Witam. Nasz Avatar ma rok!
Pamiętacie? Umawialiśmy się na Naszej Pandorze za rok.
Tak jest naprawdę. Pamiętam, że Izunia i National byli tu juz w marcu, kwietniu. Ja też nie mogłam zmienić starego nicka. Co więcej- coś się tam zablokowało. Teraz jestem Jola40. Myślę, że to jest prawdziwa Izunia. A tamta (Izunia ileś tam) to jakaś oszołomka. Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
Dziękuje Iwonka za wsparcie;-). Mój poprzedni nick był Izunia0981, ale pojawiła sie podróbka Izunia0891, która czasem do dziś tu mieszka, ale mniejsza z tym. Kto nas zna od początku, ten wie jaka jest prawda. No a innym już nie będę tego tłumaczyć, bo po co skoro i tak wiedzą swoje...
jeżeli macie możliwość to usuńcie zdublowane oceny,
przecież nie musimy robić tak samo jak ci kretyni i walczyć o średnią powielając oceny.
już mówiłem
drugie jest puste (bez ocen)
wiec liczy się tak jakbym miał jedno konto
Witam! :)
Ja już tak mam, że staram sie " kochać cały świat". W związku z tym wszystkim forumowiczom ( bez wyjątków) życzę zdrowych, radosnych , szczęśiwych pełnych ciepła i miłości Świąt Bożego Narodzenia.
Radosnego Świętowania. :)
Iwonko dla Ciebie również zdrowych, spokojnych, ale i radosnych Świąt!Nie zmieniaj się, wspaniała z Ciebie osóbka;-)
chcesz fuj?
proszę bardzo - nieudana podróba neytiri
http://plantum.w.interii.pl/grafika/avatar/ney-nieudana.jpg
nom, figurę powinni poprawić.
ale podziwiam tych ludzi - całkiem dobrze podrobili twarz :)
ja miałem dodatkowe konto stworzone z powodu Alex'a który nawiedział fora. była to akcja uderzona w jego ulubiony film, fight club.
ale to wszystko po jakimś czasie przestało mieć sens.
Mam w domu tarczę z podobiznami Neytiri i Żejka, na strzałkach jest pułkownik.Ilekroć strzelam myślę o was.
cześć :) chcę zobaczyć wasze bluzgi które są prawdopodobne ( tak , chyba prowokuje ale chcę to widzięc XD ) , nie przepadam za tym filmem i złapałem się za głowę gdy zobaczyłem pierwszy post jak ktoś chcę porozmawiać o tym filmie , zapraszam :)
Wtam!
Artur! A nie można tak spokojnie porozmawiać? I po co zaraz bluzgi? Brrr ! Nie cierpię bluzgów!
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych imprezą na Pandorze.
Wszystkich starych i nowych. Tych za, i tych przeciw. Tych "niebieskich" i innych kolorów.
Ale bez bluzgów. Please!!! :)
Spokojnie, wpadam po Quaritcha, Godiego i moją jednostkę paramilitarną i zrobimy z niebieskimi porządek. Dzięki za zaproszenia dla 20 osób xD
Jestem fanem ale pod twoją bandą niebieskich się nie podpisuję :P.
Trochę zbyt fanatycznie i na serio jak dla mnie ;P.
Solidus_Snake'u zróbcie rozpi erdol niebieskim dzikusom!!! Yeach!
Pozdro ;)
Witam w Nowym 2011 Roku!
Nasz Avatar skończył rok!
Wszystkim forumowiczom życzę:
Błysku w oku,
Mniej życia w amoku
W tym Nowym ( 2011) Roku
I see You!
NIech moc będzie z Wami ( hi,hi).
Miles! Czyżbyś nie lubił Nommada?
Miodzik z cytrynką już serwuję. :)
A dla MIlesa? Chyba czarna mocna kawa? ( z orzeszkami?)
Satanistów zasadniczo nie popieram. Ale jestem umiarkowaną ( taka nie wojująca ) fanką Avatara.
kawusię już parzę- w ekspresie oczywiście. Może być Dolce Gusto? mocne czarne espresso?
Bo ma większy power niż świerszcze pułkownika - uziemiła wszystko jak ta - la la. :D Szatana nie wyznaję, tępię go ogniem - jak smok.
To dobrze. Tak mi pasuje.
Ja mam w zanadrzu słynne Nasionka ( one też sa od Eywa). Kawa już się parzy. Kawa-szatan. Taka prawdziwie "amerykancka" w 0,5l kubku. :)
Hej, hej! Fani ! ( i antyfani) Pamiętacie?
Nasz avatarek ma rok!
Pora zdmnuchnąć świeczkę na torcie!