Kto z was wybierze sie znow do kina po premierze 27 bm. na Avatara???
w tym rzecz ;). A że z takim przypadkiem mamy do czynienia.. więc takie zachowanie jest u niego na porządku dziennym ;)
wchodze sobie na forum może ktoś ma cos ciekawego do powiedzenia a tu hołota czyli wy zaśmiecacie forum swoimi wypocinami zaslyszanymi od najwiekszego kozaka we wsi darujcie sobie pisz takie rzeczy na jakimś prywatnym forum a mi oszczędź mojego wzroku i nerwów
Ale niestety nie użytkowników... a wsparcia od rodziny.. albo jakiejś.. pomocy od psychiatrów
biedny national...od roku dogadza sobie ręką i do tej pory Izki nie wyrwał...hihih
pozostaje smutne życie przed kompem i udawanie Belmondo spod monitora...hihihi
Ohh nie, nie.. nie przejmuj się. Wiesz... jakoś sobie radze w życiu.. ty takim realnym... w przeciwieństwie do ciebie.
Ja nikogo udawać nie muszę i nie chce ;).
Ohh! To zaszczyt! Super... ohhhh ale zaraz jeny... przecież nim nie jestem.. ehhhh a było blisko. Spróbuj czegoś lepszego... i nowego....
nie lubię popu ;).. nie zazdroszczę... a raczej współczuję, że szukasz wirtualnych .. "obrońców"
Oj czytać ze zrozumieniem to ty nie umiesz. Ona ma Madonnę w Avacie a ta jest nazywana właśnie Królową Popu.
Idź już lepiej dogadzać żonie Enterem.
Ohh a Ty chyba mnie nie zrozumiałeś... no ale nic...
O! naprawdę? Jeny! Nie wiedziałem! Dzięki, ze mi powiedziałeś!
tak tak.. a ty idź po strzałki.. czas polować na na'vi... nie sądzisz? Chociaż może oni nocą nie śpią. Ehhh znowu Ci się nie uda.... a szkoda...
Ja pier******!!! Jak mozn a tak szybko pisać??? Cholera, nie nadążam z czytaniem;-)
I jak zwykle... brak argumentów na rozmowę. Rozłączył się ale pewnie dalej śledzi ten temat hyhy ;). Ehhh... co za ludzie teraz chodzą po tym świecie
Wiesz.. jest takie coś... że jak się wejdzie... na profil.. to na górze jest taki znaczek.
Może się wyrażaj- w końcu taki niebieski stwór to nic w porównianiu do królowej popu!
Uważaj bo cię zjem! Może nie możesz znaleźć? Hmmm jak bz tu da podpowiedź... a! WIEM! Znajdziesz te znaczki na toalecie też.... a raczej na drzwiach do niej.
Ale tak przy okazji... widzę, że królowa popu bardzo inteligenta.. oceniając Avatara na 1.. a na 2012.. na 7.. ale dooobrze.. dobrze... ocena subiektywną jest ;>
i na inne stwory ;). Chociaż zapewne z Twoim refleksem... to i zółw by Cię zabił quaritchu ;)
Ohh ale... go nie ma.. nie będę się do jego poziomu zniżał i obgadywał za plecami... jak to on... kiedyś robił ze mną.
Właśnie, nie ma go i nie macie się na kim wyżywac po ciężkim dniu? Co? A tak wogóle to ja tez się nie będę kłócić. Może porozmawiamy o polskiej kinematografii, co?
Ohhh.... droga użytkowniczko. Nie jesteś wtajemniczona.. nie wiesz o co chodzi. Kto tu się nad kim wyżywa... ;).
I co go bronisz... chcesz zaplusować u niego?