjaśnienia. Ja jestem dawną Izunią -tą prawdziwą. Natomiast "IzuniaiNational" to prawdziwny National. Założyliśmy nowe konta, gdyż nie mogliśmy w tamtych zmienić samej nazwy. No i tak, daliśmy kolejny raz ocene avatarowi, nie jakoś z premedytacją by zawyżać średnią, ale jako fani, na swoich nowych kontach, chcieliśmy ocenić znowu avatara. Ale nie mamy jakichś innych kont itd...Za trolle które sie podszywają nie odpowiadamy. W sumie nie wiem czemu to pisze, ale to tak w celu...wyjaśnienia.